August 11, 2014

Zen Gardner: Kapringen af vores Bevidsthed

Toy bewitched.
Made blind by lusts, disinherited of soul,
No common centre Man, no common sire
Knoweth! A sordid solitary thing
Mid countless brethren with a lonely heart
Through courts and cities the smooth savage roams,
Feeling himself, his own low self, the whole.
Coleridge: Religious Musings.

6. August 2014

Krigens Frekvens af Elva Thompson

Mange af os er ved at vågne op til den kendsgerning, at den verden, vi lever i er ved at blive manipuleret ind i et mareridt af en styret virkelighed. Vi ser vores planet flået og ødelagt, foran  vores øjne, og der synes ingen ende på den igangværende økologiske sindssyge. Vi føler os rasende, da sataniske selskaber, der er beskyttet af »lov«, forurener jorden i jagten på hensynsløs grådighed og afsporede "respekterede" forskernes test af bio våben på hjælpeløse dyr.

Mange forfærdelige begivenheder i denne verden giver ikke mening eller fornuft ... men det giver mening med hensyn til frekvens.

Den sataniske junta af illuministerne er luciferianere der kører dette cirkus af densitet, er fysiske og energiske parasitter. De styrer alt, hvad der påvirker vores liv og for at holde os afhængige af vores selvet, de bruger loven, medier og underholdning industrien til at målrette vores krybdyr hjerner og holde os i sølet af matrixen.

Alt i vores multivers er i en tilstand af vibration og vi er nedsænket i et hav af elektro-magnetisk resonans, som både sender og modtager af vibrerende oplysninger. Den konstante blodbad af krig, elendighed for millioner, dyremishandling, seksuelt misbrug af børn, menneskehandel, misbrug af børn som offers på gitterpunkterne af vores planet, vores fascination af ego og følelsen vi er bundne til verden, alt fungerer som åndelige ankre, der kompromitterer vores guddommelig bevidsthed.

Intet sker tilfældigt


læs mere her

Jorden er begyndt at brænde under den amerikanske regering og "officielle 9/11 historie" - Hvorfor?

Forord: Denne historie er rigtigt spændende fordi den samler de bedste videoer og facts i én pæn pakke. Efter man har nærlæst materialet, er det næsten uundgåeligt at, stadigvæk tro på, det er kyniske islamister/Al-qaeda som med ufatteligt snedigt manøvre, har snydt de amerikanske myndigheder, militæret, satellitter, og alt deres teknologiske overlegenhed og forsvarsnet,  smuttet forbi med tre langsomme passagerfly ind i WTC og pentagon og jævnet det med  jorden, som det var nogen legoklodser. Hundredvis af sider som afviger fra statsapparatet evindelige sludder som ikke gir nogen mening. AE911truth er een af de største, har samlet 100.000 protest-indsamleringer ind, reklamesøjler overalt i New York, hvorfor faldt WTC Bygning 7, noget som NY byråd stadigvæk afviser som "vild fantasi".  C-SPAN har den 1. august vist et 40 minutter interview med Richard Gage, grundlægger af Arkitekter & Ingeniører for 9/11 sandhed.
Det er værd, at dele med venner og familie, når i søger sandheden om, hvad der virkelig skete næsten 13 år tilbage. Alt handler om at højne vores bevidsthed, frekvens så vi kommer ud af vores søvn. 


6. August 2014

Af Jeffrey Berwick, Global Research

En absolut monumentale skift er i proces, som de fleste ikke har anerkendt endnu. Sandheden, eller i det mindste en vis sandhed, er ved at blive vist for de amerikanske masser - om 9/11.
Jeg siger amerikanske masser fordi overalt jeg har været i verden uden for USA, med få undtagelser, ved næsten alle, konspirationsteori om 9/11 er til folk med stanniol hatte, der enten er helt Zombified eller er under masse hypnose, ifølge den amerikanske regering.
Det meste af ​​verden ser på USA som "The Truman Show" og kan ikke tro, hvordan de mange mennesker i showet ikke klar over det er ikke reel.
Før vi dykke ned i, hvad der er ved at ske, lad os bare tage et sidste kig på den officielle konspirationsteori af 9/11 ved en af ​​de store frihedselskende undersøgende journalister på planeten, James Corbett ... fordi denne teori er ved at fordampe foran af vore øjne:


I kan læse resten af artiklen her 


Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 10. Aug 2014

 Som ZAP Office of Proof fortæller os, Timingen skal være helt rigtigt, før vi ser de ændringer som alle venter på. Vi kan kun gisne, om det er UST vi venter på, IRAQ og den nye regering, eller det politiske spil om magten i Washington - forestående anholdelse af korrupte embedsmænd, politiske valgte og mange andre Cabal medlemmer. TRN er kommerciel nu, bare ikke offentligt. Forlyden om den nye PM i IRAQ bliver Al Jaafari. Globale Multiinternationale virksomhed Monsanto er nævnt som værende et hot emne med Deres GMO modificeret afgrøder, Glyphosat (Roundup) som det mest brugte ukrudtsmiddel i verden. Men det er sikkert og vist, White Dragon Familien har sit ES og spiller ud når de føler sig parate. Dog skal vi nok ikke se nogen Dinar eller Dong revaluering lige foreløbig. Sikkert er det også, vi snart ser WTC og 9/11 blive afsløret, det kommer til at ændre verdensbilledet. Der er også vigtigt her at sige "flow" af penge til humanitære organisatioenr og "de historiske obligationer" er IKKE aktive endnu.  

Check linktet fra Landa Global ( Historik Obligation Information ) for at få en samlet forståelse.

Læs hele Zap - Office of Proofness
-------------------------------------------------
9. august 2014
Vi har fået oplyst, at den aktuelle aktivitet med de historiske obligationer og selve indløsningsprocessen, er på et meget højt aktivitetsniveau.

Men dette er ikke den formelle indløsning proces, vi alle har ventet på. Se venligst Landa Global De Historisk Obligation Information side for yderligere detaljer.

Alle sælgere rådes til at være særlig varsom på dette tidspunkt, og hverken Kina eller amerikanske statsobligationer betaler for obligationer på dette tidspunkt.

Tak
LANDA GLOBAL


--------------------------------------------------

9. August 2014 


Mange mennesker tror, ​​at White Dragon familien (eller hvem hævder at kontrollere trusts) simpelthen er nødt til at frigive penge til de mennesker og alt vil være okay. Ja, jeg troede, at jeg selv, indtil jeg lærte mere om, hvordan tingene virkelig er i verden. Systemet, Matrix, afvikles af personer, der har løjet gentagne gange, næsten evigt. Deres løgne er patologisk. De har uddannet politikere, medier hoveder, advokater, direktører og de fleste af dem på høje niveauer i menneskelige institutioner, hvordan man ligger effektivt, således at folk vil tro dem. Tja, mange af os ikke længere falde for denne paradeforestilling de spiller. White Dragon Familien køber ikke det mere heller. De bruger apparatet i deres kontrol til at skylle ud af charlataner, der ønsker at aflede rigdom for deres krigs maskine, i stedet for at blive brugt til humanitære formål, som er den påtænkte anvendelse af de sikkerhedsstillelse af konti, der udgør verdens trust fonde. Udfordringen ligger i, hvordan at stoppe denne krig mod sandhed og støtte opvågnen og menneskehedens åndelige evolution
--------------------------------------------------------