July 28, 2014

Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte våben, brug af Mass-Mind-Perception for at fremme en World War III - døm selv

Det virker helt galimatias, Norge er ramt af en "ukendt" terrortrussel via en nu navngiven Islamistisk gruppe som vil ramme landet - snart? :-) Norge tager vi sidst i artiklen. Lad os lige bakke tilbage, inden denne Nyhed kom ud i æteren på de almindelige danske nyhedskanaler. Venstre vil stille skrappere krav til indvandrere fra et »muslimsk Pakistan« end et »kristent USA«. Hvad er nu det for noget? Thorning afviser at fordømme Israel i nordisk erklæring - hvorfor mon det ? Hvis ikke hun holder med USA og dermed Israel, kan hun glemme alt om en post i EU!  

Hvis man ikke kan finde andre forkeslag og bebrejde, gør det på arabere og muslimer. Det gjorde man ved bombningen af Oklahoma, WTC 9/11, angrebet i Kenya shopping center og masse af andre events.

Hvem drager utvivlsomt fordel af alle disse krige, mord og manipulation - kædereaktioner af event vi ser : Cabal som vil skabe World War III eller New World Order. Lykkes det - NEJ!

To ting du skal vide om Volden i Ukraine (3min Video af Charlie Mcgrath) official side her

USA anklager Rusland for at overtræde atomaftale

Ukraine påstår analysen af den sorte boks viser MH17 blev ødelagt af granatsplinter fra en raketeksplosion. Hollandske efterforskere har ikke delt data med Kiev endnu.

--------------------

Det lyder så banalt, men det handler om politik, magt, kontrol og penge. Spillet om New World Order om man vil. Sidste "Onde" bataljon er USA/NATO/Israel/Ukrainske konstituerede regering på den ene side, på den anden Pro-russiske militser, Rusland/BRIC landende - Den Gode, den Onde og den Grusomme. Sæt selv brikkerne sammen.

Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte, åbne brug af Mass-Mind-Perception:

Min egen kontekst og konklusion, dyk ned og udforsk, gør jeres egen research efter sandheden.

Problem : USA med Cabal i spidsen, finansere med skjult agenda og ved hjælp fra lejesoldater Black Water eller Aegis, demonstrationer for at afsætte Ukrainske Præsident Janukovitj med vold og magt, Ukraine var på falittens rand, naturligt sultne efter ny kapital og ledelse, men Cabal ønsker en præsident som de kan styre. Geografisk strategisk placeret mellem Vest og Øst. Olie og Gas resourcer, Krim halvøen havde en kæmpe flådebase, som Cabal ville ha fat i. Rusland blander sig, der bliver sat Pro-russiske aktører ind, nogen af dem er Cabal styret, nogen sikkert fra Putin regeringen selv.

ReaktionUSA/NATO/UK benytter sig af det farligeste våben de kan bruge - medierne - (med 6 fimaer, der ejer 90% af alle medier i USA, er det nemt) manipulation og bedrag, men det giver bagslag. Selvom masser af regeringer og befolkninger nu er imod Rusland, ryster Putin stadigvæk ikke på hånden, samtidigt er man begyndt at tvivle på nyhedsindholdet er rigtigt. Janukovitj, Yatsenyuk, Poroshenko giver ikke længere den magt og kontrol Cabal vil have. Putin sætter derimod sit militær ind (jernring om de Ukrainske Pyramider ). Putin laver også en aftale om en ny verdensbank med BRIC. Nu ryster Cabal.

Løsning - Nu har vi USA/Canada/Australien/Holland/UK/NATO/Ukraines hær som fordømmer Rusland, men det hjælper ikke. Hvad gør Cabal så nu? de sætter en kædereaktion igang, Israel har i årtier ventet på, at tilintetgøre Palastina. Ukrainske hær, stadigvæk styret af USA/Cabal sætter ALT ind i Ukraine, fordi man er ved at miste grebet af  de pro-russiske militser. Man skyder MH17 ned,  ved hjælp af et militært "ukrainsk"fly via luften (sender sikket også et BUK missil afsted for afledning fra jorden) bevis her. Samme time, når MH17 er skudt ned, angriber Israel Gaza og den Ukrainske hær sætter hårdt mod hårdt i østlige ukraine.     
Flere og flere lande er utålmodige, Australien og Holland overvejer væbnet aktion i Ukraine. Flere og flere sanktioner bliver sat imod Rusland. USA går ind og "mægler" og spiller storebroderen med magten igen(dog er det USA som har sat et igang). Man benytter tricket med terrorlovgivningen, indtager lande, indlemmer folks rettigheder, sætter frygt ind i mennesker igen, som da USA indtog Afganistan og planlagde 9/11 og nu kommer turen til Norge.

Cabal må være på randen af desperation. Først beretter en udstationeret Norsk læge i Gaza, om beskyldninger, at Israel bruger eksperimentelle våben på civile palæstinensere.
Samtidigt har den Norske regering, taget afstand til konflikten med Israel og har forsøgt at stemme for at boykotte varer fra israelske bosættelser. (Samme har en Århus-viseborgmester, men han blev hurtigt sat på plads af vores egen regering). HVAD gør Cabal nu.....

Sender en skarpt ladt pistol på den Norske regerings tinde. Bland jer udenom, hvis ikke, så bomber vi Norge. Husk nu på, Norge er een af den rigeste lande på olie og fossil brændstof.

Så angriber PST chefen i Norge, vores egen tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsens fordi han blander sig. Det lugter fælt af løgn og latin og opspind.

Check David Icke videocast: Problem-Reaktion-Løsning og Flight MH17, som er så rammende, og enkelt, for alle de ting som sket i øjeblikket, samt Afganistan, 9/11 m.m.


Hvad skete der med mest ventede begivenhed i menneskeheden! - 20. Juli 2014? fra ZAP og Landa Global

Seneste ZAP Office of Poofness nyheder er ude den 27.juli 2014. 

Personlig noter: Forstår nu hvad som måske kunne have været gået galt. Vi ved alle sammen, hvor meget Cabal kæmper indædt som ulig modstander, bevarelse af Deres dominans sammen med IMF og FED, sikkert også derfor har det gået glat, når transaktionerne for de historiske obligationer, dinar, Dong og andre valuta, guld og ædelstene blev afsluttet og fonde blev genereret. Da overførelsen af disse midler skulle udbetales til beløbsmodtagere, mislykkedes pengeoverførslen via TRN, men denne nye valuta var ikke klar og man fosøgte med USD og Euro som også mislykkes.
IMF var synderene, IMF havde lagt en administrativt blokade på alle transaktioner.

Som ZAP også beretter, det betyder, at idag/denne uge, vil alle globale transaktioner, der påvirker GCR, RV, OG GLOBAL nulstilling såsom obligationer blive frigivet og udbetalt. Det betyder, at der ikke kan overføres internationale transaktioner, ud over den normal og lokale handel indenfor banksektoren.

Det betyder også, at man har nu muligheden for at tjekke samtlige internationale transaktioner, så ingen banditter kan gemme sig. Bankere kommer til at blive lukket 1 måned, så man har tid til at "rydde" i det korrupte system med Cabal og politikkere (sikkert fordi de så ikke kan udnytte denne GCR, RV process).

WF bliver den enste bank som vidt jeg forstå, der kommer til at forestå hele denne RV - revalueringsprocessen, når alle valutaer bliver frigivet. Selvom det er en amerikansk bank, har Kina dele af ejerskabet og derfor også en positiv virkning.

Hvis jeg læser kortene rigtigt, og NÅR denne nulstilling er sket, har vi et nyt finansiel værktøj til bankerne, dog kommer Hr. og Fru. Jensen nok ikke til at mærke noget, før en endelig offentliggørelse annonceres via vores egen nyhedsmedier. Det har været en lang process før den lander hos det amerikanske befolkning, globalt og så i Danmark. Det er tydelig fremskridt i den rigtigte retning.

Forkortelser og deres betydning som løbende bliver ajourført:

IQD - Iraq Dinar
IQN - Iraq Dinar (den nye efter nulstilling )
VND - Viet Nam Dong
VNN - Viet Nam New (den nye efter nulstilling)
RV - Revaluering
GCR - Global Currency Reset (nulstilling)
FRN - Federal Reserve Note
TRN - Treasury Reserve Note
USD - United States Dollar
IRAQ PM - Prime Minister ( Maliki ude, ind kommer Kurdish politician Fouad Masoum)
CBI - Central Bank of Iraq ( samme som FED og vores nationalbank)
PP - Prosperity Programs (uddeling af trillioner til velgørenhed over hele verden)
F & P - Fines and Penalties
IMF - International Monetary Fundation
FED - Federal Reserve System ( Privat ejet centralbanksystem - som vores statslige nationalbank)
WF - Wells Fargo ( Gigantisk US multinationalt bankvirksomhed og finansielle tjenesteydelser)
T: Trillions, B: Billions,

De meget omdiskuterede og ekstrem vigtige,  værdier af historiske obligationer :

Boxes & Bonds being purchased:
Gross ‘Market Prices’ stated

250K Farmers (Celebrity) Box (contains 250x250K Bonds):
                         USD 5T
250K + 500K Farmer Bonds:
                         USD 200B to 400B depending on land value/year.
10,000 Liberty Boxes:
                         USD 1.5T
Tiger-Zebra #777 Boxes:
                         USD 5T: Price depends on style and size of the Box as the contents vary.
                                             There are four different box styles/sizes.
1912 to 1937 10,000 Liberty Bonds:
                         USD 5B up to 20B each: depending on Folio series which are: 4000, 5000 and 7000.
                                                                                higher the numerical series the more paid.
10,000, 100,000, 500,000 Liberty Suites:
                         Prices to be advised.
100,000 Liberty Bond:
                         USD 1T plus
1912 Kobe Boxes:
                         USD 20T
Other Boxes/Bonds accepted: Super Petchili, TOV, FRN & FRB
                         Usually face value - Prices to be advised.
Uncut notes:
                         60% of face value
German and Mexican bonds will be done after the Chinese bonds


Læs hele det uredigeret post fra ZAP her samt fra Land Global