June 19, 2014

N.E.S.E.R.A - Velstandsprogram - Konspirationsteorier

Udgivet den 19. Juni 2014 af Verdensalt.dk

N.E.S.E.R.A betyder "The National Economic Security & Reformation Act".

Bemærk: At skrive en historie om NESERA kræver en større lokalisering af diverse fodaftryk fra nettets univers, klistre brudstykkerne sammen for at skabe sandheden. Hvem som har de originale dokumenter, mener kun det er USA's højesteretsdommere og andre få personer som var/er direkte involveret og til stadighed har fået mundkurv på. Efter sigende er reformationens dokumenter på over 500 sider, jeg smider bare nogen af de vigtigeste punkter ud i æteren ( Liste med 19 punkter)

Mit indlæg går i sin enkelthed ud på at gøre konteksten forståeligt og vise den enorme kraftfulde betydning det har for de forenede Stater også verden omkring dem, hvis den bliver iværksat. Den bliver fundamentet for et "velstands program" Prosperity Programs som leder til total forandring i verden omkring os.  
NB: Det findes masser af misledende information om NESERA på nettet, vær sikker på det.
http://nesara.org/main/index.htm  ER MISLEDNING, smedekampangne af Bush administrationen.
Mit egen undersøgelse en hel del år tilbage leder til denne konklusion:

NESERA er den mest banebrydende reformation, ikke kun i USA men også får effekt i resten af verden i hele dens historie. Loven gør op med Federal Reserve Bank, IRS, Skygge regeringen og meget meget mere. (Money Go Round)