July 30, 2014

Meddelse fra vore mester Kuthumi ( Koot Hoomi) - En evig bekymring og frygt for hverdagens problemer - Cabal-genereret bekymring og smerte.


Forord: Det som Mester Kuthumi fortæller os her, er noget så jordnært, håndgribeligt og følelsesmæssigt bunden i alle af os, frygten; som hele min blog tager udgangspunkt i , at turde at løsrive os fra bekymringerne, fortvivlelsen, ensomheden - accepten og troen på os selv, samt gribe chancen og overgår til ubetinget kærlighed.   

Transcribed by Kathryn E. Maj, 29. juli 2014 20:00, New York

Kuthumi:

Hilsen alle lyse og smukke lysarbejdere. Jeg glæder mig til at få lejlighed til at tale med dig. Jeg er en, der har nydt at arbejde for det meste bag kulisserne i denne fase af opbygningen til din herlige Ascension. De af os, i højere dimensioner er fascineret med din ebbe og flod, skubbe og trække, op og ned bevægelse. Vi hepper på dig altid, og er glade, når vi observere den opadgående bane af din spirituelle vej.

Du har sikkert glemt, hvor ofte du faldt i fortvivlelse eller ensomhed, eller havde frygtelige angstanfald. Så mange af jer har brugt mange timer at bekymre sig om penge, om din egen sundhed og sundheden for din nærmeste. Du har syntes, det var en nødvendig, en del af livet, at bekymre sig, og derefter bekymre sig lidt mere, fordi den første session af bekymring ikke bragte nogen resultater, så du fortsætter endnu mere. Du har sikkert hørt en joke om definitionen på ​​sindssyge? Nå, her er den; Du holder på at gøre de samme ting igen og igen og forvente et andet resultat.

Lad os nu erkende dem af jer, der nyder videnskabelig dokumentation for de ting, du accepterer at tro på. Dette fænomen er helt klart resultatet af en perfekt kontrolleret eksperiment og en pulje af testpersoner, der næsten er uendelige. Jeg har lyttet opmærksomt til den måde, mennesker på planeten Jorden taler om deres holdninger og overbevisninger, og jeg har aldrig, bare en gang hørt nogen fortæller, at de er glade for, de tilbragte deres dage, bekymrende, fordi det bragte sådanne forunderlige resultater. Faktisk tror jeg, det er fair at sige, at alle vil være enige i, at ingen nogensinde har opnået nogen positive resultat ved at bekymre sig (undtagen måske den illusion, at du har gjort noget vigtigt, men det betyder ikke tæller).

Hvorfor er det så, at du fortsætter med at bruge din energi kapital samt din følelsesmæssige kapital på en investering, der betaler ingenting, men udtømmer dine ressourcer og endda truer dit helbred og velvære? Måske er det en form for afhængighed, ligesom gambleren der spiller imod huset, vel vidende, at han vil miste alle sine penge, men han vender tilbage igen og igen for at hælde sine ressourcer ind i et sort hul. Eller måske - bare måske - der er noget interessant eller overbevisende om følelsen af ​​at være ængstelig!

Har jeg ramt plet her? Lad os overveje, hvad bekymring egentlig er. Selvfølgelig, er det en lav grad af strømmende vibrationer af frygt, men frygt alligevel. Den indleder et adrenalinsus, fremmer de kamp-eller-flugt-kanaler i din hjerne, og forårsager alle former for intense hormonelle skift og fysiologiske ændringer. Disse skift og ændringer er blevet forklaret i detaljer for dig på disse sider, så jeg vil ikke belære dig, men jeg vil påpege det igen: Dette er en kamp eller flugt reaktion du genererer. I betragtning af at du selv er mester af dine egne tanker, følelser og handlinger, er dette virkelig et valg, du ønsker at gøre?