September 12, 2014

Sacred Economics - 10. Sept 2014 - Kort film omkring vores fælles økonomier og vores pengesystemer
Fortalt af Charles Eisenstein, Sacred Economics leder sporer tilbage i historien til penge fra at være gamle gaveøkonomier, til den moderne kapitalisme og afslører, hvordan penge-systemet har bidraget til fremmedgørelse, konkurrence og knaphed, ødelagt samfund, og nødvendiggjorde uendelig vækst.

I dag har disse tendenser nået deres til et ekstrem niveau - men, i kølvandet på deres sammenbrud, kan vi finde stor mulighed for at overgå til en mere forbundet, økologisk og bæredygtig måde at være på.

Hvis du vil vide mere om de spørgsmål, der drøftes i denne video, kan du besøge sacred-economics.com og occupylove.org.

OSCE bekræfter Obama er en løgner bruger falske NATO-Beviser: Ingen russiske tropper, ingen kampvogne, har krydset mellem Rusland og Ukraine's grænse

Når man gang på gang, bliver taget i at stikke hele hånden ned i kagedåsen som USA gør, bliver man hele i tvivl om, at det virkelig er falske eller sande udsagn og beviser, som fremsættes fra forskellige alternative medier, når absolut INTET kommer ud fra de officielle nyhedsmedier. Dog er Koldskrigs-scenario reel, "Krise i Ukraine kan kaste verden ud i en ny kold krig", samtidigt skal vi også huske på, Krige og konflikter får verdens-militær- industrielle-komplekser i en konstant skruetvinge for konstant indtjening til aktionærerne(Cabal), ligesom i en virksomhed. I Danmark står man skoleret, NATO's lande ligeså, når det fremsættes, at verdens militær skal oprustes, fordi verden stadigvæk er usikkert sted at være (nedkæmpning af terror). Tag nu Ukraines præsident, som i August måned fastslog, at Ukraine har planer om at bruge 3 milliarder dollars for at booste forsvarsudgifterne, tror alle ved, Ukraine er total bankerot. Skal de låne igen af EU til militæret i stedet for at redde landet og fattigdom? Så læste jeg på RT.com, at "gældsplagede Spanien skal bruge 1 Million €kampudstyr", et land som også er tæt på bankerot. Danmark sender både militær støtte til Iraq mod ISIS, støtter USA mod Rusland, samtidigt køber vi kampfly for 30 milliarder kr.
Hvornår går det op for menneskeheden, optrapning, oprustning, sanktioner, trusler om krig bare fører til mere krig, vold, konflikter, frygt, drama og smerte?  
  
Udgivet af Indsendt af Vatic Master den 8. Sept 2014

Vatic Bemærkninger: Hmmm, det er meget interessant. Jeg tror ikke, at i mit meget lange liv jeg   nogensinde har set så meget løgn, snyd og tyveri fra de officielle og pålidelige kilder globalt, som jeg har set i løbet af de sidste 13 år. Det var ligesom 9-11, en slags officiel signal til at begynde disse handlinger for forræderi indenfor vores forskellige dybder af regerings-departementerne og det har ikke stoppet siden. OSCE er blot endnu et eksempel ..... Hvad som har overrasket mig, er, at de ikke har, siden 9-11, brugt nogen falske angreb os med kuffertbomber eller falske flag atomangreb fra såkaldte muslimer
Jeg spekulerer på, hvorfor? Bare er disse mennesker, der ikke ligner noget menneske, som styrer  vores regering?

Jeg har intet bevis for dette, men i løbet af denne sidste 4 år eller deromkring, var der ikke en eneste atombombe brugt til false flag og starte en WW III. Der var ét forsøg i Los Angeles, der faldt flad ned, når missilet fra en ubåd gik skuddermudder og styrtede i havet uden at detonere. Den sidste atombombe blev anvendt, var 9-11 tilbage i 2001 de to tårne​​. Så mit spørgsmål er: "Hvorfor bruge åbenlyse løgne for at forsøge at starte WW III, når der er så mange andre mere troværdige muligheder for at gøre det? Har nogen ved magten mistet evnen til at tænke ???" Det virker som om det var tilfældet. Eller måske har de aldrig haft denne evne. Det virker mere sandsynligt, givet alle de fejl de har gjort med alle deres falske flag planer, der er blevet fanget og udsat for.

OSCE bekræfter Obama er en løgner bruger falske NATO-Beviser: Ingen russiske tropper, ingen kampvogne, har krydset mellem Rusland og Ukraine grænse.
http://politicalvelcraft.org/2014/09/04/osce-confirms-obama-is-a-liar-using-fake-nato-evidence-no-russian-troops-no-tanks-have-crossed-the-russia-ukraine-border/


 I kan læse hele historien her