September 15, 2014

Benjamin Fulford - September 15, 2014:

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007. 

Som altid kommentere David Wilcock på Fulford's blog. Virkelig spændende nyhedsstof, en vinkel, som bliver mere valid eftersom de begge har informanter og indgange til den virkelige agenda, uden censur, der aldrig når ud i de officielle medier.

Udgivet af Benjamin
15. September, 2014

The Nazionists are losing, Europe is surrendering, Japan is close to revolution

Skolegårdens hån om "liar liar, pants on fire," beskriver ganske godt, hvordan verden ser, hvad der  passerer i den amerikanske, Israelske regeringer og deres få kolonier. Ingen tror på Deres røverhistorier om Aliens, ebola, halshugninger, race-optøjer, nedskydning af flyvemaskine osv.. De har mistet evnen til at manipulere verdens begivenheder.

Det tydeligste tegn på den forestående nederlag af Nazionisterne, skete i Europa, sidste uge. Den 10. September reduceredeRusland gasforsyningerne til Europa, den 11. annoncerede USA nye sanktioner og den 12. udsatte EU på ubestemt tid en frihandelsaftale med Ukraine. Den frihandelsaftale med Ukraine var angiveligt årsagen til at det fascistiske kup fandt sted. Denne udsættelse, ser ud til at vise sig, at EU overgivet sig til Rusland. Desuden rammer de nye amerikanske sanktioner Exxon og BP, amerikanske virksomheder er afgørende for økonomien, langt mere end de rammer Rusland.

P2 frimurer-lodgen siger de allerede har indgået en aftale med den russiske præsident Vladimir Putin til at reformere den nuværende verdens politisk struktur med henblik på at gøre den mere inklusiv og fair over for folk på planeten. De siger, at hindringen for at nå dette mål, er den betændte amerikanske virksomhedernes regering.

Den britiske regering, har reageret på situationen ved at acceptere at udstede den første Renminbi denomineret statsobligation nogensinde
udstedt uden for Kina.

http://news.xinhuanet.com/english/business/2014-09/13/c_126981640.htm

Det svarer til at Storbritannien offentlig tilbageviser det misforstået gælds-slaveri af den Federal Reserve Board, så som den amerikanske dollar.

Også i sidste uge gen-aktivede nazisterne begge Mossad agenter, der var gået i dvale siden 11. Marts 2011 Atom / tsunami angreb på Japan og sendte dem til at forhandle med White Dragon Society. Møder vil finde sted i denne uge, men WDS er kun interesseret i at tale, hvis der er tale om at forhandle overgivelse.

I et tegn på Nazionists er meget bekymrede over krigsforbryderdomstol til 311, blev selvstændig beskrevet af illuminati agenten "Alexander Romanov" med magt taget i et psykiatrisk hospital i sidste uge. Læger forsøger at overbevise hans familie til at tillade ham at få en
lobotomi eller kemisk induceret hjernesletning, siger familiemedlemmer. "Romanov" advarede den australske ambassade i Tokyo, de japanske politi og medierne før 311, at Japan ville blive ramt med nuklear terror. Fortalte dem, jeg har endda den nøjagtige placering af atombomben, der endte med at blive brugt i angrebet. Hans advarsler ignoreres og nu forsøger Koganei, Tokyos politi at ødelægge hans sind for at forhindre ham i at vidne mod deres engagement på dette massemord.

Leo Zagami, den anden selvskrevne Illuminati formidler som undertegnede har mødt, at være begrænset i et psykiatrisk hospital i nærheden af ​​Rom. Også Zagami havde forhåndskendskab til 311 angrebet. Michael Meiring, alias Dr. Michael Van de Meer, en anden person, der kendte sandheden om 311, blev myrdet i august 2012.

Trods disse desperate forsøg at tilsløre, er Japan på randen af ​​en revolution mod den Nazionists og når det er på plads, vil gerningsmændene til 311 blive jaget vild, lover den japanske underverden og politiets kilder.

Et tegn på forestående forandringer kom i sidste uge i Japan, når denne skribent fik lov til at tale om sandheden af 911, set live på en tv-nyhedsprogram. Japanerne fortalte om bygning 7, den neokonservative brugen af ​​911 som et "nyt Pearl Harbour" og meget andet.

Nazionist Unification Church og hjernevasket håndlanger premierminister Shinzo Abe slave er under angreb er stigende. I sidste uge kom et billede af en drejebog skrevet af den lavere IQ, Nazionist Abe og for nylig lagt online.

http://richardkoshimizu.at.webry.info/201305/article_217.html

Det er skrevet i super fordummende anvisninger på japansk og har det ligesom "bruge store stemme", "pause" og "drikke vand."

Yakuza gangstere som sub-kontrakt for Nazionists er systematisk i Japan ved at blive udrenset, og det vil ikke vare længe, ​​før deres parlamentariske handler trup vil blive fyret eller gives en helt ny plot linje for at læse.

Nordkoreanerne har udrenset den fraktion allerede er i deres land, der var forbundet til 311, Det er derfor de nægter at efterkomme Deres traditionelle rolle som østasiatiske bussemænd. I stedet siger nordkoreanske kilder, de nye markedsvilkår og venlige reformer har skabt et boom der. "Folk er blevet tilladt markeder, er det frie initiativ bliver opmuntret og nordkoreanske embedsmænd bliver sendt til Kina og Europa for at studere kapitalismen", en nordkoreansk embedsmand rapporteret. "Rispriserne er stabile, og ingen sulter," tilføjede han. Så meget for Abes planer om at bruge en fattig, desperat Nordkorea til at fremprovokere krig i Østasien.

Unødvendigt at sige, at historien kræver Kina være omgivet angrebet at Abe og læse foran sin slave mestre i Davos i januar falder fra hinanden. I sidste uge Indien Anvendt til formelt at slutte Rusland og Kina som medlem af Shanghai Cooperation Organization.

http://www.business-standard.com/article/news-ians/india-applies-for-full-membership-of-sco-114091201425_1.html

Dette skete trods nylig julelege fra Abe i forsøget at bestikke indiske premierminister Narendra Modi med 35 milliarder dollar til at deltage i en anti-Kina-alliancen. SCO har en fælles organisation til bekæmpelse af terrorisme, og vi ved alle, hvem terroristerne er sande: Nazionisterne.

Kunne dette være grunden til den hykleriske Dalai Lama, der har et netværk af mordere og terrorister, der arbejder for ham, meddelte i sidste uge, at han ikke skulle til at reinkarnere? Den indiske SCO ansøgning er et godt tegn sin indiske værter bliver klar til at starte ham ud for at øge deres forbindelser med Kina. Han synes at indse han ikke vil være længe i denne verden og forsøger at forhindre en mere venlig Asien fra at blive reinkarneret Dalai Lama i hans sted. Dalai Lamas nærhed med nazisterne og zionisterne er-blevet godt dokumenteret.

I mellemtiden, tilbage i Mellemøsten, situationen fortsat på en langsom kog. Amerikanske virksomhedernes regering "fungerende præsident" Barack Obama har reageret på situationen på en måde, der kun kan beskrives som psykotisk. Først og fremmest har jeg sagde, at USA havde ingen planer om at beskæftige sig med ISIS. Derefter stikker af kritik af hans manglende plan, jeg pludselig Annonceret han skulle til at ødelægge ISIS. Hvordan vil han ødelægge ISIS? Ved at bevæbne grupper allieret med ISIS Det og ved tilfældigt at bombe folk i Irak og Syrien. Er det nogen overraskelse, at Tyrkiet, Irak, Iran og andre land klubber i regionen, ikke går sammen med ham?
Den virkelige historie i Mellemøsten er, at de lande i regionen arbejder sammen om at skabe et muslimsk kalifat eller forbund. En sådan føderation ville være en super-magt med en befolkning på 400 millioner og overvågning af en stor del af verdens olie. I dette scenario ville Israel Bliv jødisk autonom zone inden for denne føderation. Den Nazionist mareridt slutter.