August 02, 2014

Her er hvorfor amerikansk snack er så ulækkert

Yderst bizar oplevelse, se din virkelige verden fra masseproduceret syntetisk mad; og så tilegnet til børn. Puha. Mindst en uge nu, har Internettet haft et ramaskrig over Walmart Great Valueis-sandwich, der ikke smelter efter 12 timer i 26 graders varme. Spørgsmålet blev rejst i denne rapport WPCO når en Cincinnati mor, Christie Watson, så, at hendes barns is-sandwich, simpelthen ikke ville smelte.


Vi satte en Walmart Great Value is-sandwich, et Klondike Bar sandwich og en kop Haagen Dazs i den varme sol i 30 minutter.
  • Haagen Dazs smeltede hurtigt ind som en vandpyt. 
  • Klondike sandwich smeltede til en retfærdig omfang. 
  • Walmart sandwich, selvom det smeltede lidt, forblev den mest solide i udseende, og stadig lignede en sandwich. 
Vi kontaktede Walmart, som udgav følgende erklæring:

"Is smelter baseret på ingredienser, herunder fløde.

Is med mere fløde (sic) vil generelt smelte ved en lavere hastighed, hvilket er tilfældet med vores Great Value is-sandwich.

I supermarkeds frostsektion, er Walmart Great Value is-sandwich en af ​​de bedste sælgshits, og vi er glade for at kunne tilbyde en stor nydelse til alle familie-elskere. "

Meddelse fra vores ærkeenglen Hilarion - snigmordskomplotter udført på Cabal's IT Top elite, militær-industrielle kompleks og sonar-teknologi, som ødelægger vores dyreliv i Oceanerne. Oplev lyset som nu er umuligt at løbe fra.


Hilarion er Chohan af den femte stråle af healing, videnskab, vision og sandhed. Han er det hierarkiske niveau  af Sanhedens templet på det æteriske plan i nærheden Crete, Grækenland. 
Hilarion var ypperstepræst i "Templet af Sandhed" i Atlantis, og han transporterede flammens sandhed sammen med artefakter af templet til Grækenland kort tid før forliset af kontinentet. Han arbejder med sjæle til at beherske det tredje øje - chakra og grøn-ray kvaliteter, herunder healing og videnskaben om at holde den ubesmittede koncept. Hilarion har ikke kun indflydelse med healing, men også omfatter musik og videnskab og målrettet "vision" gennem opfattelser af tredje øje. En kilde tilføjer, at Hilarion arbejder ofte med Ærkeenglen Raphael, der ligeledes tjener på det femte-stråle.

Transcribed by Kathryn E. May, Aug. 1, 2014, 8 PM, New York

Ærkeengelen Hilarion:

Hilsner til alle! Det er en stor fornøjelse at komme gennem denne kanal for første gang, selv om jeg ikke er en fremmed til det arbejde, der bliver udført her. Jeg glæder mig over, for chancen for at tale med jer alle. Vores Moder Gud lader os vide, at vi ville have en særlig mulighed for at komme igennem, da Kathryn har indvilget i at sende en besked hver dag, indtil den Revaluering af valutaerne. Jeg formoder, du er klar over, at formålet bag disse meddelelser er at give en udfordrende lektion for dig hver dag, en som vil hjælpe dig med at rydde en gammel rest af mørke og erstatte det med lys. Jeg er glad for at være en del af en sådan en opløftende projekt.

Vi er alle interesserede i vejen for menneskeheden mod deres Ascension. Vi holder omhyggeligt øje med dansen som udføres - fremdriften og parrene som dannes mellem de lyse og mørke på jeres planet. Selvfølgelig er kortene til lysets fordel, siden fremkomsten af mørke (og hvad du sommetider kalder det onde), er egentlig bare en illusion. Er du virkelig fuld forståelse af, hvordan det er muligt? Måske kan jeg give dig et andet perspektiv på det.

Lad os tage eksemplet med mørkets håndlangere,  som nu udfører de frygtelige snigmordskomplotter mod de bankfolk, der har arbejdet for Cabal fra de største af korrupte finansielle institutioner. Selvfølgelig tæller de 38 bankfolk og flere på vej, hvis dødsfald er blevet noteret som "selvmord" er intet af den slags. Ikke én af dem havde nogen psykiske problemer, de var alle succesfulde og højtlønnede, og havde absolut ingen motiv til selvmord, medmindre du overvejer muligheden for, at de alle havde pludselig et anfald af samvittighed og ikke kunne leve med deres egen deltagelse med Cabal systemet. Det er meget usandsynligt, da den form for højere liv, de alle levede, generelt bliver vanedannende og svært at forlade - desto mere sandsynligt, at det ikke var selvmord.

De fleste af dødsfaldene var mennesker, der arbejdede i området for IT eller kommunikation i Cabal's bankvirksomheder. Det var derfor dem på havde et højt niveau af ansvar, der havde adgang til oplysningerne om bedrageri, som bliver begået hver dag. Er det ikke indlysende for dig, at disse folk  ville være dem, Cabal har brug for at blive elimineret, ligesom Finansministeriet kommer søgende rundt på udkig efter tegn på den ekstreme og uetisk praksis, de kender, har været en epidemi i de seneste år? Det er de mænd (de er alle mænd), der har de nødvendige beviser til at lukke alle de store bank selskaber ned på kloden.

Du spørger måske, Hvorfor jeg, Hilarion, der normalt beskæftiger sig med den naturlige verden, fremsætter dette problem lige nu? Fordi jeg er også interesseret i de nye styreformer som kommer til Jorden, som vil give mange af jer frihed til at støtte din Moder Jord og de ​​dyrebare fundament til rigerne, dyr og planter, der lider sammen med dig i så mange år.

Kan du se den grundlæggende sammenhæng mellem den form for grådighed, der driver en Cabal- leder og den igangværende ødelæggelse af den naturlige verden? Selvfølgelig kan du det. Hvor der er en sammenhæng mellem magt og penge, er der grådighed, hvor der er grådighed, er der korruption, og hvor der er korruption, er det første, at bekymre os for beskyttelse af Moder Jords helbred og velvære.

Det er derfor, vi, som er de beskyttere og healere af de ikke-menneskelige riger, så involveret lige nu med vores galaktiske brødre og søstre, der kommer til at arbejde sammen med os om at fjerne giftstoffer og atomaffald fra miljøet. Vi ser med håbefulde øjne, til alle de mennesker der blev uddannet - eller rettere hjernevasket, - af den Reptil-kontrollerede Cabal, hvordan de vil fortsætte nu hvor Cabal-lederne forsvinder væk fra Jorden. Vi håber fortsat, at på trods af de hensynsløse programmer, under hvilke de er blevet uddannet, vil efterhånden finde deres hjerter og begynde at sætte spørgsmålstegn ved brugen af ​​mord, afpresning, afpresning og trusler, når de beskæftiger sig med den trussel mod deres magt base, som er svindende.

Nu hvor energierne af lyset stiger på planenten, øges presset på alle og enhver, selv dem, der vælger  at stolte og helt immune over for følelser af medfølelse eller gavmildhed, som de anser for svaghed. Da de går gennem deres daglige stolthed med at være afstumpede, andre omkring dem begynder at blødgøre, vågne op og spørger sig selv om, hvorvidt de ønsker at fortsætte på den vej, de blev forført ind i, når de var unge.

Der er splittelser mellem udviklingslande af de mest magtfulde ledere, der dannede de stramme sammentømret familie forbindelser ved beregnede ægteskab og forretningsforbindelser, ikke af kærlighed til hinanden, men på grund af den magt, de kunne tilflyde ved at skabe stramt styrede hemmelige organisationer. Der er begyndt at danne revner i grundlaget for deres strukturer, som yngre familiemedlemmer begynder at hoppe i opposition til status quo. Ligesom i vores naturlige  verden, er det de unge der skal løfte arven for deres forældre og fremtiden og de ​​universelle love, der styrer alle er begyndt at kunne mærkes, især af dem, der stadig har et glimt af forbindelse til Skaberen.

Nogle få har "sluppet gennem revner" ved at udgive, at være interesseret i de mørkes religiøs praksis, de blev opdraget i, mens hemmeligt udforsker spirituelle internetsider, der hurtigt har spredt,  der tilbyder en anden opfattelse af, hvad livet kan være. Du ser, lys vil ud, altid. Når man begynder at sætte spørgsmålstegn ved og absorbere disse lektioner, er der ingen vej tilbage. Har du ikke lagt mærke til det? Jo flere af disse meddelelser, du læser, jo mere vil tingene begynde at falde på plads, for at danne en større forståelse af universet, end du nogensinde drømt om et par år siden.

Lad mig skitsere resten af billedet for dig...

Indien chokere verden og tilslutter sig Rusland mod Obama Regime uden om WTO traktaten (BRIC<->US og NATO)

Forord: Putin er gået i offensiv med en udtagelse, han vil bekæmpe NWO (New World Order),  andre snakker om den seneste X22Report ; centralbankerne har forberedt en særlig begivenhed for at dække over kollapset i verdensøkonomien. Hvis Indien har trukket sig ud af WTO samarbejdet, BRIC landende har etableret en ny Verdensbank, Dinar støttet op via guld snart 
kommer, Vesten mislykkes forsøg på at overtage landet efter
Gaddafi i Libyen, vi er midt i en Global valutakrig. Vesten's forsøg på sanktioner er startet med at gøre rigtigt ondt på EU og US virksomheder. Brasiliens præsident Dilma Rousseff advarede os om i 2010 om devalueringer, advarsel har følgeskab af nogle af verdens førende finansielle eksperter, der advarede i denne uge, at "World War III" kommer. 


1. August 2014   By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers

En ny rapport udarbejdet af Udenrigsministeriet (Mofa) cirkulerer i Kreml, at Indiens veto tidligere i dag af en skelsættende traktat med Verdenshandelsorganisationen (WTO) har "chokeret verden" og kunne meget vel føre til hele sammenbrudet i den vestlige førte global organisation, der i sidste 66 år har i det væsentlige, ødelagt, for mange snart frie nationer, økonomisk.

Ifølge denne rapport blev Indien tvunget til at tage kampen op mod Vesten, der forsøgte at tvinge denne nation, et subkontinent af sultende hundredvis-af-millioner egne borgere, hvis WTO traktaten havde fået virkning.

I en nøddeskal, ifølge pressen, Indien stod overfor ekstremt pres, hovedsagelig fra Obama regimet, der førte Vesten, for at opretholde samhandelensaftalen i WTO-regi. Det gjorde Indien, fordi de først ønsker at afgøre spørgsmålet om fleksibilitet til at købe og lagre så meget mad som de ønsker af sine landmænd. Dette er vigtigt for at sikre gennemførelsen af deres fødevaresikkerhedsreform.

Gældende WTO-regler (landbrugspolitik) ligger på 10 procent af landbrugsstøtten til landbruget af den samlede værdi af landbrugsproduktionen, som er baseret på 1986-1988 priser. [Eksempel: Hvede: 1986: 2,42 dollar per bushel 2014: 5,93 dollar per bushel]

Indien havde dog ønsket af basis ​​beregningen af fødevarer og tilskuddet opdateret til det nuværende prisniveau, idet der tages hensyn til inflationen og valutakursudvikling. Ellers ville regeringen ikke være i stand til at give mad med landbrugsstøtte til nogle af sine 67 procent af sine 1,2 milliarder mennesker det ønsker at være dækket under fødevaresikkerhedsreformen.

Talsmanden for Obama regime, udenrigsminister John Kerry, og denne MoFa rapport, har fløjet til Indien for at presse statsminister Narendra Modi til at underskrive WTO traktaten, men blev hurtigt afvist. Hvorefter USA derefter beskylder Indien for sammenbruddet af disse drøftelser og erklærede, at med den nye tilslutninger, tager New Delhi en hård-fin balance, nu hvor fremtiden for WTO er på "usikker grund".

I en yderligere indiske træk mod Obama regime, siger rapport, at Bank of Rusland og Reserve Bank of India i denne uge, er enige om at nedsætte en arbejdsgruppe til at udvikle redskaber til at bruge deres nationale valutaer i de bilaterale udbetalinger udenom den amerikanske dollar i endnu et slag mod Vesten.

Vigtigt at bemærke af disse begivenheder, rapporten fortsætter, er, at Indien i at være medlem af anti-vestlig økonomisk alliance kendt som BRICS (Brasilien, Rusland, Indien, Kina og Sydafrika), som i sidste måned underskrevet en historisk aftale om at bryde Obama regimer overherredømme over hele verden ved at etablere deres egen monetære system.