July 10, 2014

Hvem er Annunaki - Del 2/2 De selvbestaltede guder's indflydelse på globale samfundsorden og bankkonsortiumUdgivet den 10. juli 2014 af Verdensalt.dk

Sidste indlæg -1/2: kom vi ind på de ældste historiske kilder og Annunakierne - de faldne Engle - guderne som prægede jorden og sumeriske efterkommere for 6.000 år siden. Præste-guder og introduktionen af begrebet "penge" som vi kender det idag.

Indlæg - 2/2: Denne del er teorier om vores forfædre som går endnu længere tilbage end Annunakierne tidsperiode. Jeg ser  også på forbindelsen af vores DNA streng kaldet "affald" eller "rest" DNA. Sidst en teori omkring Universets energier i form af frekvenser og vibrationer.

Uundgåeligt vil der dukke spørgsmål hos enhver seriøs søgende individ: "Hvor kommer den esoteriske viden fra?" Hvem har givet de åndsvidenskabelige svar, som forskere, tænkere og filosoffer i alle tider har stillet sig selv? Svaret kunne være; mestrene, skaberne, vores efterkommere. Disse medlemmer har ad forskellige kanaler givet svar på nogle af de mest fundamentale spørgsmål, som et menneske kan stille: "Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor skal jeg hen? Og hvorfor?"

Forsøger, at åbne pandoras æske med nogen svar omkring vores allerældste efterkommers historie