July 19, 2014

Top amerikanske Astronomer Fortæller Kongressen, at rumvæsener eksisterer uden tvivl

Udgivet den 19. Juli 2015 af Verdensalt.dk
Forord: Hvis man tror på konspirationer omkring Solar Warden, Mars kolonier, månebaser, Roswell, Præsident Eisenhower møde med rumvæsener, vores mestre som allerede er nedsænket på jorden gående blandt os, vores guddommelige familie, engle, så er denne artikel jo lidt for absurd. Grundet til menneskers fornægtelse, er vores indre bevidsthed fortæller os, der er mere end vi kan se med det blotte øje, vi har et formål, denne højere bevidsthedsfølelse driver os til at vide mer, MEN vi kan ikke se det foran os, ingen fysiske beviser - ergo tror vi ikke på rumvæsener     

Den 11. Juli 2014, har to top astronomer fra SETI Institute (Search For Extraterrestrial Intelligence) været adspurgt foran en høring på Kongressens House Science and Technology Committee omkring søgen efter ikke-jordiske intelligente væsner ude i rummet.

De forventer at finde rumvæsener inden for de næste 20 år. Desværre for dem som håber på, at Europa eller Mars kan rumme liv, er NASA temmelig sikker på, at opdagelsen af ​​rumvæsener sandsynligvis vil være uden for vores Solsystem snarere end i den. Men alligevel, er det tilstrækkeligt at sige, vil opdagelsen af ​​liv af nogen art uden for Jordens atmosfære, være en massiv nyhed. Inden for 20 år, kunne vi endelig finde ud af, at vi ikke er alene i universet - og ja, det ville ændre alt.

Denne temmelig chokerende tro - at vi vil finde tegn på fremmede liv inden for 20 år - stammer tilbage til den massive succes med rumteleskopet Kepler. Kepler som var designet til at opsøge fjerne stjerner med kredsende planeter - og det er præcis, hvad der er konstateret. Alene i 2014, og mens den stirrede på kun et lille brøkdel af nattehimlen, bekræftede Kepler eksistensen af ​​mere end 700 nye planeter. Takket være Kepler, mener visse dele af det astronomiske samfund, at ved hver stjerne kredser mindst én planet, og sandsynligvis en hel del mere end én. Når man tænker på, at der er omkring 300 milliarder stjerner i bare Mælkevejen, og milliarder af galakser i universet, og dermed et næsten ubegribeligt antal planeter i universet, er det nemt at se, hvorfor mange forskere mener, fremmede liv at være en nær sikkerhed.

læs mere her

Hvad er begrebet tid og hvorfor betyder det så meget for os i vores 3D Matrix af illusion?

Udgivet den 19. Juli 2014 af Verdensalt

Forord: For at forstå denne artikel, er det en god ide, at have sat sig ind og forstå hvad tredje og femte dimensioner er for noget og udvide horisonten til at dække universets guddommelige aspekt. Måske kan dette hjælpe dig - læs her

Sean Carroll, en fysiker ved "California Institute of Technology", tværfaglig konference om tidens natur - læs mere her

  1. Tid eksistere 
  2. Fortiden og fremtiden er lige så ægte
  3. Alle oplever tid anderledes
  4. Du lever i fortiden
  5. Din hukommelse er ikke så god som du tror
  6. Bevidsthed afhænger at manipulere tid
  7. Rod stiger som tiden går
  8. Kompleksitet kommer og går
  9. Forældelse kan vendes 
  10. En levetid er en milliard hjerteslag

The Team: Beyond Time, fra Peggy Black, July 16, 2014 - oversættelse. 

Lad os bare tage begrebet tid. Tid, der eksisterer i vores trossystemer, tid, der er en del af denne tredje dimensionelle konstruktion, som ikke eksisterer eller manifestere i de andre dimensioner.

Der er en antaget og stærk overbevisning om tid og begrebet tid i vores dimension. Tid er et af de faste holdepunkter i denne dimension. Menneskeheden har optegnet tid igennem vores historie, tidligere begivenheder, ure og kalendere som en metodisk foranstaltning.

Kunne det være en antagelse, det du foretager dig omkring "tid" holder dig fastlåst i en begrænset virkelighed? Alle dine ord om tid - opretholder dig i et tankemønstre af restriktioner. Lad os give dig nogle eksempler, der er almindelige i vores virkelighed.

"Du siger, at der ikke er tid nok, tiden er kort, tiden er ved at løbe ud, tid bevæger sig for hurtigt, jager efter tiden, mister tid, ønsker mere tid, jeg ønsker tid ville haste afsted, tid bevæger sig så langsomt, og hvor forsvandt tiden". Disse er overbevisninger om tid.

Tid, ligesom alt andet, påvirker dine holdning, dine overbevisninger, dine udtalelser, dine ord, dine vibrationer. Tid er et af de stoffer af dit jordiske spil. Det er et slør; der holder dig i illusionen. Det er klogt at indse, at tiden er skabt kun for at tjene et bestemt aspekt af den fysiske virkelighed.

Læs videre for at forstå begrebet tid ....

Lad os give dig dette eksempel: Forestil dig en stor strømmende flod. Du er på en tømmerflåde der flyder med strømmen og floden er - tid. Du træder ind i troen på tid, og floden bevæger dig, eller du flytter med floden. Udvid din vision lidt, så du får øje på flodbredden, udvid igen til de skovklædte omgivelser, som floden flyder igennem, og endnu en gang udvid horisonten, for at se hele skoven, hvor floden flyder - Den strømmende flod er kun en lille del af hele skovens helhed...

Tid, er den strømmende flod af vibrationer, som virkelig er en meget lille del af hele universet. Det er kun en illusion af din jordbundet sind.  Budskabet er, hvis vi flytter vores overbevisninger om tid, opstår der pludseligt en hel anden frihed. Når du transformere dine overbevisninger om tid, afspejler det i din fysiske virkelighed og hinsides.Gir dig den mulighed, at lege med tiden, strække tiden, forme det, se om du udvide tiden, trække dig ud af tiden, trække dig ind i tiden. Hvordan ville din dag eller dit liv være, hvis "tid" kun var ét rum, du gik ind i og kunne blive, eller bare passere igennem?