August 27, 2014

Ra: Daglige beskeder til din Ascension 27. August 2014

Transcribed by Kathryn E. May, August 27, 2014, 11 AM, New York

Ra (Fader Gud): 

Når drømme bliver til virkelighed, hvad gør du så? Mange af jer har håbet og ønsket og ventede og du begynder at tro, at hvad du har håbet på måske ikke rigtig nogensinde kommer, men du stadig beholde ønsker. Det er en god kvalitet virkelig, at være i stand til at fortsætte med at håbe på trods af mange forsinkelser og skuffelser. Det er en af ​​de elskelige kvaliteter fra menneskeheden, som opleves som Troen på højere magter eller en troen på velvillige guider og hjælpere, eller bare en almindelig optimistisk livssyn, på trods af vanskelighederne. Det er den holdning, du har brug for at udvikle, for at flytte ind i en mere kraftfuld evne til at manifestere, hvad du ønsker.

Pentagons tophemmelige hypersonisk våben eksploderer i mysterium Alaska ildkugle: Flammende missil, der kan ramme hvor som helst på jorden på en time, lyser op i himmelen

Samme som med Atom-sprænghoveder, underjordiske biologiske og strategiske first-strike-masseødelæggelsesvåben, er jeg sikker på, vores galaktiske venner hjælper os verden over, så Cabal ikke har en jordisk chance for at udslette menneskeheden.  

  • Raket bærer en eksperimentel 1st strike våben eksploderede tidligt mandag efter affyringen fra en affyringsrampe i Alaska 
  • Kodiak fotograf Scott Wight jar set lanceringen fra Cape Greville i Chiniak 
  • Våben i stand til at flye med hastigheder på op til 5600 km i timen og slå overalt på jorden i timer

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at indsætte links, så man beder forstår de begreber som er beskrevet.

Verden er parat til at acceptere de første begivenheder, der bevæger dig i retning af velstand, en global event og nye styreformer. Dette er naturligvis, for at føre til en afsløring og begivenheder, som markerer ankomsten af ​​dine spiritualle og rumvæsen familie!


IMF chef bekræfter hun står over for en anklage om »uagtsomhed« i multi-million euro bedragerisagFlere nyhedsmedier så som Washinton Post, USA Today, TV2 nyhederne,  m.m. beskæftiger at Internationale Valutafond administrerende direktør Christine Lagarde er under mistanke for korruption. Endelig et gennembrud, måske, vi ved alle IMF, FED er et og samme skuffe - Cabal, uagtet om Largarde er skyldig eller ej, viser det, at Cabal er på retur. De overlever ikke en skandale i Deres eget penge gemmeland - IMF. 

RT.com

Snesevis af amerikanske politistationer i karantæne for at have "mistet" amerikansk militær-Grade Våbenudstyr

RT.com har en artikel som omhandler det enorme oprustning af militær isenkram som Politiet USA er i færd med. Efter nedskydningen af Michael Brown Furgson episooden har vi set det efterhånden er svært at skelne på Politet i USA eller lejesoldater fra Black Water eller det amerikanske militær. Udrustningen omfatter også svært forstærket militær urban vogne m.m. Man kan kun undre sig over hvem som i virkeligheden er tilbage ud over "cabal" medlemmer af Politiet efter denne suspendering? Hvor blev våbnene af? Tabt, stjålet, ulovligt handlet videre eller genbrugt for fremtidig brug

Benjamin Fulford Update - August 26, 2014

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007. 

PS Som altid kommentere David Wilcock på Fulford's blog. Virkelig spændende nyhedsstof, en vinkel, som bliver mere valid eftersom de begge har informanter og indgange til den virkelige agenda, uden censur, der aldrig når ud i de officielle medier. Cabal har et serøst problem, Deres end-game og betalingsfristen ender September, så de gør alt i Deres magt for at oprette det frygt-baseret momentum, så som virus epidemier, krige og opspind, heldigvis lykkes det ikke mere. Lyset sejre mørket.