September 07, 2014

8 UFO'er i tæt formation danner et mønster, set ved Vassingerød, Hillerødmotorvejen 5. September 2014

DR2's Tidsmaskinen om UFOer
Ifølge min nye datter som lige er blevet 5 år og masser af dejlig fantasi, så var det 8 enhjørninger med vinger på oppe i luften der glimtede i meget lang tid, og hun ønskede sig noget hemmeligt, da hun så dem. Alt sammen observeret fra bilen på Hillerødmotorvejen i Nordgående retning ved Vassingerød, omkring 21 tiden fredag den 5. September 2014.

Min kone mente de lignede stjerner, som bevægede sig med utroligt langsom fremdrift i vestgående retning, tæt på jorden, lysende og dannede "mønstre" hun bedst kunne beskrive som en kop m.m. Først var der 5, dernæst 8 objekter. Det kunne bestemt ikke være flyvemaskiner.  Hun har dog ingen gode forklaringer, på noget logisk. Hendes første kommentar var lige til - Det var UFO'er.  Har ikke kunne finde indberetninger fra denne dag på SUFOI, naturligvis er der ikke mange mennesker som tillader sig at sætte navn på hvad de ser, for slet ikke at tale om videregive observationer til andre, for ikke at blive sat i bås.  Hvor vidt, der er en logisk forklaring i form af kometer, vejrballoner, Himmellanterner, helikopter-formationer eller andre naturlige ting er uvist.    


Flyvevåbnet har siden 2009, offentliggjort Danmarks samlede arkiv over ufoobservationer. Og i 1982 var der angiveligt rummænd på Fyn, skriver DR Nyheder.
 
 Hvad er en UFO (uidentificeret flyvende objekt)

UFO Observationer