Oct 27, 2023

😎🥳✌️ (Freaky Friday: Time-traveler 'T.Swizzle', 'Big Mike' or 'Lady O' for President! You're pulling my leg!) Todays Crazy Vid, Quotes & Memes ~ Oct 27, 2023 ~ |


FREE GUY: WTF! Taylor Swift in a 1981 commecial, but how when she was born in 1989? It makes you wonder if they cloned her (or him or 'IT') ... Btw, Michelle Fielding - UK Spiritual Coach - keeps repeating same message over and over and over for years now: 
SoTW
(10) Facebook
(2)Magic Island #videomattpresents #offtopicshow #epsteindidntklhimself #... | TikTok
MAINE MANHUNT: BACK TO THE STAGED, FALSE FLAG, MASS SHOOTING PSYOPS……. – The Burning Platform
SoTW

👁️⃤𓂀🔱📐🙋‍♂️ (Tale er sølv, men tavshed er guld, som man siger blandt frimurerne) Man kan ikke neutralisere eller snakke fornuft med folk som viser kærlighed til selvhad, stort ego, behov og begær med narcissistisk personlighedsforstyrrelse. Når du får et reb om halsen, lægger dig ned i en kiste med bind for øjerne og sværger en livstids-ed på tro og love, er det, sundt for ens mentale helbred? Dog, hver gang man hiver diskriminations- racisme- nazikortet frem, går folk, i selvsving. Der er ligeså mange historier om Adolf Hitler, som der findes tudekort (+ dagens memes) ~ 27. Oktober 2023 ~ |

 

Det hemmelige Danmark: Da (DDFO) Frimurerlogen var nazi-hovedkvarterSjovt, det var Hitler og nazisterne, som anså frimureriet, der ville planlægge en verdensomspændende revolution, som jødernes forlængede arm...

De 3 grader symboler fra en virkelig jysk Storloge (ikke DDFO)

Udgivet, første gang, den 27. Oktober 2023 af Verdensalt.dk

Altså, kun én gang i Danmarks historien, har frimureriet, været forbudt og det var under nazisternes besættelse, hvis man skal tro på tv-programmet, som de lavede for 11 år siden. DDFO lagde naturligvis forbud mod at vise de hemmelige ritualer i dokumentaren, og derefter, nedlagde man arbejdet på tv-kanalen og censureret programmet i Dannevang (mundkurv fra Højesteret). Min gode jyske ven, som var i en anden storloge end DDFO, kan ikke bekræfte, ritualernes udformning i videoen. Jeg har set med egne øje, de 3 grader symboler og oprejsning 3 grader fra en jysk Storloge og deres fine (bibel) og der findes 31 sider af noget, jeg ikke helt forstår, mig på. Men tv-programmet påstår, at de indhentede info fra en gammel logebroder og brugte ham, som kilde til, hvordan, et "virkeligt" ritual foregik - det er jo deres, påstand.

Man påstår stadig, at efter 1813, hvor Dannevang gik konkurs og tabte Norge til Sverige, at man afskaffedes enevælden, og Kongeriget Dannevang, fik en folkevalgt regering, der arbejdede på at udforme en fri forfatning (griner). Derefter, fik man et demokrati, siden den første grundlov, blev vedtaget i 1849 (buuulshit). 

Vi ved nu, at Frimureriet, i alle dens afskygninger, bestemmer over landet her. Uanset om Dronning-Daisy (VIP udvalget af 300) blev inviteret som den første ikke-mandlige medlem under DDFO mande-lodgen i 1993, som tv-dox'en påstår på videoen. Det vi ved er, at laaangt tid før, var, konge Frederik VI, der lod sig den allerhøjeste beskyttelse i 1836 gennem Danske Kancelli tronfølgeren Prins Christian Frederik udnævne, til leder af det danske frimureri. 

Hitlers Schalburgkorpset, der var en dansk SS-enhed, besatte Frimurerlogen på Blegdamsvej, den 21. september 1943 og gav logebrødrene en frist på fire dage til at fjerne deres personlige ejendele. Det er den eneste gang i hele frimureriets 300+ historie (hvis nu DDFO sidder i toppen af pyramiden), at "frimureriet", har været forbudt i Dannevang (TV-DOX påstand).

Hail Hydra eller Hitler? Alle hjalp Hitler (og nazisterne), også IBM, (som jeg har arbejdet for i 10 år) Deutsche Bank og masser af danske virksomheder"Kopenhagen vaccinen", som SSI, var med til og hjalp Nazisterne, under krigen. Dog, hver gang man hiver diskriminations- racisme- nazikortet frem, går folk, i selvsving. Der er ligeså mange historier om Adolf Hitler, som der findes tudekort... 

Jeg har stadig min tyrkertro! At Hitler AKA 'Huttler' (jødisk navn), var ikke af jødisk afstamning, men resultatet af indavl og eller, muligheden for, at Hitlers bedstefar var jøde - og Hitler selv var en fjerdedel jøde. Hitler siges at være én 'Banksters'-mand (med en Rothschild forbindelse).

Nye afklassificeret CIA-dokumenter kaster nyt lys over, at Hitler, rent faktisk overlevede 2.verdenskrig og boede i Colombia (nogle andre siger Argentina eller Fuerteventura) indtil hans død. Ihvertfald, overlevede han, og blev smuglet i en ubåd, sammen med et par andre topnazister. Det er også en kendsgerning, at Operation Paperclip, hentede ca. 1.600 nazistiske tyske videnskabsmænd, ingeniører og teknikere efter 2. verdenskrig til at arbejde for den amerikanske regering. De står ikke alene, kendt under navnet Operation Osoaviakhim – lykkes det Sovjetunionen i løbet af en nat den 22. oktober 1946 at hente mere end 2.200 tyske specialister til Sovjetunionen – i alt mere end 6.000 mennesker inklusive familiemedlemmer.

Min egen, samt andres tese hvorfor vi (Dannevang) er syltet ind i Bank-klanens overhoved Rothschild - fordi de reddede, Danmark's røv, helt tilbage i 1813. Danmark gik konkurs i året 1813, 1814 tabte Danmark Norge til Sverige ved freden i Kiel. Derfor måtte man optage lån fra Nathan Rothschild og er siden hen, 100% ejet af Vestens imperialister. Det hele begynder at hænge sammen nu. Med Rothschild i ryggen, er Finansministeret, den danske stats 'sorte bøddel' i vores samfund og saver velfærds-grenen over, mens magteliten tjener flere 'monetos' end de kan bruge...Vores folkevalgte politikere, agere bare en forlænget arm af 'nikkedukker'.  

Laaangt tid før Hitler og Frimureriet, havde vi de falske faldne engle, Annunakierne, (Fallen Angels, Anunnaki, Nephelim, Watchers) sørgede også for at forvirre de isolerede menneskesamfund og give dem hver sit sprog. Ligeledes fløj de rundt, optrådte stadig som ”guder” og grundlagde et hav af religioner efter devisen ”Del og hersk!”. Samt, havde kønslig omgang, med jordens kvinder, som de kunne komme i nærheden af. Derfor, er vores DNA, galaktisk og multikulturelt. Derved skabtes en elite, en underafdeling af præsteskabet. 

Og denne elite styrer verden den dag i dag gennem hemmelige broderskaber med op til 12. og 33. grader. Dette broder- og søsterskab, har infiltreret alt og alle, i en menneskealder. Øverst i pyramiden, sidder, Udvalget på 300, via de europæiske monarkier, samt Kabbalah m.fl. (og blah, blah, blah) Historien er jo ikke så simpel, som jeg gør den til, men en lille forsmag...|


SoTW
Højesteret åbner døre i straffesager mod Claus Hjort og Lars Findsen (berlingske.dk)
Claus Hjort Frederiksen - DenKorteWiki

SoTW
Højere renter får Danske Banks overskud til at bugne | BT Erhverv - www.bt.dk
PressReader.com - Digital Newspaper & Magazine Subscriptions
Dronningen hædrer Danske Bank-direktør - Avisen.dk
SoTW
3.000 ansøgninger om julehjælp på ét døgn | Blå Kors Danmark (ritzau.dk)

SoTW
Frimurernes chef om sin rolle: - Uoplyst enevælde – Ekstra Bladet
Overlæge bliver stormester for 9.500 frimurere - Dagens Medicin
Kongehuset til fest hos frimurerne: - Komisk skær – Ekstra Bladet
SoTW
Zelenskyj: 400 angreb væltede ned over Ukraine | BT Udland - www.bt.dk
Mass Murderer Who Hit Homosexual Night Club Had Major Charges Dropped by Woke DA a Year Earlier – Nwo Report
Infantinos absurde teater vil gå over i VM-historien | FIFA VM 2022 | DR

SoTW
Pia Olsen Dyhr: 'Jeg tror, der bliver udskrevet valg i morgen' | BT Politik - www.bt.dk
Olsen Dyhr opkøber herskabsejendomme – og vil stoppe andres boligspekulation – Journalista