August 01, 2014

Hvor meget mere vil vi acceptere, at hensynet til den nationale sikkerhed fratager os vores ytringsfrihed, fri bevægelighed og retten til at kende sandheden?

Vi ved hvor svært det står til i USA med 1st Amendment, privacy act, ulovlige CIA overflyvninger rundt om i verden også Danmark, fanger som bliver afhørt og tortur nu ulovligt i Polen m.m.
Hvem har magten og kontrollen, DK PET,  DK FET, US NSA,  UK GCHQ, CAN CSEC eller regeringerne, hvem følger hvem, hvorhen? 
Hvor langt skal vi eftergive og følge vores eget Politi i Danmark? Seneste nyheder er, Canabis (Hash) og lignende rusmidler er lovlige mange steder i verden efterhånden, også i stater i USA, man må gerne fremstille canabis rygepinde, men i Danmark har man nakometer som kan spore alle former for rushmidler op til 3 uger efter indtagelse, hvis man bliver taget i bilen, på gaden, kan man miste kørekortet, kæmpe bøder og i værste tilfælde fængselstraf, Hvor latterligt er det nu?

Nyt lovkrav til whistleblower-ordning for virksomheder i den finansielle sektor i Danmark. Men er der nogen der er klar over, hvad det betyder i praksis, hvis man er whistleblower. Hvor godt er vi endeligt beskyttet, uden vores ytringsfrihed er i fare, fri bevægelighed og vores big brother overvågningssamfund?

Radio24syvs forsøg på en Whistleblower ordning "SecureDrop" var et rigtigt godt initiativ, men annoncen er afvist af 2 fagblade, som netop vi har brug for, støtter denne åbenhed og gavner samfundet - gæt hvem Lægeforeningen og Dansk Politi. Go figure.

Check denne video fra ANONYMOUS omkring "The Rise Of The US Surveillance State"

Man begynder at snakke om "Snowden Effekten" der er begyndt at påvirke negativt på de store amerikanske IT firmaer, som Microsoft, IBM, Cisco Systems, Dropbox og Amazon Web Services. NSA's PRISM programmet koster virksomheder som betjener sig af Cloud løsninger op imod $22-180 Milliarder de næste 3 år.
Derimod har Kina trukket det længste strå, via Snowdens åbenbaringer - kinesiske software virksomheder som Neusoft Corp, China National Software & Service Co Ltd (ChinaSoft) udvider deres salg og markedsføring, fordi Kina handler med cyber spionage beskyldninger i samarbejde medUSA.

Der var en tid, hvor Amerika virkelig var synonymt med mottoet "Land of the Free". Men dette udsagn bliver mindre og mindre sandfærdige. Snowden afslørede hvor langt vores land er, at gå for at overvåge alle vores kommunikation og vores regering insisterer på at fortsætte denne orwellsk type overvågning. Trods Senatets udvalget der viser resultater, at ikke et eneste terrorhandling er blevet modarbejdet af disse forfatningsstridige praksis.

Gennem de seneste år har vi også været vidne til amerikanske politistyrke bliver militariseret til det punkt, hvor de bruger overskydende militære våben og køretøjer selv i små byer, hvor den værste forbrydelse var dengang, hvis nogen sætte sukker i deres majsbrød. Hidtil i år, er det mange der har været i chok over, da forældre er blevet arresteret og dømt for handlinger, så rædselsvækkende som at lade deres barn gå alene til parken i Florida.

Læs mere her

Den sande betydning af begrebet Abundance (overflod, rigdom)

Når vi ønsker flere penge eller materiel rigdom, hvad er det så, vores sjæle i virkeligheden søger?


Udgivet den 1. August 2014 af Verdensalt

Manges meningsdannelse når vi snakker om begrebet abundance (overflod, rigdom) er; Krig, Spændninger, Grådighed, Penge, Had, Kaos, Voldtægt, Vrede, Aggression, Ødelæggelser og Plyndringer, Sult, Mishandling af dyr, Overgreb på børn. Når du tænker sådanne, overlader du dig selv til vores 3D og illusion som konstant føder dig med negative tanker.

Abundance er en ”ubegrænset overflod” af guddommelig energi, som omgiver os til alle tider.
Vi skal alle forsøge at hæve os over de begrænsninger og modtage den rigdom af liv, som universet tilbyder hvert eneste sekund. Gaias planetariske Logos Sanat Kumara fortæller os, den sande betydning af Abundance det vi selv skaber omkring os og igennem den universelle lov.  Menneskeheden er på et kritisk tidspunkt i vores evolutionære proces, og mange oplever udfordring af økonomisk karakter, når det ville være mest nyttigt, at være fri for en sådan bekymring.

Tager vi udgangspunkt i hvordan den universelle lov virkelig fungere og udtrykker sig og manifester sig via den guddommelig kærlighed.

Som jeg har været inde på mange gange, tidsbegrebet har en anden mening om det er på vores jord og i det univers som vi omgiver med. Vi spørger hele tiden; "hvor længe skal vi vente", hvordan kommer der balance, finansielt system, abundance, trivsel, velstand til alle? Svaret er; den er der allerede, men den kan kun skabes af alle os mennesker på jorden, fra at højne vores bevidsthed, vibrationer og frekvens mod Ascension. Husk nu på, der er ingen guddommelige sjæle og mestre, galatiske venner, som må blande sig i fysisk, så at sige, andet end at assistere os, guide os herhen. Vi skal lære, at stole på, FORBLIVE I DEN TRO, at nogen hjælper os til måls, uden at forblive i vores kaos og 3D. Men det er os selv, som skal gøre arbejdet.

Universet's tidslinje er perfekt tilpasset. Energien er perfekt tilpasset, forventninger, støtte og den guddommelige plan er perfekt tilpasset.  

Vi som mennesker, skal være fastforankret i vores taknemmeligt hjerte. Mange vil sige, jeg kan ikke mere, jeg er træt, syg og uden penge. Derimod skal vi være taknemmelige for vi er i live, netop nu, vær taknemmelige over himmelen som beskytter os, træerne omkring os som i balance, græsset vi gå på, vandet som vi svømmer i, maden som vi spiser. Vi er et spejl af hinanden og spejlet af vores Skaber - Moder Mary.

Som Ærkeengelen St. Germain fortæller os, vi skal forsøge, idag i morgen og fremover istedet for at skabe, gøre verden mere fredfyldt, først se indad, gøre os selv til forgangsmænd for den ubetingede kærlige væsen vi er. Vi kan fixe alt omkring os, men glemmer os selv. Vi skal bringe Abundance inde i vores sind og sjæl med alt den kærlighed, fredsfyldthed, balance - ind til vores violet flame. Bring frem de love og kvaliteter, som tillader os at manifestere sig korrekt. Med Abundance, kræves det nu, at vi skal vise hvad vi vil med vores lev. Lad det komme til udtryk nu! Pas på her, det er ikke et ønske om, nyt finansielt system, fred for alle, stop krige m.m. Med abundance i os selv, skal vi skabe den harmoni, balance, tro og håb for skabelsen kode. Åben dine arme og lade dig fylde med violet flame og troen på dig selv, troen på din virkelige familie og medstiftere til at forbedre vores jord et bedre sted at være.        

Husk nu på, vi er alle vores egen Ledestjerne, Anker og beviset for vi eksistere i og med det guddommelige aspekt.

Tak fordi du læste på min blog

Namaste!

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 3. Aug 2014

3. August 2014:

INTEL Rygter rapporterede, at IMF og CL er blevet fjernet fra at drive RV. BRICS-landene er nu tilsynsførende --- og få arbejdet gjort! CL "blokkerede" aktiviteterne per ordre fra Rothschild!

Udvekslingen forventes --- Ikke flere forsinkelser af "skurkene", besked kommer mandag.

REPUBLIKKEN er operationel nu og bekendtgørelse efter at skurkene er fjernet.

INGEN af kongresmedlemmerne og senatorerne er blevet frarådet at dukke op igen.

Over 1100 PP (Prosperity Programs) pakker er blevet leveret i går, lørdag.

ALERT - SANTA CLAUS kommer og besøger os i næste uge!

http://nesaranews.blogspot.dk
-------------------
30 Juli 2014:

Hej Alle,

Alle transaktioner af fonde og kreditlinjer er blevet frigivet til brug. Hvad betyder det? Kun Skyggen og Susan ved det, men vi kan alle forvente, midler til at flyde frit nu.

Resten er hemmeligt for nu.

I kærlighed og lys i vores service

ZAP
“GOD IS; I AM; WE ARE”
“BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
Copyright ZAP 2014

http://goldenageofgaia.com/2014/07/31/the-office-of-poofness-july-30-2014/

Forkortelser og deres betydning som løbende bliver ajourført:

IQD - Iraq Dinar
IQN - Iraq Dinar (den nye efter nulstilling )
VND - Viet Nam Dong
VNN - Viet Nam New (den nye efter nulstilling)
RV - Revaluering
GCR - Global Currency Reset (nulstilling)
FRN - Federal Reserve Note
TRN - Treasury Reserve Note
USD - United States Dollar
IRAQ PM - Prime Minister ( Maliki ude, ind kommer Kurdish politician Fouad Masoum)
CBI - Central Bank of Iraq ( samme som FED og vores nationalbank)
PP - Prosperity Programs (uddeling af trillioner til velgørenhed over hele verden)
F & P - Fines and Penalties
IMF - International Monetary Fundation
FED - Federal Reserve System ( Privat ejet centralbanksystem - som vores statslige nationalbank)
WF - Wells Fargo ( Gigantisk US multinationalt bankvirksomhed og finansielle tjenesteydelser)
T: Trillions, B: Billions

Læs mere her fra andre kilder:

Meddelse fra vore Lord Sananda - Vi er alle aspekter af Skaberen, direkte links til energien fra den Store Centrale Sol. Forbliv i troen, til dem som våger over os, mod en højere vibration og Ascension

Sananda udsender ugentlige budskaber for tiden, for os som har fulgt Jesus Sananda i længere tid, har det altid været en fryd og opløftende oplevelse for vores forståelse, hvad der sker omkring os. Den Opstegne Mester Sananda / Jesus / Kristus / Jeshua tjener som en lærer af hele verden, og var en af ​​de største Spirituelle healere, der gik på vores elskede planet Jorden/Nova/Gaia. Det er vigtigt at forstå, alle vores opstegne mestre og de galaktiske venner, så at sige, ikke har tilladelse til at bruge Deres beføjelser for at ændre forløbet af civilisationer, kun i yderst sjældne tilfælde. Universets lov. 

Transcribed by Kathryn E. May, July 31, 2014, 10 PM, New York (http://www.whoneedslight.org)

Sananda:

Hej alle, og hilsner fra den galaktiske føderation af skibe, hvor vi drøfter afsløringen vi har planlagt i den nærmeste fremtid. Jeg ønsker at forberede dig på sjov, og lade dig vide, at uanset hvad du har i tankerne, når du tænker "Disclosure", vil det ikke være, hvad vi planlægger. Selvfølgelig ændre  vores planer sig efter forholdene, når jorden udvikler sig, så vi er allerede gået fra dommedags scenarie vi havde planlagt i 50'erne - som var, at rejse ned og samle millioner af mennesker op via vores skibe, når det planlagte atom holocaust var så overhængende .

For at berolige dig, kære, havde vi allerede praktiseret denne øvelse. Vi kunne have "løftet" jer alle op på vores skibe i løbet af få minutter, hvis det havde været nødvendigt. Heldigvis blev den rædselsvækkende mulighed stoppet, nu, at de atomvåben på jeres planet er ude af drift, og den diplomatiske løsning bliver mere og mere effektiv. Ja, vi åndede et lettelsens suk, da vi fik lov til at gribe ind bare en smule, fordi vores store skaber ikke vil tillade en sådan dårskab til nogensinde at ske igen.

Nu ser vi frem til at byde dig mindre dramatik, som vi har gjort i nogen tid nu. En UFO observation i London for nylig har været med til at støtte anerkendelse for det britiske folk, at vi er her, og vi bringer hilsener. Det er ligegyldigt, hvilket skib af den massive flåde under Ashtar Kommando, er for at få lov til at præsentere sig selv for fotografering. Folk på jorden har endnu ikke den nødvendige ekspertise til at identificere eller forstå vores håndværk, eller hvor de måtte være fra. Forstår du, det betyder ikke noget, fordi alle er her for det samme formål - at observere din evolution til en højere vibrationer og for at være til hjælp, hvis muligt.