July 11, 2014

Vejen til fuld spirituel bevidsthed - guided tour - AktueltVi er blevet præget i mange århundrede af forskellige religioner i alle afskygninger og fortolkninger. Mange udemokratiske folkeslag er top styret af enten medierne, præster, imamer, autoriteter, andres fordomme, indoktrineret tankemønstre, had og vrede fra krige og magthavernes indflydelse og masse andre ting. Andre befolkningsgrupper som har demokrati, står midt i vadehavet og fryger at blive skyllet væk af tidevandet, vi tør ikke stå udenfor det fine selskab, gøre os bemærket med andre holdninger eller spirituelle ideer som gør os anderledes - ihvertfald ikke officiel. Og hvem skal vi endeligt stole på, når nyhedsmedierne er hermetisk lukket ned om den virkelige sandhed, blotter os kun for nemhedens skyld, acceptere eksperter og andre meninger fordi vi forventer det er faktum.

På mange arbejdspladser kan arbejdsgivere ikke rumme folk med alt for mange radikale meninger eller værdier som ikke harmonere med Deres "Business Conduct Guidelines", offentlige ansatte har nærmest total mundkurv på, risikoen for at miste sit job er så stor idag hvis vi nu ytre os i det offentlige rum (frygt og utryghed spiller en rolle)

Hvordan kan vi være os selv og følge den personlige selvudviklingsvej som fulde spirituelle væsener? Groft sagt, det såkaldte "demokrati" vi i Danmark lever i nu, skaber ikke en symbiose med "oneness" og vores egen ønskemål, nærmere det totalitær demokrati. Vi er så sikre på, vores uforsket værdiersæt, holdninger og moderne kultur er vejen frem, uden at se tilbage, stoppe op og korrigere vores selvopfattelse. Det er faktisk ikke vores egen skyld, men vi kan i allerhøjeste grad gøre noget ved det selv.

Vi lever alle i uvidenhed, fordi vores historiske rødder er enten misforstået eller med vilje påført en etiket ”Above Top Secret – Executive Orders”. Dog hjælper "Solar Tsunami" lidt på vejen, vi er lidt bedre stillet nu end for f.eks. 10 år siden.For at forstå konceptet fuld spiritual bevidsthed har jeg lavet et flowdiagram: