June 20, 2014

Hvem sank Titanic? Konspirationsteorier

Det legendariske og i den tids periode største krydstogtsskib RMS Titanic sank i Nordatlanten på sin jomfrurejse fra Southampton til New York for over 100 år siden i 1912. Naturligvis stadigvæk et kæmpe mysterie. Blev udråbt til skibet, der umuligt kunne synke. En spådom, der siden viste sig at være grufuld forkert. For skibet ramte et isbjerg, fik et hul i skroget og endte i løbet af kun tre timer på bunden af det kolde, dybe Atlanterhav, hvor det tog 1.502 personer med sig i døden. Det er ihvertald den officielle version.

Hvad nu hvis ... en alternativ version og måske den virkelige historie bag forliset findes!

Aktuelle miljøkatastrofer - 20 Juni 2014


Udgivet den 20 Juni 2014 af Verdensalt

Er vi endeligt klar over i hvor stor omfang de voksende miljøkatastrofer rundt om i verden skaber uoprettelige skader til vores økosystemer, oceaner, dyr og mennesker, som kke længere kan fjernes  på en konventionel måde.
Mange andre katastrofer der af forskellige årsager ikke officielt  vedkendelse eller kompenseret i en udstrækning som tjener miljøet eller de befolkningsgrupper som ulykkeligvis er ramt. 
Lad os fokusere et øjeblik på toppen af kransekagen, miljøkatastrofer som enten er glemt eller ingen har styr på, fordi de er løbet fra os simpelhed - Udslip af "Radioaktive stoffer ved Fukusima" og "plastikaffald i verdenshavene".