Oct 4, 2018

Mads Palsvig | 4. Okt 2018 | ~ Folketingskandidat Mads Palsvig's mærkesager/JFK - Jorden Frihed Kundskab. Del 1 af 2. ~ | Blogger: [🎙️JFK - Jorden Frihed Kundskab - findes der et bedre alternativ!?🔮] ... Mads Palsvig har næsten 30 års erfaring fra ansættelser i nogle af verdens største finansielle virksomheder i bl.a. London og Hong Kong – fx Credit Suisse First Boston og Morgan Stanley. Gennem sit job som Investment Banker har han fået indsigt i, hvordan pengesystemet fungerer i praksis, og hvilke overvejelser der ligger til grund for nogle af de helt store beslutninger i den finansielle sektor. En indsigt, der bekymrer Mads Palsvig, men som også inspirerer ham til at se mulige forbedringer. Han taler om mærkværdige finansielle og globale beslutninger, myten "Booms og Busts" og analyser af, hvorfor der mere end nogensinde før er brug for fundamentale reformer af pengesystemet for at sikre et transparent demokrati og en stabil økonomi i fremtiden. Han har holdt foredrag, deltaget på mange seminar og online webcast i sær i de amerikanske alternative medier.... |Verdensalt.dk | Arkivskabet | 4. Okt 2018 | ~ Slagplanen fra de Primære Skabere, frigivelse af St. Germains støttefonde i 2014 (♾️) og indførelse af NESARA / GESARA ~ | Blogger: .. Samme øjeblik NESARA implementeres og stadfæstes, frigøres og nulstilles alt personlige gæld, kreditkort, realkreditlån, billån, pant af løsøre, at løslade alle personer gjort til åge af gæld, der har holdt menneskeheden som slaver. Så er det bare op til vores regeringer ikke at smide krus i maskineriet. NESARA for USA, GESARA for resten af verden.. Selv om NESARA udtrykket ikke anvendes, har det til formål, at stabilisere den globale økonomi ved at anvende vores møntfod (eller valuta) baseret på papirpenge, til at hvile på guldstandarden (eller guldfoden). Sætter man sin lid til vores spirituelle vejledere, er NESARA skrevet af Jordens Golden Age opstegne mestre i samarbejde med mennesker på jorden af højere udviklet individer. Den opstegne mester, Saint Germain, har en stor betydning i den sammenhæng .. PS: Vesten er igang eller fædiggjort en quantumbaseret finansielt system, som de håber vil give dem mulighed for at fortsætte med at styre hovedkilden til verdensmagt - det internationale finansielle system ifølge Benjamin Fulford... |


Udgivet første gang den 17. Oktober 2014 af Verdensalt

St. Germain, også kaldet “Greven”, er meget aktiv i forbindelse med jordens opstigning til 4. og 5. dimension. Hans største frihedsgave til menneskeheden er den rensende violette flamme. St. Germain har haft mange inkarnationer hurtigt efter hinanden. Af de mere kendte kan nævnes Josef, Marias mand, og han var Merlin, der rådgav og assisterede Kong Arthur ved Camelot. Han inkarnerede som Roger Bacon, en filosof, munk, alkymist og profet som satte stort præg på Englands videnskabelig lag. Senere i denne inkarnation blev han franciskanermunk og mange fler. Endelig inkarnerede han som Greven St. Germain, hvor han blev kendt som Europas “multikunstner”, manden der ved alt. Han kunne alle europæiske sprog, han var en af tidens bedste fægtemestre og var en blændende dygtig violinist og stor maler. Det er blot en forkortet udgave af St. Germain's mangfoldige livs-cyklus. World Trust (Støttefondene) er under formynderskab af Master St. Germain. Kun St. Germain kan aktiverer finansieringens-processen til RV/GCR med lederskab af Dragon Familien m.fl.

Hvis man ønsker at fordybe sig i St.Germain's historie, omkring og hvordan pengene fra World Trust (Støttefonde) vil blive distribueret - læs her. 250 års renters rente, har fået støttefondene til at vokse eksplosivt med en nettoformue på over ét quattuordecillion dollars, eller 
$ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000, 000.000.

Forudsigelser efter indfrigivelse af St. Germains støttefonde i 2014 ♾️

 • N.E.S.A.R.A. betyder "The National Economic Security And Reformation Act". (Ikke til at forveksle med "The National Economic Stabilization and Recovery Act" eller "The National Economic Security and Recovery Act") 
 • G.E.S.A.R.A. betyder "The Global Economic Security And Reformation Act"  


 1. Frigivelse af milliarder af dollars fra St. Germain's støttefonde, som vil blive brugt til at betale alt gæld fra krige, for alle lande på planeten
 2. Betale alt nationale gæld i USA fra Reagan-Mitterrand-Wanta Fonden​​IRS vil med et blive forældet og helt unødvendigFederal Reserve er allerede afviklet og solgt til kineserne alle økonomiske og juridiske systemer vil udvikle sig naturligt at blive erstattet af NESARA.
 3. NESARA / GESARA underskrivers af 200 lande i Midt Oktober 2014. 
 4. US Corporation vender tilbage til forfatningsmæssige love. 
 5. Mange dedikerede Lysarbejdere vil blive kendt de kommende måneder.
 6. Fattigdomsrelaterede områder på kloden bliver reddetsørge for rent vand, mad og anstændige logi for dem i nød. Folk fra alle samfundslag vil deltage i denne indsats, at sætte deres energi og tid i det uselviske arbejde med at hjælpe deres medmennesker, bare fordi de kan. Den personlige formue, som vil resultere fra revalueringer (RV) vil blive anvendt med generøsitet på kreative og originale måder, hvilket resulterer i en dramatisk stigning i de følelser af tillid og kammeratskab på tværs af grænserne.
 7. Ebola pandemien vil blive stoppet i dens spor ved brug af to enkle og effektive behandlinger - nanosølv, (eks. - Kollorid Sølv) der er udviklet af Dr. Rima Laibow og MMSen opløsning af chlordioxid er udviklet af Jim Humble.Begge er effektive antimikrobielle behandlinger, der vil eliminere USA patenterede sygdom. Cabal vil blive afsløret 
 8. ISIS vil blive stoppet i dens spor - først med afsløringen af, at det ikke er en hjemmedyrkede radikal religiøs gruppe, men en psy-ops intriger, der finansieres og forvaltes af den amerikanske CIA, Israelske Mossad og Saudiske efterretningstjenester. Efter lukningen af ​​Federal Reserve og lignende bankroll operationer, vil "oprøret"  en hurtig død 
 9. Første 6 måneder i 2015, vil dramatiske ændringer i landbrugets metoder og fødevareproduktion, skift fra en kød-protein kost til økologisk dyrkede grøntsager og frugter. De arrogante GMO selskaber vil blive ruineret af global afvisning af at bruge deres produkter.
 10. Alle ovennævnte forbedringer vil blive fremskyndet af udviklingen af ​​fri energiteknologi. Det vil ikke være nødvendigt at opfinde eller udvikle nye teknologier. Selve teknologien blev brugt i ødelæggelse, der fandt sted på 9/11. Se Judy Woods omhyggeligt researchede bog, "Where Did The Towers Go?


Indførelse af NESARA / GESARA - blev stoppet af 9/11


Bemærk: At skrive en historie om NESARA kræver en større finesse samt lokalisering af diverse fodaftryk fra nettets univers, klistre brudstykkerne sammen for at skabe sandheden. Selv i dag, er relativt få mennesker klar over denne amerikanske lovgivning eksistere, som er underskrevet af præsident Bill Clinton i 2000, fordi de, der vidste om det var bundet af en "Gag Order" og Bill Clinton og andre Illuminati-medlemmer (amerikanske højesteretsdommere) af regeringen er pålagt en ed. Efter sigende er disse amerikanske lovmæssige "bestemmelser" på over 500 sider, jeg smider bare nogen af de vigtigste punkter ud i æteren(Liste med 19 punkter)
Hvad er en Gag Order - En retskendelse eller kontrakt, der forbyder de involverede i en sag fra at diskutere sagen offentligt. Det betyder (især i USA), total lukkede vandtætte skodder. Skulle det alligevel sive ud, kan man retsforfølges eller få andre "alvorlige konsekvenser". Den kan ligestilles med en confidentiality eller non-disclosure agreement. 
Efter NESARA bestemmelserne blev offentliggjort, i nogen grad via formidling af oplysninger fra vores galaktiske venner, fik regeringen nedsat en misinformation websted - National Economic Stabilization [senere ændret til Security] og Recovery Act- forkerte oplysninger om NESARA var rundsendt for at vildlede folk, der havde hørt om den NESARA har aldrig omfattet et investeringsprogram, heller ikke omfatter levering af "velstandspakker," - deponering millioner af dollars på bankkonti eller annullering af legitime gæld. 
 
Den autentiske NESARA skulle efter sigende træde i kraft til hele verdens skue den 12. september 2001. For at undgå denne skelsættende begivenhed, beordrede præsident George W. Bush og hans Illuminati kolleger "9/11". I selv samme åndedræt, kunne de nu komme videre i deres allerede planlagte invasion af Irak under "krigen mod terror" sloganet (Jeg er helt overbevist om, at Anders Fogh Rassmusen er en del af Illuminati-klanen) 

Det ville være naturligt at spørge, hvorfor et program, der har så monumentale globale forgreninger, startede som en lovgivningen i USA. Først og fremmest skulle NESARA indrammes i de eksisterende love og bestemmelser; ellers ville det være et spørgsmål om tid før andre ikkejordisk intelligensvæsen fra andre civilisationer, pålagde deres ideer på os mennesker - de universelle love forbyder den slags indblanding, selv når det er i folks bedste interesse.

For det andet var det bydende nødvendigt, at de gennemgribende lovændringer gennemføres først, i USA, fordi det var den mest Illuminati-befængte og den mest magtfulde nation i verden. Den amerikanske regeringens handlinger påvirker tilstadighed, hvad der kommer til at ske, i mange andre lande. Det var bydende nødvendigt at handle på NESARA reformen fordi USA var blevet kuppet til en "USA corporate status", til igen at være en "amerikansk republik", som var selve hensigten med kolonisterne, der udkæmpet krigen for uafhængighed i tidernes morgen.

Den samvittighedsløse forskel mellem de rige og de fattige i verdenen forårsagede en ubalance i Jordens energifelt, der skulle afhjælpes. NESARA bestemmelserne er OGSÅ designet til at gøre netop dette. Disse bestemmelser annullerer gæld gennem IMF-lån; ender ågerrenter; vælte den privatejede Federal Reserve System (FED), hvis fangarme spænder over hele kloden, og Illuminati's inkassokontor, IRS. Nulstille valutahandel, der har gjort det muligt for Illuminati at høste formuer, og det er her den globale reset kommer ind. 

Chaos Navigator - paradigmet.blogspot.com | Oct 4, 2018 | ~ Ole Dammegaard - Copenhagen Special Event Lecture 7.10 ~ | Blogger: 💡 PS: Man kan mene meget om den danske Internationale konspirationsforsker, Ole Dammegård, men han har ved tidligere lejligheder fremsat påstande om en 'skygge regering' som med afpresningsmetoder kan styre mennesker med krænkende seksuel adfærd, i hans bøger. Her nævnes Stockholm's 'kungsgatan' metrostation. En 650 km hemmelig tunnelsystem(underjordiske bunkere), der benyttes af den belgiske pædofile netværk 'stay-behind', i daglig tale kaldet "Gladio", og hvor den paramilitære gruppe 'city soldiers' har militærøvelser og satanistiske ritualer m.m. Samme setup findes i London og Paris. Uanset om det er sandfærdigt eller ej, ser vi eksploderende tilfælde af afsløringer om pædofilsager som vores magtelite er involveret i. En af de største som er eksponeret er nok den organisation som kalder sig 'The Red Circle', største pædofilring i historien med over 70.000 medlemmer.. 💭 Evt. Lyt til Ole Dammegård. Han er den mest anerkendte (indenfor de alternative kredse), som MÅSKE er kommet tættest på afsløringen af Palmemordet og falske flag afsløringer.. Dog, efter en rum tid, følte Ole's sig forfulgt, hans bolig blev raseret, flere af hans venner forsvandt sporløs og siden da, har Ole måtte flygte til Sverige, siden hen, Spanien (og dermed lukke ned for, at efterforske Olof Palme, bange for sit liv og vel?)... |


kla.tv | Oct 4, 2018 | ~ Iran’s Head of State: “There will be no war” ~ |

GAOG | Oct 4, 2018 | ~ Money Is Love – Oct. 3, 2018 – Part 2/2 ~ | Blogger: 💧 It's funny how this author, Kat, mentioning blessings and visualizations waters off Fukushima... This is what (verdensalt) sent out every morning and at night, among many other blessings, affirmations, declarations, decrees and manifestations: "Water we are sorry, Water please forgive us, Water please save Fukushima and the rest of Water supplies in the world. Water we thank you, Water we love you"... 💦PS: From PAO's latest update from Sirians & spiritual hierarchy of the galactic federation: ".. The water crisis is one of the most obvious. Most of your world lacks a totally save water supply. Resources to provide it are there yet are unavailable, owing to politics and supposed expense. Blessings are to be bestowed, empowering you to use these funds to solve this monstrous humanitarian crisis. This is one of many infrastructure problems to be resolved: many others, such as roads, bridges, and restoring war-torn countries, require compassion, courage and cutting-edge thinking.. (..).. |

Lakshmi
October 4, 2018 By Kat

Dr. Emoto’s Experiments


A few months ago, a friend, who is a renowned healer in my community, insisted I watch a documentary on Water. I kept putting it off but she was so persuasive, I took the time to watch it. Again, my perspective was shifted.

Before I return to Money, let me explain how the documentary impacted my view of money.

Before I watched it, I was aware of Dr. Masaru Emoto’s experiments with water. He proved that water responds very specifically to words and intentions: Kindness, Love, Anger, Cruelty, etc.

Dr. Emoto photographed the water crystals after saying each word, and each crystal would change its shape according to the word uttered.

Dr. Emoto wrote a beautiful, best-selling book in 2005, The Hidden Messages in Water, proving that Water has consciousness. Dr. Emoto also proved that polluted Water could be healed with prayer and visualization. (1)

(Because I believe Dr. Emoto, I can’t tell you how many prayers, blessings and visualizations I and many others, have sent to the waters off Fukushima. I sincerely hope they help that poisoned ocean to heal from the deadly radiation seeping into its waters, Lord.)

So I watched the documentary, Water: The Great Mystery. (2)

There were two stories that had a deep effect on me and my relationship to money.

The first was the story of the sailing ship, Laura. [11: 18 into the video] Three days into the voyage, a fire broke out, and the captain and some of its crew saved themselves in a lifeboat. After a few days, they ran out of water.

When they reached shore safely after three weeks adrift at sea, the captain wrote,

“We were dreaming of fresh water. We began to imagine that the water around the lifeboat was turning from ocean blue to the greenish hue of fresh water. I summoned up my strength and scooped some up. When I tasted it, the water was fresh.”

So the sea water, as Dr. Emoto proved and as Laura’s captain verified, responded to dreams and prayer.

PFC \\ RT | Oct 4, 2018 | ~ Soaring by $38,000 per second: US national debt now exceeds $21.5 trillion ~ |


The latest data from the US Treasury Department shows America’s gross national debt ballooned by $1.2 trillion to a breathtaking $21.52 trillion on September 28, the last day of fiscal year 2018.

During that period, the US national debt increased by 6.3 percent and now amounts to 105.4 percent of the country’s current-dollar Gross Domestic Product (GDP).

According to the Treasury Department’s Bureau of the Fiscal Service, the national debt at the end of fiscal year 2017 was an estimated $20.25 trillion. The large deficit is a result of federal benefit payments pushed into August instead of September, the service said.
READ MORE: https://prepareforchange.net/2018/10/03/soaring-by-38000-per-second-us-national-debt-now-exceeds-21-5-trillion/

Sheldan Nidle | 4. Okt 2018 | PAO - Planetary Activation Organization | ~ Opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki ~ | .. The intent of this operation is to ensure that prosperity will lead directly into GESARA for your long-suffering world. Step by inevitable step, this is indeed becoming the case! .. |

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys.

Hjælp til NESARA etc: - Finansielle akronymer 

http://www.galacticchannelings.com/dansk/index.html

The darkness under which you have lived has served a purpose. You are to use its acquired wisdom, much as we have, to transmit the power of the Light to all corners of the Universe.Ummac Dan ~ Galactic Federation 
Symbol For The Sirian Star System

Selamat Jalwa! (Be in righteousness) All is as before. While the dark cabal persists in being its usual arrogant self, we move forward dynamically, assisting our Earth allies in keeping far ahead of the cabal. Their days are numbered and they are painfully aware of it. As our Earth allies continue to carry out the next stage of our ever-evolving strategies, victory is assured. These plans of action are immensely complex and include a myriad of variables. Remember that this is a global undertaking. We recognize that the time to dismantle the current power structure is taking its toll on your patience. We ask for your continued perseverance and trust while these joint timetables are in process. They will manifest in right divine time. Be confident and gracefully accept that the time approaches for your blessings to begin. Be prepared to use the prosperity promised you to fulfill all your dreams.


The entire process of altering this planetary society has become much more complicated than first expected. Your world was initially conceived by the Anunnaki as a realm utterly convinced of the invincibility of those in power. Thus, the present crew of minions saw themselves as Beings capable of overcoming whatever might reduce or end their hold on power. A contemptuous set of core beliefs was deeply etched into humanity's psyche. One of many reasons we have had such difficulty in supporting our partners in the Light was the very persistence of these insane conceptions. But now, day by day, these beliefs are receding as Heaven beams bursts of positive and consciousness-raising energies at humankind. We have watched as our earthly partners triumphantly transformed this negative ideology while launching a succession of major arrests among this global gaggle of sycophants. The intent of this operation is to ensure that prosperity will lead directly into GESARA for your long-suffering world. Step by inevitable step, this is indeed becoming the case!

As you view your planet, you observe how these changes are taking place. The real truth is that this world of yours can no longer function as it previously has. A glaring and desperate need for change is everywhere. The water crisis is one of the most obvious. Most of your world lacks a totally safe water supply. Resources to provide it are there yet are unavailable, owing to politics and supposed expense. Blessings are to be bestowed, empowering you to use these funds to solve this monstrous humanitarian crisis. This is one of many infrastructure problems to be resolved: many others, such as roads, bridges, and restoring war-torn countries, require compassion, courage and cutting-edge thinking. We know that a great many people are standing by, eager to demonstrate the solutions needed for success. It is a matter of providing a solid foundation for all by producing enough food to end starvation forever.

Advances.sciencemag.org | Oct 4, 2018 | ~ Evidence for a large exomoon orbiting Kepler-1625b ~ | .. Abstract: -- Exomoons are the natural satellites of planets orbiting stars outside our solar system, of which there are currently no confirmed examples. We present new observations of a candidate exomoon associated with Kepler-1625b using the Hubble Space Telescope to validate or refute the moon’s presence. We find evidence in favor of the moon hypothesis, based on timing deviations and a flux decrement from the star consistent with a large transiting exomoon. Self-consistent photodynamical modeling suggests that the planet is likely several Jupiter masses, while the exomoon has a mass and radius similar to Neptune. Since our inference is dominated by a single but highly precise Hubble epoch, we advocate for future monitoring of the system to check model predictions and confirm repetition of the moon-like signal .. |


READ MORE: http://advances.sciencemag.org/content/4/10/eaav1784

ZeroHedge \\ ØU | 4. Okt 2018 | ~ Bloomberg: Danskes hvidvask i Estland del af langt større problem ~ | .. “THE FACT THAT OTHER BANKS MAY BE CONDUCTING THEIR BUSINESS IN A SIMILAR WAY HARDLY DETRACTS FROM DANSKE’S GUILT,” SAID MARK GALEOTTI, AN ORGANIZED CRIME EXPERT AND SENIOR RESEARCHER AT THE PRAGUE-BASED INSTITUTE OF INTERNATIONAL RELATIONS .. |

Rothschild family
Fra Zerohedge:

The fallout from the Danske Bank money laundering scandal has rattled the European financial system as $235 billion that flowed through the bank’s tiny Estonian branch – an amount that dwarfs the Baltic nation’s GDP – has been deemed by the bank’s auditors to be suspicious.

And while that might seem like a staggering sum and raise questions about how regulators on the Continent managed to overlook this, the full scale of the money laundering that took place in the Baltics is even more staggering. According to data provided to Bloomberg by the Estonian central bank in Tallinn, Estonian banks handled about 900 billion euros, or $1.04 trillion, in cross-border transactions – a figure that includes the highly suspect non-resident flows – between 2008 and 2015.

The central bank added that it wouldn’t be fair to say that all – or even the majority – of these non-resident flows would constitute money laundering. But then again, the notion that these foreign individuals and investors would choose to run such a large sum of their money through Estonia for explicitly legitimate purposes is difficult to swallow.
“THE FACT THAT OTHER BANKS MAY BE CONDUCTING THEIR BUSINESS IN A SIMILAR WAY HARDLY DETRACTS FROM DANSKE’S GUILT,” SAID MARK GALEOTTI, AN ORGANIZED CRIME EXPERT AND SENIOR RESEARCHER AT THE PRAGUE-BASED INSTITUTE OF INTERNATIONAL RELATIONS.

With the echoes of the liquidation of ABLV, formerly the third largest bank in Latvia, still reverberating through the Baltics (the bank collapsed after it was caught laundering money for North Korea, eliciting a “death penalty” sanction from the US Treasury), Bloomberg published a story on Wednesday highlighting the fact that money laundering by non-residents isn’t just endemic to Estonia – it has endemic to the entire Baltic region (and possibly all of Europe).

One sign that illicit banking has been on the rise in the Baltics is that the share of dollar-denominated flows as a portion of all non-resident flows has been on the rise. The problem with handling dollars is that they require a third-party correspondent bank to become a party to the transaction.

Because these banks can also be found liable for facilitating illicit transactions – and AML controls in the US banking system, while imperfect, are widely considered the strongest in the world – criminals often prefer to transact in euros (or better yet, Swiss francs). Indeed, several US banks raised the issue of non-resident flows through Danske’s Estonian branch, and, when they were ignored, refused to continue clearing these transactions for Danske.Given the deluge of embarrassing headlines that have been generated by the Danske scandal, there’s little doubt that the regulatory scrutiny from regulators in Europe, London and the US will make it virtually impossible to launder dirty money through Baltic Banks. But anybody who thinks this will ultimately put a stop to money laundering in Europe is being naive. Because as one compliance expert told Bloomberg, these regulatory holes exist throughout Europe.
JOHN HORAN, SENIOR ASSOCIATE AT MAZE INVESTIGATION, COMPLIANCE AND TRAINING LTD. IN BELFAST, SAYS MONEY LAUNDERING IS A EUROPE-WIDE PROBLEM. “I’VE WORKED ON AML IN THE BALTIC STATES, AND I HAVEN’T SEEN ANYTHING WORSE THERE THAN I’VE SEEN ELSEWHERE,” HE SAID.
While it might be briefly disruptive, dark money will almost certainly continue to flow through the European banking system like sand through a sieve.

RT | Oct 4, 2018 | ~ Argh! America gets a text from Trump, memes ensue ~ | .. As cell phones across the US went off in a ‘Presidential Alert’ test, millions of voices cried out in response. Despite the text saying "no action is needed," people did react: with anger, laughter, frustration, and even memes .. | Blogger: [📱Brace for impact💥] .. Something that QAnon has posted about... |READ MORE: https://www.rt.com/usa/440255-presidential-alert-reactions-memes

Verdensalt | Arkivskabet | 4. Okt 2018 | ~ Menneskets Opstigen og Åndelige Hierarki ~ | Blogger: [👛2 Donation Buttons Added. BTC & PayPal. If You Feel So Guided Or It Resonate With You. Much love & Light. Thanks 💜] ... Soon 13.000 blog posts, since 2014 when i started. Yes, over 10.000 posts and if it resonate with you, use my SEARCH button or TRANSLATOR... Now, a SSL friendly site and no more performance issues .... ❔Who am I: Lightworker, truth-seeking debater, masculine conspirateur untamed truth-oracle, awakening soul, spiritual advisor. I am no fortune-teller, but I can 'spot bullshit from a blimp in a fog storm!'. Self-driven-awake-soul who has always had a feeling, there is more than meets the eye and life offers. Awaken to some insight or opened my consciousness that's greater than myself to bring the message to others who wish to receive it... TRUTH is ONLY what you perceive in YOUR OWN SPACE. The person sitting NEXT to YOU, might have a different OPINION and should NOT be FORCED upon. EVERYONE have FREE WILL and having their own SPIRITUAL AWAKENING EXPER- IENCE. In other WORDS, STICK to the INNER TRUTH from your HIGHER SELF, that will always LEAD YOU STRAIGHT home... 💭 PS: I never posted anything that has not been researched and resonated with me. That means, all videos and articles has been skim through and sometimes read, studied and understood carefully. Yes i'm a follower of many highly spiritually people (not so many in Denmark, don't ask me why) and commenting on stuff sometimes, but hosting a serious blog is a full time job and i don't get paid a dime. It's all for you guys out there.. Always use your own spiritual discernment.. Research, Research, Research! .. Stay tuned! and thanks for reading on my blog... 🙇 PS: Why donate!? I'm a spiritual independent soul, with no income, since 2018. Fulford reports cost money, Alex Collier Andromeda Contactee Webinars and other webinars, cost money. Travel to expensive Military, UFO and Spiritual Growth Conferences, Mr. C's missions cost money etc etc... Still paying taxes and living in one of the MOST expensive countries in the world. Everything is shared, for free on verdensalt.dk, no google adsense or anything, that makes me rich, in any way... Namaste!🙏💟.. |


Udgivet første gang den 19. Januar 2015 af Verdensalt.dk

Vær opmærksom på, at verdensalt.dk's forsimplende version af Det Åndelige Hierarki med pyramide- diagrammet kan gradbøjes og fortolkes på forskellige måder. Min er ikke entydigt korrekt i andres vurderinger. Det er en god ide, at sætte sig ind i Bevidsthedsudviklingenden Esoterisk filosofi og Visdom, Antroposofi samt Det Hierarkiske Princip.

Forståelsen, at alt i universet er energi, og at al energi er på forskellige niveauer af vibrationer og frekvens, angiver, at alle planeter og deres indbyggere vibrerer på forskellige niveauer

Alt i universet er skabt ud fra de rene lys elektroner kendt som ''kroppen af Gud'. Disse elektroner udgør atomerne i den fysiske verden. Den geometriske udformning og hastigheden af handling omkring den centrale kerne (plus andre faktorer) bestemmer hvilken type atom og dets hastighed på en vibration. Planeter, mennesker, dyr, planter, træer alle udsender en bestemt sats for vibrationer. 

Pyramidediagrammet (nedenfor) viser lysspektrets tæthed (Density), jo tættere vibrationsniveauet, des laveste niveau i lysspektret.

I modsætning til Densivitet, omfatter Dimensioner hele realiteter og overlapper hinanden. Lavere dimensioner er indeholdt i højere. For eksempel den tredje dimension indeholder de nederste to (1st+2nd).

Gode sider og kilder som kan hjælpe dig igang med vores Spirituelle Guider, Åndelige Hierarkier, Vores Chakras, Reinkarnationsprincippet, Karma, forståelse for Universet energi, Oneness og meget mere!: 👉 

http://www.bibliotecapleyades.net/


Verdensalt.dk | Arkivskabet | 17. Maj 2016 - 4. Okt 2018 | ~ Benny Madsen - Ren mad & Ernæringsekspert aka Mr. Superfood ~ | .. Første live-TV/Webinar optræden i Mr.Superfood's køkken.. | Blogger: Var ikke særlig imponeret over Sund Livsstil messerne i Øksnehallen 2018, syntes nu alligevel at High on Life med Mads Bo, gjorde et indtryk og jeg skal til at lave smoothies og shakes... 💡PS: Vedlagt GRATIS 'Ren Mad - Smoothieopskrifter Af Benny Madsen'... |

BENNY MADSEN INSPIRATOR OG MOTIVATOR

REN MAD OG SUND LIVSSTIL


Et sundhedsfremmende koncept, grundlagt af Benny Madsen, tidligere kendt som Mr-Superfood.  
(Interview med Benny Madsen: Superfood Fødevarekrise og sundhedskrise)


Formålet er at udbrede viden og kompetencer omkring tilberedning af Ren Mad, som et alternativ til forurenet mad. Heri ligger også en klar kritisk stillingstagen til de samfundsmæssige og økonomiske interesseorganisationer, som direkte eller indirekte er medansvarlige for produktion af forurenet mad.

REN MAD OG SUND LIVSSTIL har også som sit formål at udbrede viden og kompetencer i forhold til at hjælpe mennesker til at ændre usunde kostvaner, og tager her udgangspunkt i en sociologisk og psykologisk forståelse af de samfundsmæssige, strukturelle og personlighedsmæssige udfordringer, der er i forbindelse med at ændre usunde kostvaner, og udvikle og fastholde REN MAD OG SUND LIVSSTIL.

FÅ PERSONLIG ASSISTANCE TIL AT ÆNDRE DINE VANER

Få personlig assistance til ændre dine vaner, og få et bedre liv.

Mr. superfood hjælper dig på vejen til en sund livsstil og et bedre liv med overskud og energi.

Der tilbydes personlig vejledning med udgangspunkt i den enkelte, hvor Mr. Superfood hjælper med alle elementer på vejen, afhængig af hvor DU er, fx. sund mad, opskrifter, gode råd, indkøb og motiverende vejledning. Alt hvad der skal til, for at få sunde vaner, ny energi og overskud til resten af livet.

Mr. Superfood arbejder med udgangspunkt i superfoods og juicing og tilbyder at guide dig gennem en komplet juicekur.

Kontakt Mr. Superfood for personlige sessions, et forløb, foredrag eller kurser.


Superfoods/smoothies WebinarEn dieselbil kører bedst på diesel. Det er til at forstå for de fleste. Nu skal vi bare til at forstå, hvilket “brændstof”, vi mennesker kører bedst på. Smoothies baseret på superfoods er et af mine bedste bud – og så er det aldeles velsmagende, hvis vi gør det ordenligt. En superfood er en råvare, der indeholder ekstremt høje mængder af næringsstoffer, som vi mennesker har brug for og som ofte er svære at finde i andre råvare. Kokosnødder, rødkål og ciafrø er nogle få eksempler på superfoods. Men vi skal ikke bare slå superfoods op på nettet og så spise dem. Vi skal sætte os ind i, hvorfor en superfood er en superfood. Min superfood filosofi Vi skal vide og forstå hvad maden gør for os. Når vi har sindet med, mens vi indtager maden, opnår vi en endnu stærkere effekt og vi er mere motiveret for at ændre livsstil i stedet for bare at prøve noget nyt for en periode. Vi skal have vedvarende livsstilsændringer på banen! 17 . maj et webinar om superfood og om tilberedningen af dem. - opskrifter følger med efter Webinaret på den e-mail som man har tilmeldt sig med. 2 versioner: 1. Ske-smoothies. 2. Drikke-smoothies  

http://www.radio24syv.dk/programmer/fitness-mk/12915955/fitness-mk-uge-8-2016/
Selve det at fravælge animalske fødevarer helt eller delvist er i gang med at sprede sig i både USA og Europa igen. Dette fravalg kan være motiveret af mange forskellige ting, men den moderne fremkomst af fænomenet er sandsynligvis drevet af en voksende erkendelse af hvordan vi mennesker påvirker planeten, men også overvejelser om sundhed og den lidelse vi påfører naturen spiller ind. Som et kuriosum er veganisme begyndt også at sprede sig i fitness miljøet, hvor et højt indtag af animalske proteiner ellers har været alfa og omega. Jeg har personlig træner Angela Silverfox i studiet og kok og sundhedsapostel Benny Madsen igennem på telefon til en sludder om hvad veganisme/vegetarisme er og ikke er.


*************************************************************************************************

10 DAGE PÅ PLANTEBASERET KOST.


Vil du opleve, hvad 10 dage på plantebaseret kost kan gøre for dig? Dvs. 10 dage uden gluten, kød, fisk, æg og mælkeprodukter.

Tilbage i 2003 gav min søster Louise mig et seminar med Tony Robbins. På den sidste dag fik vi alle en udfordring af Tony – lev på planter i 10 dage!

Det blev starten til mit nye liv, hvor jeg kom af med psoriasis, allergi, uren hud og ikke mindst ca. 10 kg på sidebenene.
Alt det jeg havde ønsket, jeg vidste dengang, er med i dette forløb, så du bliver guidet og hjulpet godt igennem de 10 dage.

Sammen med min gode ven og kollega læge Anna Iben Hollensberg lavede vi en række udsendelser på DK4, kaldet Juice it Up, hvor vi hjalp helt almindelige danskere med en række forskellige livsstilssygdomme til et mere energifyldt og sundt liv. Følg deres rejse her og se selv forandringen med egne øjne.


Se oversigten over kommende hold herunder.


NN | Oct 4, 2018 | ~ It IS the vaccines – Aluminum adjuvants in vaccines linked to autism ~ |


(Natural News) New research has shown that the aluminum adjuvants used in vaccines are linked to an increased risk of autism. While the pharma industry and their media puppets have been slandering and maligning vaccine skeptics as being “anti-science quacks,” “conspiracy theorists” and other derogatory names, it turns out that once again, it is the industry which is denying scientific reality. Studies have shown that the aluminum used to provoke the desired immune system response in vaccines ultimately makes its way to the brain — where it then causes damage and affects brain function.

This seems like common sense, doesn’t it? We know that other metals, like mercury and lead, are extremely dangerous to the brain in virtually any amount, no matter how small. Scientists have known that aluminum is neurotoxic and may cause Alzheimer’s disease in adults since at least 1988. Yet, Big Pharma expects us to believe that injecting children with aluminum is totally safe.

But according to the mainstream media, objecting to injecting children with toxic metals is a crime that ought to be punishable by law. Some states, like leftist California, have even made vaccination mandatory by law. While shills like Richard Pan demand that every child be inoculated and indoctrinated into their regressive pharmaceutical regime, independent science still stands to fight against vaccine tyranny.

ECETI Stargate Official YouTube Channel | Oct 4, 2018 | ~ Black Helicopter over ECETI Ranch - 10/3/2018 ~ | Blogger: Like some of us experienced in London this summer, at Awake & Aware UK 2018 conference, while attacking Simon Parkes and the rest of us with DEW's... |

James Gilliland is a minister, counselor, an internationally known lecturer, best selling author with the books, Reunion with Source, Becoming Gods, and The Ultimate Soul Journey. James appeared in Contact Has Begun, His Story, The History Channel, UFOs then and Now, UFO Hotspots, ABC, Fox News, BBC Danny Dyer Special, Paranormal State, ECETI Ranch a Documentary, and the new movie Thrive have all featured James and ECETI which he is the founder. He has appeared on Coast to Coast, Jeff Rense, and to numerous other radio shows to mention also being the host of, As You Wish Talk Radio, www.bbsradio.com and Contact Has Begun, www.worldpuja.net. He is a facilitator of many Eastern disciplines, a visionary dedicated to the awakening and healing of Humanity and the Earth and teaches higher dimensional realities from experience

🔴 Must-See | Anonymous Official | Oct 4, 2018 | ~ Everyone Needs to See This! (See This Before it is Deleted 2018-2019) ~ | Blogger: [🏴‍☠️"FALSE FLAGS" are LEGAL PROPAGANDA PRODUCED by the Department of Defense, The Deep State and World's Intelligence Agencies🏴‍☠️] ... NEWS: CBS -- 1 officer killed, 6 others wounded in South Carolina shooting; suspect in custody ... RT -- White House finds no proof of sexual misconduct allegations against Kavanaugh in FBI report – WSJ ... |


THIS ENDS NOW! WE SHALL HAVE PEACE ON EARTH ONCE & FOR ALL!
WE ARE ANONYMOUS!
WE ARE LEGION!
UNITED AS ONE!
DIVIDED BY ZERO!
WE DO NOT FORGIVE CENSORSHIP!
WE DO NOT FORGET IMPRESSION!
TO THE ELITES & SHADOW GOVERNMENTS OF THE WORLD ::