September 03, 2014

Planetary Declaration of Independence by Elvira


Af: Elvira
August 22, 2014
Det er kommet til befolkningens opmærksomhed, at vores planet og hendes folk er blevet manipuleret, voldtaget, røvet, plyndret, udplyndret og hærget igennem mange tusinde år af væsener og kræfter, med vilje i skjul, og indtil nu ud over vores fatteevne, af lusket og ondskabsfuld karakter som kun har deres egen aggressive, snyltende, interesse i tankerne.

Disse kræfter har befængt hele vores historie og samfund hovedsagelig ved hjælp af religion, hemmelige samfund, kongehuse, jura, regeringer, banker, selskaber, militær, medicinalprodukter, overklasse (kastesystemer), medier, underholdningsindustrien i samhørighed med nøje udvalgte håndlangere (minions) der præsentere os med en falsk følelse af opfattet virkelighed om karakteren af "livet og tilværelsen på jorden"

Dette er ikke længere acceptabelt, da befolkning på planeten Jorden har ret til at vælge deres egen skæbne uden at blive parasitbefængt af skabninger af sådan en beregnende karakter. Disse væsener og ondsindede kræfter af en mørk og skjult karakter samt deres håndlangere, har i årtusinder begået forfærdelige og afskyelige forbrydelser mod individuelle sjæle og mod menneskeheden i almindelighed, og vil fortsat gøre det, indtil vi, befolkningen på planeten Jorden af den menneskelige race, tager os sammen og retter os op fra en manipuleret og tvunget trældom, som disse kræfter og væsener repræsentere med disse fremmede / ekstra dimensionale.

Dette er den planetariske uafhængighedserklæring af den menneskelige race, også kendt som
»Vi folket på Planeten Jorden", i det følgende benævnt »Vi Folket" eller vi.

Sheldan Nidle opdatering for Galaktiske Føderation af lys og åndelige hierarki

Hvem er Sheldan Nidle: Sheldan Nidle er grundlægger af Planetary Activation Organization, en UFO religion. Han siger at han er i stand til former for telepatiske kommunikation, samt er i kontakt med rumvæsener. Han er tit kanal for budskaber og formidler af Det Galaktiske Føderation Af Lys. Har tilladt mig, at indsætte links, så man beder forstår de begreber som er beskrevet.

En ny dag med strålende lys skinner på dig og begynd tidspunktet for healing og tilgivelse. Du skal nu sole dig i denne helbredende lys og blive fri!

03. September 2014                   10 Ahau, 18 Uo, 11 Ik                      http://bottomliningit.com/

Selamat Jalwa! (Være i evig glæde!) Vi vender tilbage med nogle vidunderlige nyheder! NESARA er tæt på at blive annonceret. Valuta revalueringens processen er virkelig færdig! Den globale valuta nulstilling er næsten ved hånden. Disse udviklinger er kun starten på en proces, der begyndte årtier siden af ​​vores jordiske allierede. Udover ændringer i regeringen og finansiering, er det også det tidspunkt, hvor hver enkelt af jer kan blive sat fri fra den store en mose eller sump, der er den globale gælds-slaveri. En række vigtige begivenheder og ledsagende meddelelser er bare starten af operationer, som er at få den mørke Cabal væk og dens talrige håndlangere. Du må ikke være i chok over, hvad der skal ske. Fryd dig over og forstå i dit hjerte, at der indledes en aktion, der endelig sætter dig fri og genetablere din individuelle suverænitet. Ny regering er at invitere dig ind og spørge din rådgivning. Være parat til at acceptere alt dette med ynde og en fast tro på Lyset. Vi skal afvente det tidspunkt, hvor det er passende for dig at afslutte "cover-up" og afsløre vores eksistens og velvilje. Vi er klar på det tidspunkt til at løse dig og forklare i detaljer om første kontakt. Vores landinger vil være starten på et tidspunkt, til at give dig glæde, med fuld bevidsthed. 

Denne vej mod fuld bevidsthed er selve kernen i vores mission. I det forløbne næsten 13 årtusinder, vi har våget over dig og rapporteres tilbage til vores hjem verdener om, hvad der sker her. Den mørke Cabal, med bistand fra sine herremænd - Anunnakierne, kom meget tæt på at flytte dig ind i en permanent tilstand af trældom. Denne afskyelige operation kom til en afslutning af tab-af-ære, da Anchara kontinuum blev enige om fred og anmodede om, at de gamle profetier Ærkeenglen Michael var opfyldt. Dette blev gjort, og Anunnaki forlod den mørke side og blev vores allierede. De sidste næsten 20 år har været at overvåge de mørke håndlangere vise sig i stand til at opdage et middel til at ændre det uundgåelige. Vi står ved afgrundens rand. Lysets sejr er nært forestående. Vores jordiske allierede er parat til at skubbe de mørke fra magten og indsætte nye statslige og finansielle systemer, som vil bringe velstand og frihed til din overflade af virkelighed. Disse begivenheder er en forløber for de sidste nødvendige skridt for at afslutte din vej til fuld bevidsthed.