Jul 1, 2017

Verdensalt.dk | Arkivskabet | 1. Juli 2017 | Hvad kommer RV/GCR og N.E.S.A.R.A. til at betyde for menneskeheden? | Blogger: Winston Shrout nævnte i seneste GoldFish rapporten, at den galaktiske føderation er kommet for at hjælpe menneskeheden, det vidste vi godt. Men at fremtidig amerikansk præsidentembede, bliver besat af en højere dimensional feminin galaktisk væsen som vælger at manifestere sig ned på et lavere eksistensplan, på vores planet, er da yderst interessant, hvis man nu tror på sådanne én. Donald Trump indsættelse blev planlagt af Asian Royal Elders = del af Dragon Familierne, ifølge Winston Shrout. Han ville faktisk oprindeligt ikke være præsident, og er her for at rydde ud i korruptionens højborg - Draining the Swamp. Hver evigt eneste dag ser vi verdens Mainstream media (MSM) dolke Trump i ryggen, den danske presse følger trop. Har sagt det mange gange før, det er ikke hvad Trump projektere af sin personlighed, det er hvad han formår at skabe og hvordan han handler. Er aldrig set før i den amerikanske historie. Er selv overbevist omkring RV/GCR og N.E.S.A.R.A. eksistens og når det rammer os, kommer det til at få en lammende virkning på mange menneskers dagligdag, som ikke er parat til det nye finansielle system med en holistisk indgangsvinkel. ".. (the love of) money is the root of all evil - som man siger .. ". Winston Shrout forudsiger (med hjælp fra The Orion Council of Light), at 2017 vil blive slutningen på 'kontanter' som vi kender det i USA. Alt overgår til elektronisk transaktioner (digital platform). Sikker på Digitaliseringsstyrelsen klapper i deres hænder og 'vildleder' danskerne, i samme retning. Guld og ædelmetallerne bliver heller ikke mere anvendeligt i ligningen ifølge Winston Shrout. Svært som bankmand at forstå, men han siger faktisk den nye TRN - Treasury Reserve Note (burde blive Asset Backed), som erstatter Petrodollaren, bliver elektronisk indført som kontopenge, ligesom i dag, hvor 95% af pengene er kontopenge: de elektroniske penge. Jeg er udemærket godt klar, mange syntes jeg er Looney-Tune crazy at skrive om den spirituelle udviklingsvej, men som George Carlin ville ha sagt det; - I wanna live. I don’t wanna die. That’s the whole meaning of life: Not dying! I figured that shit out by myself in the third grade... |


Mit indlæg går i sin enkelthed ud på at gøre konteksten forståeligt og mere spiselig for vise den enorme kraftfulde betydning det har for de forenede Stater samt verden, hvis den bliver iværksat og stadfæstet. Seneste inspiration er hentet fra Message fromMatthew PS: NESARA indbefatter en 'reform' eller 'lovbestemmelser' eller 'Reformation Act'. 


N.E.S.A.R.A. betyder "The National Economic Security And Reformation Act". (Ikke til at forveksle med "The National Economic Stabilization and Recovery Act" eller "The National Economic Security and Recovery Act") 

G.E.S.A.R.A. betyder "The Global Economic Security And Reformation Act" 

NESARA: Full Disclosure Coming Soon!!! (Full Interview)

Bemærk: At berette om NESARA kræver en større finesse samt lokalisering af diverse fodaftryk fra nettets univers, klistre brudstykkerne sammen for at skabe sandheden. Selv i dag, er relativt få mennesker klar over denne amerikanske lovgivning eksistere, som er underskrevet af præsident Bill Clinton i 2000, fordi de, der vidste om det var bundet af en "Gag Order" og Bill Clinton og andre Illuminati-medlemmer (amerikanske højesteretsdommere) af regeringen er pålagt en ed. Efter sigende er disse amerikanske lovmæssige "bestemmelser" på over 500 sider, jeg smider bare nogle af de vigtigste punkter ud i æteren (Liste med 19 punkter)
Hvad er en Gag Order - En retskendelse eller kontrakt, der forbyder de involverede i en sag fra at diskutere sagen offentligt. Det betyder (især i USA), total lukkede vandtætte skodder. Skulle det alligevel sive ud, kan man retsforfølges eller få andre "alvorlige konsekvenser". Den kan ligestilles med en confidentiality eller non-disclosure agreement. 
Efter NESARA bestemmelserne blev offentliggjort, i nogen grad via formidling af oplysninger fra vores galaktiske venner, fik regeringen nedsat en misinformation websted - National Economic Stabilization [senere ændret til Security] og Recovery Act- forkerte oplysninger om NESARA var rundsendt for at vildlede folk, der havde hørt om den NESARA har aldrig omfattet et investeringsprogram, heller ikke omfatter levering af "velstandspakker," - deponering millioner af dollars på bankkonti eller annullering af legitime gæld. 
 
Den autentiske NESARA skulle efter sigende træde i kraft til hele verdens skue den 12. september 2001. For at undgå denne skelsættende begivenhed, beordrede præsident George W. Bush og hans Illuminati kolleger "9/11". I selv samme åndedræt, kunne de nu komme videre i deres allerede planlagte invasion af Irak under "krigen mod terror" sloganet (Jeg er helt overbevist om, at Anders Fogh Rassmusen er en del af Illuminati-klanen) 

Det ville være naturligt at spørge, hvorfor et program, der har så monumentale globale forgreninger, startede som en lovgivningen i USA. Først og fremmest skulle NESARA indrammes i de eksisterende love og bestemmelser; ellers ville det være et spørgsmål om tid før andre ikkejordiske intelligensvæsen fra andre civilisationer, pålagde deres ideer på os mennesker - de universelle love forbyder den slags indblanding, selv når det er i folks bedste interesse.

For det andet var det bydende nødvendigt, at de gennemgribende lovændringer gennemføres først, i USA, fordi det var den mest Illuminati-befængte og den mest magtfulde nation i verden. Den amerikanske regeringens handlinger påvirker tilstadighed, hvad der kommer til at ske, i mange andre lande. Det var bydende nødvendigt at handle på NESARA reformen fordi USA var blevet kuppet til en "USA corporate status", til igen at være en "amerikansk republik", som var selve hensigten med kolonisterne, der udkæmpet krigen for uafhængighed i tidernes morgen.

Den samvittighedsløse forskel mellem de rige og de fattige i verdenen forårsagede en ubalance i Jordens energifelt, der skulle afhjælpes. NESARA bestemmelserne er OGSÅ designet til at gøre netop dette. Disse bestemmelser annullerer gæld gennem IMF-lån; ender ågerrenter; vælte den privatejede Federal Reserve System (FED), hvis fangarme spænder over hele kloden, og Illuminati's inkassokontor, IRS. Nulstille valutahandel, der har gjort det muligt for Illuminati at høste formuer, og det er her den globale reset kommer ind. 
  
For at forstå NESARA, skal man også sætte sig ind i den "Globalle Valuta Nulstilling (GCR)
Officielle forklaring: En valuta reset er en valuta revaluering eller devaluering. Det er, når en valutas værdi er bragt ned af markedskræfterne og eller regeringen, for så vidt angår varer og tjenesteydelser. For eksempel: Det er ikke brandstoffet til din bil som bliver dyrere, det er værdien af ​​dine penge, som er faldet. Den største fordel ved en valuta reset er at reducere et lands handelsunderskud. Når et lands gæld bliver for store til at håndtere, kan det have svært ved at betale sin gæld, og så er der en valuta nulstilles. Valuta Reset udløser en valutas værdi til at falde og dets gæld bliver lettere at betale. Når et lands valuta falder, bliver produkterne billigere, og bidrager til at øge landets eksport.
Selv om NESARA udtrykket ikke anvendes, har det til formål, at stabilisere den globale økonomi ved at anvende vores møntfod (eller valuta) baseret på papirpenge, til at hvile på guldstandarden (eller guldfoden). Sætter man sin lid til vores spirituelle vejledere, er NESARA skrevet af Jordens Golden Age opstegne mestre i samarbejde med mennesker på jorden af højere udviklet individer. Den opstegne mester, Saint Germain, har en stor betydning i den sammenhæng.
Hvis man ønsker at fordybe sig i St.Germain's historie, omkring og hvordan pengene fra World Trust (Støttefonde) vil blive distribueret - læs her250 års renters rente, har fået støttefondene til at vokse eksplosivt med en nettoformue på over ét quattuordecillion dollars, eller $ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000, 000.000.
Læs også: Finansielle Akronymer og forkortelser som ZAP anvender og andre kilder

Herunder den forkortede udgave af de ændringer som NESARA reformprogrammet medfører:


GoldFish Report No. 107 | June 30, 2017 | Winston Shrout Explains Moving Towards a Two-Tiered Money System | .. joins the GoldFish Report Team, Louisa, Steve and Kent, to discuss moving towards a Two Tiered Money System and Money created for the Private Side. Winston explains the backing of currencies and the revaluation of currencies, the New Republic of the United States, NESARA, GESARA, Basal III Compliance, St. Germain Trust, Heritage Funds and the 'Plan of The Experts', soul development and much more. This interview is jam packed with Winston's incredible knowledge, wisdom and southern good heart .. | Blogger: Wooooow. I have heard about Winston Shrout before, but never listen to him.. This interview is amazing... |


On The GoldFish Report No. 107, Guest Winston Shrout
joins the GoldFish Report Team, Louisa, Steve and Kent, to discuss moving towards a Two Tiered Money System and Money created for the Private Side. Winston explains the backing of currencies and the revaluation of currencies, the New Republic of the United States, NESARA, GESARA, Basal III Compliance, St. Germain Trust, Heritage Funds and the 'Plan of The Experts', soul development and much more. This interview is jam packed with Winston's incredible knowledge, wisdom and southern good heart. For more information about Winston's Solutions in Commerce, Please visit www.wssic.com. Also, the link to the article he references in this interview is located below. To help support this viewer supported public social research media please visit www.thegoldfishreport.com. To follow us on Twitter go to @ReportGoldFish, you can also like us on facebook at www.facebook.com.thegoldfishreport and on our blog at www.thegoldfishreport.wordpress.com. Thank you for viewing!

Link to Article Toward a Two-Tier Money System and Money Created for the Private Side -By Winston Shrout
http://nebula.wsimg.com/43d96188d79c8...

BT | 30. Juni 2017 | Mystisk ø dukket op ved Bermuda-trekanten: Eksperter kalder den farlig | Blogger: BT og den nyeste tendens hvor 'clickbait' er avisforsiden foran kiosken, samt den digital platform hvor 10 ord, udgør det retoriske lokkemad i clickbait-rubrikker. Den danske medievirksomhed stjæler »systematisk og konsekvent« andre mediers historier og bringer dem ulovligt. Problemet med copy-paste-journalistik er voksende, lyder det fra flere medier. Jeg gør i princippet det samme, men ændrer ikke på historien og oversætter så det ligner en dansk journalistisk genistreg, har som regel en kommentar og linker til kilden.. Nok om det .. De heldige som har besøgt USA, Miami og herunder Florida Keys (tog mit dykkercertifikat) har været tæt på spidsen af den såkaldte Bermuda-trekant (Devil's Triangle). Har dykket langt ude i dette farlige hav, kom dog helskindet hjem igen:-). Myten fortæller, om en unik magnetisk tiltrækning, mystiske sekskantede skyer og fly, skive som sporløst forsvinder. Mulige årsager til katastroferne som er forudsagt over tid, lige fra den paranormale, elektromagnetiske interferens, der forårsager kompass-problemer, dårligt vejr, golfstrømmen og store undersøiske felter af metan. Hvem ved. Underligt med ’Shelly Island’, men Hawaii-øerne, tidligere kendt som Sandwich Islands, blev i langt højere grad formet af flydende lava, end hidtil antaget... |

Uforklarlige flystyrt og skibes pludselige forsvinden har gjort Bermuda-trekanten til et af de større mysterier gennem de seneste 100 år. Og i disse dage har mystikken fået ny næring.


En ø formet som en halvmåne er nemlig pludselig steget op af vandet ud for North Carolina ved USA's østkyst – et område som grænser op til den berygtede Bermuda-trekant.

Det skriver Mirror samt flere andre engelske medier.

Øen begyndte at titte frem fra havets overflade ud for Cape Hatteras i løbet af foråret, men er nu mere end 400 fod lang (cirka 120 meter).

Øen er dækket af utallige hvide muslinger, hvilket har fået de lokale indbygger til at døbe den ’Shelly Island’.

Berlingske Business | 30. Juni 2017 | Ny skattekommission har brug for fem til seks år. Den vurdering har justitsminister Søren Pape Poulsen fremlagt for partierne, oplyser De Radikales skatteordfører Andreas Steenberg efter et møde i Udvalget for Forretningsordenen | Blogger: Pee-yew! Get out of here! Shoo Shoo!! Hvem står bag »Blå Blok Indefra«? Det er, som om man trækker i snoren på en ødelagt sprælle- mand, hvor forbindelsen til de tre andre lemmer er brudt! Hvem bestemmer om Løkke og andre politikere skal leve eller dø i deres embede? Jeg skal da lige love for at min indre babyalarm kom op i det røde felt. Igen. Det er jo himmelråbende idioti!! Er det kun mig som syntes det er dybt godnat? Kan du ikke se det? Gentager det lige igen. "Det kan tage fem til seks år, før den kommende skattekommission er endeligt færdigt med sit arbejde". "Kommissionen skal undersøge helt tilbage fra 2002, og der er INTET, der er helligt. Alt hvad der er relevant skal undersøges, og sådan bør det også være", skrev en blogger på TV2News... Haaaaaallo, er der nogen hjemme? Ja, og Dronning Margrethe abdicerer til jul. Paven erkender hans organisation består af en pædofil korrupt illuminati klan, mens Lars Løkke udgiver filosofiske memoirer om et liv med druk, smøger, pengeforbrug og skjulte bilag.. Til den tid er alt glemt, hundredvis af NYE skatteskandaler er rullet ind over landet. Kan du huske, tilbage i December 2016, "rettede Statsrevisorerne en skarp kritik mod SKAT for kontrollen af negativ moms. Men kontrollen med positiv moms fik intet alvorsord med på vejen, selvom momseksperter peger på frit spil for fusk."?. Vi snakker om muligt 3-cifret milliardbeløb som INGEN snakker om!!.. "Det er nødvendigt med delkonklusioner fra skattekommission for at kunne forbedre skattevæsnet, siger S og DF". Hør nu godt efter! INGEN ministre, skatteordfører, skatterådgivere, kommunikationsrådgivere samt hele embedsværket vil blive ansvarliggjort og sat i spjældet. Folketinget regner med at folk glemmer. Løkke ønsker kun at kigge fremad, og skubbe tingene ind under gulvtæppet som hans forgænger, Poul Schlüter. Der findes en ond og en god Lars Løkke.. Ødipus (Løkke i forklædning) begår hybris ved at undgå oraklets udsagn, der siger at Ødipus vil dræbe alle ikke-troende (fornægter Venstres principprogram), som skader Departementet - Skatteministeriet. Ødipus flytter fokus, den gode-skygge-lars nedlægger den offentlige kommercielle inddrivelsesorganisation 'Skat' for at undgå denne tragiske hændelse, men alligevel ender det med at Ødipus dræber hans egen biologiske gode-skygge-lars og gifter sig med Lucifer. Den onde-skygge-lars lever videre. Gudernes straf "nemesis" afventer sagte hen, fordi skæbnen er forelagt på forhånden, du kan ikke gøre noget for at ændre den. Pointen ganske kort: Lars Løkke og co. skal nok komme i skærsilden og selvom de vover pelsen gang på gang og prøver at forhindre skæbnen ske, og dermed begå "hybris", så vil gudernes straf falde over dem, altså de vil blive ramt af "nemesis". Til min gode ven Lars (tidligere arbejdskollega), han hedder også Lars, der skrupler over om han nu skal skrive den bog om Skat. Lars, du har et dybt kendskab til hele skattesagen, en IT viden som ingen anden, du har varskoet Skatteministeriet inden EFI gik konkurs. Du har arbejdet for ministerierne samt Skat, du kender EFI-drengene, bøgetosserne som kun kan finde job i KMD. Kom så igang mester jakob. Vi vil gerne have alt frem i lyset, du skal ikke lægge fingrene imellem... |


LÆS VIDERE: https://www.b.dk/politiko/hemmelig-gruppe-betaler-for-smaedekampagne-mod-loekke

PFC | July 1, 2017 | The Fall of the Cabal (in 432 Hz) |


The fall of the Cabal is happening in real time. It is undeniable now. The experiment of duality is coming to a close and the Universe is healing itself. It needs our help though. We are a vital part of this process. Forgiveness is the key to ending the cycles of anger and the need for revenge. If we don't begin to practice forgiveness now, it will be even harder when more information comes out.

Healing of the self is crucial. If you can forgive yourself, you can forgive everyone else, because everyone else is you, and you are everyone else.

Victory of the light!

Building falling footage credit:


Song - Johann Sebastian Bach - Air on a G String in 432Hz

Joni Patry Vedic Astrological | Monthly Newsletter of The Galactic Center | News from the Stars | Spiritual Insights July 2017 | .. Expect heating emotions that are going to rise, escalate.. If you think the emotions are extreme now, just wait because there's a lot more to come.. People are going to be angry about everything.. Get ready.. A possible new terror attack.. The secret plots are to become unraveled.. Politics are to become more extreme.. Many are focused on President’s Trump’s impeachment, resignation or even assassination. To wish for the worse possible occurrence for a president is negative, unconscious and unethical as an astrologer. The emotionally charged hatefulness is destroying the U.S. Most cannot look beyond their righteousness and justifications. The world is in a state of unconsciousness wrapped up in their opinions and obsessions of righteousness on either side of the fence.. We're coming into the eclipse seasons.. The total solar eclipse of 2017's path of totality, stretching from Oregon to South Carolina (according to NASA). Joni Patry is actually saying Washington DC will be the main eclipse path and most visible so she will be talking more relative about The United States of America .. |


Joni Patry lives in Dallas, Texas and is one of the most recognized teachers and Vedic astrologers in the world. She was a faculty member for ACVA, CVA and Instructor for online certification programs, published many books, journals and appeared on national and international television shows. As the keynote speaker for international conferences, she has a Japanese website, and teaches in Turkey and India. She has been awarded the 2015 Jyotish Star of the year and Dr B. V. Raman's Janma Shatamanothsava Award Jyotisha Choodamani. She publishes an online astrological magazine, Astrologic Magazine and has an online University for certification, the University of Vedic AstrologyNew Joni Photo orange dress
Spiritual Insights July 2017
This month will be difficult due to Mars and the Sun conjoining in the sign Cancer. Mars is very dysfunctional in the sign Cancer, causing emotional upsets. The instability and lack of security upsets the stock markets. But Jupiter aspecting Venus in Taurus may help with the economy.

Analyzing the planets in the U.S. chart gives a deeper understanding of the hidden dimensions to what is actually happening. The chart I am using for the U.S. has proven results. This is the chart rectified by Vedic astrologer James Kelleher. Events such as the bombing of Hiroshima, the assassination of John F. Kennedy and September 11th all prove out in this chart. Each time Rahu and Ketu are in Gemini and Sagittarius it affects this chart in a significant way. Rahu will be in Gemini and Ketu in Sagittarius from April 2019 till September 2020. During this time there will be a huge transformational event.

This chart for chart of the U.S. is extremely accurate, so the analysis of the transits and comparisons to this chart are very real. Therefore, events now are crucial to the onset of the events evolving toward the future events. Using the U.S. chart along with the president’s chart at any time always reflects the social climate of the country.

So many people close their minds and go into defense mode when speaking of President Trump regardless of their side or opinion. This is where the media wants the masses, in a state of polarization. When the masses are staged against one another the powers that control the world are in control. Regardless of your take on President Trump keep an open mind to what the planets are telling us.

Many are focused on President’s Trump’s impeachment, resignation or even assassination. To wish for the worse possible occurrence for a president is negative, unconscious and unethical as an astrologer. The emotionally charged hatefulness is destroying the U.S. Most cannot look beyond their righteousness and justifications. The world is in a state of unconsciousness wrapped up in their opinions and obsessions of righteousness on either side of the fence.

Hilarion's Monthly Message | July 2017 | Channeling through Marlene Swetlishoff |

Hilarion er Chohan af den femte stråle af healing, videnskab, vision og sandhed. Han er det hierarkiske niveau af Sandhedens templet på det æteriske plan i nærheden af Kreta, Grækenland. Hilarion var ypperstepræst i "Templet af Sandhed" i Atlantis, og han transporterede flammens sandhed sammen med artefakter af templet til Grækenland kort tid før forliset af kontinentet. Han arbejder med sjæle til at beherske det tredje øje - chakra og grøn-ray kvaliteter, herunder healing og videnskaben om at holde den ubesmittede koncept. Hilarion har ikke kun indflydelse med healing, men også omfatter musik og videnskab og målrettet "vision" gennem opfattelser af tredje øje. En kilde tilføjer, at Hilarion arbejder ofte med Ærkeenglen Raphael, der ligeledes tjener på det femte-stråle.

Kanaliseret af Marlene Swetlishoff 
© 2017 The Hilarion Connection