Apr 21, 2024

🙏 ~ 💝 (Told You So) Today's Inspirational Spiritual Quotes & Videos ~ Apr 21, 2024 ~ |

🙃🔄🥴 (SoTW Sunday Sundry) You Have No F*cking Idea. Put The Glasses On Now! (Or Don't) ~ Apr 21, 2024 ~ |

SoTW - twitter.com/iluminatibot/status/1781296400497537315
Remember when the entire planet became one giant insane asylum, practically overnight?
Adrenochrome (A113)

🤥 Careful what you believe.....CGI lies ...😉🤪

👁️⃤𓂀😊💫😱 (For God's Sake) Efter 20 års overstået ind-og-ud af "The Dark Night Of The Soul" samt den "Spirituelle Awakening"; Bevågenhed og hvilende Årvågenhed. Kan man fortryde at starte på den spirituelle rejse? ~ 21. April 2024 ~ |

SoTW - Mette Frederiksen er slår fast
Dmitry Medvedev: ny militærhjælp redder ikke Ukraine 'amerikanske bastards'
Den tidligere præsident, Dmitrij Medvedev, indrømmer, at rumvæsener eksisterer og bor på jorden

Editor's Note: Jeg fatter ikke hvorfor jeg/vi stadig skal slås med dette "shitshow" i 2024. Vi er langt forbi Corona-bedragets KillSh0ts-vaksiner, men lider stadig under krige, død og ødelæggelse. Det er næsten en daglig "revival" af de Falske Flag operationer, der blev interveneret årene, 2015 - 2019. 

Efter en slags "dommedag eller store omvæltninger" ved udløbet af maya-kalenderen 21. december 2012 skulle man tro, at menneskeheden, er kommet LANGT videre i den spirituelle udviklingsvej. Det giver ikke længere mening, hvorfor, Earth Alliance, ikke afslutter det med et stort brag - tju bang chokolademand. 

Måske fordi De 12 Universelle Love, har en direkte indflydelse og reglen om, man ikke må blande sig, i jordiske anliggender. Samme som Star Trek's The Prime Directive, som er en grundlæggende regel, Stjerneflåden, Den Forenede Føderation af Planeters fredsbevarende armada, ikke må blande sig i en civilisations naturlige evolutionære vej m.m. 

Naturligvis skal alle "normies" opvågne i det tempo de kan, men hvor meget mere 'lort og lagkage' skal vi igennem før "lortetspanden" vælter og vi endelig, ser og mærker Plejadernes Gyldne Tidsalder?... |

Magnus Magnus: Music 4 Peace - 19/4  (rådhuspladsen?)