Feb 19, 2015

New York Post Puts A Blindfold On Obama In Outrageous Front Page - February 19, 2015

(huffingtonpost) The New York Post's front page blasted President Barack Obama on Thursday for not using phrases such as "Islamic terror" to describe militant groups like ISIS.

The image depicts the president wearing a black blindfold, and saying he just can't "see" Islamic terror:
new york post
On Wednesday, the president explained why he won't use those terms.

"They are not religious leaders; they are terrorists," Obama said. "We are not at war with Islam. We are at war with people who have perverted Islam."

The Post has previously depicted Obama in a uniform similar to that worn by Fidel Castro, as the Statue of Liberty and, after Democratic losses in the 2014 midterm elections, as wearing nothing but a barrel.

(Repost & Reblog) Narcissistiske, dominerende mødre og deres døtre, BLI'R JEG NOGENSINDE GOD NOK - 19. Feb, 2015

Udgivet den 16. Januar 2015 af Verdensalt.dk

Læs også: Jeg vil ikke se min mor længere – men det vil min datter!

BLI'R JEG NOGENSINDE GOD NOK...

"Bli'r jeg nogensinde god nok?" Det spørgsmål stiller døtre af narcissistiske mødre sig selv igen og igen. De har nemlig lært fra barnsben, at de skal leve op til deres mors forventninger for at gøre sig fortjent til hendes kærlighed.

Døtre af narcissistiske mødre vokser op under ekstreme familieforhold, hvor de skal tilsidesætte sig selv og præstere resultater for at gøre sig fortjent til deres mors kærlighed. Det kan få konsekvenser for resten af livet ikke at føle sig elsket som det menneske, man er. Sådan skriver forfatteren Karyl McBride (Ph.d.) i sin bog "Bli'r jeg nogensinde god nok - hjælp til døtre af narcissistiske mødre", der er udkommet på dansk i juli 2014.

Efter lidt research dukkede PowerKvinderne op på min skærm. 

Lad os begynde med min egen historie. Jeg er hverken et orakel, mestre psykologiens 101, kan kun tale af personlig erfaring med 15 års nærkamp i frontzonen fra en hadefuld, forsmået, følelseskold, manipulerende, destruktivt kvinde i førersædet.

Forsøgt, at konsumere nok viden til at sætte ord på tryk af et menneskes 'ondskab', som drev min datter væk fra mig, hendes far. Mange af disse kliniske udtryk og begreber, definitioner som jeg beskriver er jo alle velbeskrevne fakta, set fra lægevidenskabens klare lys, men dog rent spirtuet, har andre betydninger. I dette blogindlæg, første afsnit, holder jeg mig til normen, næste afsnit det mere alternative plan.  

Der er jo altid før og efter scenario, hendes version mod min, man skal altid respektere det virkligheds- og sandhedsopfattelse er lige så korrekt, for hende som for mig. Før, og lige efter min datter blev født, var jeg stadigvæk blot en normal drengeknæjt, drevet af naturens orden, kendte ikke så meget til, hvordan man skulle håndtere en baby første gang andet end at uddele den universelle kærlighed, en følelse af enormt taknemmelighed og omsorg.

Modparten led blandt andet af overdreven misfortsået beskyttertræng, følelsesmæssige forstyrrelser, eftersom hun aldrig var kommet over sin fødselsdepression eller efterfødselsreaktion. Der var ikke noget som hed kognitiv terapi, psykosocial og åndelig omsorg eller sjælesøgning, hun nægtede at få støtte og assistance fra nogen instanser. Da jeg tog mine ting og gik, skal ikke komme nærmere ind på hvorfor, var efter sceneriet prompte og hvad jeg ville kalde eksplosivt dræbende på vores fælles samarbejde med vores datter fremadrettet.

Vi beskytter vores indre dæmoner eller fortid, i et vis omfang, for ikke at påvirke vores ydre omgivelser. Kender vi endeligt vores partner 'rigtigt' hele vores liv? Samme sekund, jeg forlod etablissementet, manden i hendes liv, trådte den rigtige "latente" personlighedforstyrende individ frem i lyset, for at hævde sig. Min følelse var, jeg var nu blevet til en ting, en genstand, intetkøn

At leve sammen med en kvinde i mange år, hvis karakteristika læner sig tæt på borderline eller har psykopatiske antræk, det er en ting, men efter separationen for snart 15 år tilbage, kom der en indre skyggeside frem af rendyrket hævn eller rettere forsmåethed - ligesom Valerie Trierweiler der var i et forhold til den franske præsident Francois Hollande. Hun har netop skrevet en bog som hedder "Merci Pour le Moment" (Tak for øjeblikket) "En forsmået kvinde hævner sig".

Hvad min datter ikke har gennemgået, for at nurse og tilgodese hendes mor, er ikke småting. Moders overførsel af en nærmest sygelig beskyttertræng, hos min datter.
Derfor mener jeg, tydeligt at kunne genkende narcissistiske træk som overskygget og driver den kvinde som fødte min datter, selv idag. Jeg kalder det Spirutal Terrorisme - rettet mod sig selv. Det kommer jeg lige tilbage til...

Narcissistiske mødre og deres døtre


(Repost & Reblog) Hvem er Annunaki - Del 2/2 De selvbestaltede guder's indflydelse på globale samfundsorden og bankkonsortium - Feb 19, 2015Udgivet den 10. juli 2014 af Verdensalt.dk

Sidste indlæg -1/2: kom vi ind på de ældste historiske kilder og Annunakierne - de faldne Engle - guderne som prægede jorden og sumeriske efterkommere for 6.000 år siden. Præste-guder og introduktionen af begrebet "penge" som vi kender det idag.

Indlæg - 2/2: Denne del er teorier om vores forfædre som går endnu længere tilbage end Annunakierne tidsperiode. Jeg ser  også på forbindelsen af vores DNA streng kaldet "affald" eller "rest" DNA. Sidst en teori omkring Universets energier i form af frekvenser og vibrationer.

Uundgåeligt vil der dukke spørgsmål hos enhver seriøs søgende individ: "Hvor kommer den esoteriske viden fra?" Hvem har givet de åndsvidenskabelige svar, som forskere, tænkere og filosoffer i alle tider har stillet sig selv? Svaret kunne være; mestrene, skaberne, vores efterkommere. Disse medlemmer har ad forskellige kanaler givet svar på nogle af de mest fundamentale spørgsmål, som et menneske kan stille: "Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvor skal jeg hen? Og hvorfor?"

Forsøger, at åbne pandoras æske med nogen svar omkring vores allerældste efterkommers historie

(Repost & Reblog) Hvem er Annunaki - Del 1/2 De selvbestaltede guder's indflydelse på globale samfundsorden og vores Bankkonsortium - Feb 19, 2015

Udgivet den 3. Juli 2014 af Verdensalt.dk

Dette indlæg - 1/2: I dette indlæg lægger jeg vægt på Annunakierne og Deres dominans over menneskeheden i oldtiden. Noget som er nævnt i det nye testamente også de ældste kilder fra lertavler som stammer fra Sumer og det skrevne ord. Kommer også ind på Annunakierne indførte
begrebet penge. Nutidsbillede af den globale samfundsorden

Næste indlæg - 2/2: Teori om vores forfædre som går endnu længere tilbage end Annunakierne.. og her ser vi også på vores DNA streng kaldet "affald" eller "rest" DNA. Kommer også ind på Universets energier i form af frekvenser og vibrationer.

Ældste historiske kilde er fra Annunakierne - Faldne Engle - Guderne 


Oprindeligt virkeligt billede af Anunnakier
- tilføjet 1-1-2015 af ambasadør WDS
Debatten raset om Anunnakierne - ikke om, hvorvidt de findes - eller om de har været på Jorden - for beviset for deres eksistens er så overvældende, at manglende accept af Anunnaki's tilstedeværelse på Jorden er kun for dem som er i fornægtelse af sandheden . Debatten er mere om de stadig har en "rest" som findes i vores globale samfundsorden.

Den historiske tid er den del af menneskets fortid, som er kendt fra skriftlige kilder. Uden skriften er det ikke muligt at fastholde begivenheder for eftertiden. De ældste historiske kilder stammer fra den Sumerisk renæssance i det nuværende sydlige Irak og er ca. 6000 år gamle (Sumeria) . Tusinder af lertavler med kileskrift fortæller om alt fra købmændenes lager, til hvilke konger som herskede.

Oprindeligt kiste af Anunnakier
- tilføjet 1-1-2015 af ambasadør WDS
Ifølge de gamle sumeriske tekster, nedstammer de gamle guder fra Annunakierene - Herskeren hed ANU (hersker af Jord og Vand) - og bliver anset som den eneste Gud - hans Karakter er nærmest lidenskabelig stolt- vred og voldsom - også hans dæmonske egenskaber præger denne Gud - ANU- han har 2 sønner- ENKI ( var den første på jorden til at starte en minedrift) en fremragende gen videnskabsmand og ENLIL (hersker af Luft og Anfører) en fremragende politiker.

Disse Annunakier ankom sammen med planeten Nibiru (Planet X), "mini solsystem" som kommer hvert 3600 år i vores solsystem.

De havde etableret en jordstation med ca 600 Annunakier og var kun ude efter Én tingnemlig grundstof nr. 79, placeret i det periodiske systems 11, GULD. Deres søgen og selv med deres overlegen teknologiske kunnen, var det svært at grave guldet ud af jorden - derfor skulle Enki og en kvindelig videnskabs kvinde gensplejse en hybrid. Det lykkedes ikke i første omgang - dog igennem at bruge deres egen genmateriale og materiale af vores forfader homos erektus lykkedes at skabe den nu kendte menneske homo sapeiens. Menneskeheden er altså en gensplejser levevæsen af repertoirer og homo erektus (aquatic -vanddyr - abe-lignende skabning).

Uanset om man tror Annunakierne var fra ANU familien eller Marduk (Luciferiske dæmon) der kom fra en inter-dimensionelle sort planet kaldet "Nibiru", så invaderet Anunnaki vores planet og gjorde mennesker til slaver, og tvang dem til at bygge store templer og andre strukturer for Anunnaki's fornøjelser. Om hvorvidt Anunnakierne klonende et menneske (Adam), en Lulu - primitiv arbejder (slave) til at udføre Deres arbejde, hvor vi idag har arvet en "affalds" DNA, det er et godt spørgsmål. (Ser nærmere på om Annunakierne i virkeligheden er de første besøgende på Moder Gaia i Anden del 2/2 )

RON INTERVIEWS AMBASSADOR ABOUT TRUE VISION OF PEACE LAUNCH - February 19, 2015


Asiatiske Ambassadør fra "Red Dragon Family" opdatering med Ron Van Dyke aka Paradoxman316 udsender daglige Youtube Videoer omkring vores Evolution, Revaluering, baseret på Spiritualitet og Opvågenhed

Finansielle Akronymer

Published on Feb 18, 2015

Starting this video one half hour before the start of the Chinese New Year in Hong Kong, Ron asked the Ambassador to clarify, once again, the questions and talk about the release of funds and Jubilee. They also talk about the launch of the Dragon Family True Vision of Peace for the entire planet and all the people of the world. This vision is beyond religion, beyond nationality, beyond race and beyond all the things that have been used to divide us one from the other in the matrix of 666. This is the vision of 555: the Way of the Heart. And speaking about the heart, Ron asked the Ambassador to clarify his recent proposal to the beautiful Ukrainian lady who is part of the launching of the True Vision of Peace.


The Arcturians – Creating Perception - February 19, 2015 CET


Arcturians er en race, der kommer fra den 
blå planet, der kredser den røde kæmpestjerne Arcturus i Bootes konstellation. Arcturus kredser cirka 36 lysår fra vores solsystem. Arcturians er den mest avancerede civilisation i galaksen, transcendere ind i 4. og 5. dimension. Mange kender Arcturians, som velvillige væsener. Men hvad kun nogle ved, er læren som Arcturians følger. Indhyllet i mystik, og tabt i de åndelige oversættelser gennem kommunikation og kanaliseringer af Arcturians til mennesker, en race af væsener synes at eksistere og kommunikere fundamentale love, der styrer eksistensen af ​​fred, kærlighed og glæde. Denne grundlæggende lovgivning tillader Arcturians at skubbe i retning af højere planer af eksistens og give mulighed for fortsat vækst i et begrænset fysiske univers. Arcturians menes at komme fra en kredsende himmellegeme, der ikke har været opdaget af jordiske astronomer. 

Kanaliseret af Suzanne Lie Feb 16.
© 2015 suzanneliephd

Your thoughts and emotions are becoming more and more balanced and in alignment with each other. In this manner you are creating clear thoughtforms regarding the reality you wish to live. Please remember that if your thoughts and emotions flow in different directions you will find it difficult to effectively begin and/or complete your desired outcome.

One of the primary outcomes that you are all wishing to create, whether you are aware of it or not, is the slow but steady transmutation of your Earth vessel. Your Earth vessel is the envelope that encases your third dimensional consciousness.

When your consciousness begins to maintain a steady connection to the higher frequencies, your body begins to shift in an attempt to stay in alignment with the resonance of your thoughts and emotions. If your thoughts and emotions are not in alignment with each other, your body becomes confused and is unable to create a steady frequency rate. Hence, you will likely feel nervous, depressed and/or disoriented.

Your creative process is based on your thoughts and emotions remaining in a steady state of entrainment. If your thoughts are, “I am ready to return to my innate higher resonance” but you have fear-based emotions, which are basically fear of the unknown, your Earth vessel is confused by the two opposite messages.