June 30, 2014

USA presser Danmark til at lukke Roj -TV, så Fogh kan blive NATO chef - Aktuelt

Udgivet den 30 Juni 2014 af Verdensalt
Her er den "nye" NATO sekretær, Obama
Jeg har for længst stadfæstet, hvorvidt USA og de lande som er tættest allierede med USA, der bl.a. tæller Danmark, har et meget tæt samarbejde - Eller rettere agere majonetdukker.
Danmark er med i NSA's 9- Eyes og dermed også en tro væbner på alle fronter. Vi kommer ikke ude om USA sætter dagsorden og verdensøkonomien samt de facto standarden. Danmark skal hele tiden balancere på et knivsæg, undgå destabilisering og fremme nationale interesser og handelsmuligheder. Langt før Anders Fogh var bedste venner med Bush administrationen har regering tilladt CIA overflyvninger, chemtrails, NSA overvågning, fælles enighed om politiske budskaber og en rettesnor. Har også sagt, at Anders Fogh Rasmussen er en del af Committee Of 300.

Netop idag hører vi fra RT News, der viser afsløringer af vores tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen, angiveligt forbedret muligheder og positioneret sig selv som NATO-generalsekretær, i 2009, ved at lukke Roj TV-kanalen. Iscenesat fordi, USA lagde pres på de danske myndigheder. Afsløringerne kommer i kølevandet på WikiLeaks dokumenterne som blev frigivet i Marts 2014. Sagen blev fremlagt af Advokat Bjørn Emquist som er Roj TV's advokat.

Nøjagtigt samme tidspunkt sidste år havde Politikken en artikel, omkring da George W. Bush overdrog præsidentposten til Barack Obama, pressede han sin efterfølger til at pege på Anders Fogh Rasmussen som generalsekretær i Nato som en håndsrækning fra George W. Bush der i høj grad var en tak for Danmarks loyale deltagelse i krigene i Irak og Afghanistan, oplyser en amerikansk diplomat.

Undersøg sagen selv og dan Jeres egen mening.

Hvad er kolesterol - faktor og myter - Tør du leve sundt?


"For højt indhold af kolesterol i blodet er en af de største risikofaktorer for hjertekarsygdom. Du kan ikke selv mærke, om du har forhøjet kolesterol. Derfor er det vigtigt at få dit kolesteroltal målt" - det er præcist hvad hjerteforeningen skriver på Deres hjemmeside, men er det nu også helt rigtigt?, lyder for mig som en ordineret lægerecept eller taget fra medicinalindustriens opspind og vildledelse.

Hvordan kan vi sikre os, at det lægen ordinerer med medikamenter fra gruppen af statiner, eller i nogen tilfælde triglyceridsænkende midler, ikke er mere sundhedsskadeligt end det gavner?

Uffe Ravnskov har mange eksempler på de mange metoder, som medicinalindustrien og deres bforskere anvender for at vildlede os; hvordan det har været muligt at forvandle hvidt til sort ved at ignorere alt det, der taler imod ved at overdrive eller forvanske trivielle forskningsresultat, ved at citere modstridige resultater på en måde så at læseren får indtrykket at de støtter hypotesen, ved at ignorere, undertrykke eller latterliggøre kritiske forskere eller deres resultater, og ved at publicere manipulerede resultater i de videnskabelige tidsskrifter.

Min egen artikel er hentet direkte fra allerede publiceret version via Luella May blog, Luella kalder sig sundheds-advokat og forfatter som hjælper folk til at helbrede naturligt. Her også et link til Uffe Ravnskov som er Dr. med. og forfatteren til bogen The Cholesterol Myths  


Hvad er Global opvarming - ægte eller fabrikeret? - Aktuelt


Ægte eller fabrikeret opspind?
Global opvarmning er et udtryk, der bliver anvendt dagligt og i en masse forskellige sammenhænge. Men hvad betyder global opvarmning - Eller rettere global køling? Mange miljøforskere kan ikke helt finde ud hvad en præcist definition er. Dog er NASA og NOAA blevet fanget i at manipulere temperatur data og overvurderet omfanget af det 20. århundrede "global opvarmning" siden år 2000. Faktisk er det varmeste årti i USA - 1930'erne. UPS!

Personligt undre det mig ikke, som så mange andre, vi er under manipulation og vildledelse af vores verden.
Bedøm selv

Den generelle opfattelse af Global opvarmning;  


Kuldioxid og andet luftforurening indsamles i atmosfæren som en tykt tæppe, fanger solens varme og forårsager planeten til at varme op. Kulfyrede kraftværker er den største amerikanske kilde på kuldioxid forurening - de producerer 2,5 milliarder tons om året. Biler, den næststørste kilde, skabe næsten 1,5 milliarder tons CO2 årligt.

Hvem er ISIS i virkeligheden og hvad er Deres agenda - Aktuelt UPDATE 20. juli

Hvem er ISIS i virkeligheden?
Udgivet den 30 Juni 2014 af Verdensalt.dk

Ser vi den ekstremistiske jihadist-gruppe ISIS som fører oprøret mod den irakiske regering for at få en sunni islamitisk stat og kører skrækindjagende online proganda operation på sociale medier, som en fjende? Eller er det igen sponsoreret af vestens (FED) magtelite som en gruppe der forsøger at opildne stemmeingen, til Deres fordel.

Isis var den gamle egyptiske gudinde for frugtbarhed. Isis er, hvad kristne ville kalde en hedensk afgud, og muslimer, især fundamentalistiske muslimer, ville fordømme som en guddom af vantro. Det er netop det der gør navnet Isis, en bizar titel til den nyligt dukket irakiske terrorgruppe som i øjeblikket skaber blodsudgydelser og kaos i Iraq. Ifølge vestlige kilder, er den militante sunnimuslimske gruppe ISIS oprindelig tilknyttet med Al Qaeda, men blev afvist for at være "for ekstreme." Vestlige kommentatorer og analytikere har ikke uddybet meget mere præcist, hvordan en gruppe kunne være "for ekstreme" for organisationen som siges, at have pulveriseret næsten 3.000 mennesker den 11 September 2001 på WTC. Men det er historien, der bliver udbudt til  seerne i stuen og via menneskerettighedsgrupperne. 20. Juli 2014: Update: Tingene begynder at sive ud nu!!!!!! Noget som jeg har hørt om før...

Højst respekteret Alex Jones som kører INFOWARS report fortæller:

NSA Dokumenter fra Edward Snowden, afslører ISIS Lederen Abu Bakr al-Baghdadi en aktiv agent fra USA- britiske og israelske efterretningstjenester.

http://www.infowars.com/nsa-doc-reveals-isis-leader-al-baghdadi-is-u-s-british-and-israeli-intelligence-asset/


http://www.tomheneghanbriefings.com

Her er jeg igen, med en alternativ vinkel på den højspændte situation mellem Vesten og ISIS.