July 04, 2014

Israel vs Palæstina - hvem stoler vi på Hamas eller Israel - Aktuelt


Man skal passe på med udtagelser, når der er så mange følelser involveret i denne konflikt mellem Israel og Hamas/Hezbollah og de 3 kidnappet teenager og senere fundet døde ved Hebron. Det breder sig helt til USA og andre steder blandt jøder, nu hvor også en jødisk dreng er fundet myrdet i Jerusalem. Gør jer selv den tjeneste og se tilbage i historien Israel vs. Palæstina. Gang på gang ser vi Israel's false flag operations. Israel er Cabal's vagthund og hitman - så enkelt kan det siges.

Bestemt er det islamistiske Hamas, der styrer Gaza-striben ikke uskyldige, de er ligeså voldelige eller kontrær. Se tilbage i historien igen, hvilken folkeslag er det lige man har bragt mest død og ødelæggelse - jøderne.

Israel havde brug for en PR-boost og en grund til at bombe Gaza igen. Cabal/Illuminati havde brug for destabilisering og udgyde frygt og et krigscenario som de plejer, især nu hvor der sker det uundgåelige den 20. Juli 2014 og IMF har, lidt kryptisk, annonceret en kæmpe event.

De folkevalgte politikere mister tillid og opbakning i samfundet - Aktuelt

Udgivet den 4. Juli 2014 af Verdensalt.dk

Følger Radio24Syv tykt og tyndt - eller rettere når jeg har tid til overs, tuner jeg ind. Ta f.eks. Antidemokratisk Festival - En satirisk undersøgelse af demokratiets væsen. Selvfølgelig er det sjov og spas, men hvor demokratiske er tilstandene egentlig herhjemme? Vi har frihed til at blive hørt, vælger vores politikere fordi vi stoler på de har en holdning og værdier, som vi selv kan forholde os til. Alle har meninger omkring partierne og enkeltpersoner på borgen. Men de folkevalgte, lytter de overhoved til os? Vi er en nation som gemmer os, vi har en mening om alt nede på hjørnet ved købmanden, men er ikke lige dem som stiller sig på foran på Christiansborg og demonstrere, med mindre det er skolerne og børnehaverne eller efterløn, så bliver det personligt.

Langsom med sikkert, begynder der efterhånden at brede sig en distance og tillidsbrud til vores såkaldte demokratisk politikere og system. Vi aner ude i det fjerne, det ulmer af magtspil, hemmelighedskræmmeri og skjulte dagsordner med spindoktorenes kyndige vejledning. Det er begyndt at bundfælde i os alle - vi stoler ikke længere på nogen politikkere.

8 ud af 10 danskere er utilfredse med politikernes lydhørhed. Det viser en undersøgelse fra tænketanken Cevea.
80,7 pct. af danskerne er således uenige i, at de har indflydelse på hvilke emner, der er på den politiske dagsorden. Og 75,6 pct. tilkendegiver, at politikerne ikke lytter nok til, hvad deres vælgerne mener.

Ser lidt nærmere på vores såkaldte "folkevalgte" ildsjæle som gør alt for os - eller gør de?