September 28, 2014

Meddelelser fra Lysarbejdere, Galatiske venner og Opstegne Mestre - 28. September 2014 CET

For at forstå sammenhængen, og føler du dig inspireret, læs alle artiklerne igennem, i stedet for min lemfældige opsummering og uddrag. Der er simpelthen ikke tid til, at oversætte i det enorme tempo som vi får meddelelser fra alle vores Opstegne mestre, vores skaber og den galaktiske familie inden den store begivenhed finder sted.

Ugentlige/daglige budskaber fra 26. Sept. og bl.a. IlliaEm of Arcturus -Konstant kommunikation med SELVET. Hvordan integrationen er mellem 3D,4D,5D. Ascension processen og hvordan vores SELVET hjælper os derned, enormt spændende læsning. SaLuSA fra Sirius talte om, vi i øjeblikket har 2 distinktive sjæle på jorden, dem som har deres bevidsthed åbnet for sandheden om deres væsen, og dem, der sidder fast i de lavere vibrationer og gøre lidt eller ingen forsøg på at forstå deres situation. "You've made your bed, now lie in it " som betyder; Dette udtryk er almindeligt anvendt som en reaktion på folk, der har klaget over de problemer de selv har påført sig selv.
I dag 28. Sept. har vi Jesus via John Smallman. Oneness with God is an Eternal State.  St. Germain: Hvad er nyt. Portia: Du bære bolden. Goddess Oscea via Natalie Glasson: Eksponeringen af ​​Jordens Hellige Skatte. 

Jesus: Oneness with God is an Eternal State

Kanaliseret af John Smallman 27-09-2014 
© 2014 johnsmallman.wordpress.com


Jesus fortæller os, vi skal passe på med at lade os rive med af  nyhedspressen med en dækning af urimelig, nedslående angreb af dysterhed og undergang. Der sker en Gobal udrenselse af vore negative energier i øjeblikket, had, vrede, hævngerrighed, fordømmelse og hårde dom/fordømmelse - hvilket er stigende i mange menneskers bevidsthed og følelsesmæssige forårsager kolossal omvæltninger i stort antal af dem på dette tidspunkt. Vores Lysarbejdere, Vejvisere og globale meditationer for verdensfred er meget magtfulde og hjælper. Budskaber igennem åbne og dedikerede medier/kanaler fortæller os altid, at kærlighed er altid svaret på ethvert problem. Vi er magtfulde, guddommelige, evige væsner, som Gud, vor kærlige Fader har skabt. Vi føler os fortabte og opgivne i vores drømmeverden, men det er vi kun hvis vi lader os overbevise af den illusion. Vi har fri vilje og hvis vi vælger at skubbe os væk fra vores Fader og Skaber, så vil det bare gøre ondt, end bedre.... Vend tilbage til Kærlighedens vej og ikke modarbejde og bekrige hinanden hele tiden....

Læs mere her. (Husk du kan også høre en Lydfil fra Bloggen)

St. Germain: Hvad er nyt

Kanaliseret af Kathryn E. May 27-09-2014 
© 2014 WhoNeedsLight


St.German fortsætter hvor Portia slap i går den 26. Sept., Projektet for at bringe planeten Jorden gennem sin Ascension i tusinder af år. De sidste par måneder er de mørke energier, ved at forsvinde væk fra vores  egen atmosfære og fra planeten jorden. Kathryn hjælper os med hendes bog emnet "Who needs Light" netop har trænet for denne øvelse, Kathryn egen uddannelse som Visuel Centrering og i psykologi, gør hende til et perfekt valg for at sende budskaber igennem til os om healing og psykisk forandring. .... en dag, vil du finde dig selv dybt forankret på den sti, der opfylder dit hjerte og bringer dig direkte på linje med Gud selv. Så får du et valg - du kan åbne dit hjerte med taknemmelighed og begejstring og hoppe i med begge fødder, eller du kan kigge væk og fortsætte med at investere i de andre distraktioner, som du har været optaget af. Ofte er de distraktioner, som er fokuseret omkring at tjene penge, bekymrende om at tjene de penge og forsøge, at spare penge. Sådan har livet på Jorden- St. German's budskab for i dag er omkring penge og hvorfor du ikke længere har brug for penge..........

Kanaliseret af Kathryn E. May 28-09-2014 
© 2014 WhoNeedsLight


Portia:  You Carry the Ball

St. Germain og Potia skiftes til at tale med os inden den du store begivenhed finder sted. De har begge haft travlt med at arbejde med regeringerne og verdens finansielle ledere om involveringen i den daglige drift af de kommende Velstandsprogrammer. Portia ønsker, alle mennesker på vores jorden, begynder at rydde op på alt det giftstof i form af atomaffald, radioaktiv nedfald, og andet altødelæggende materiale fra vores Atomkraftværker og foramet uran som bruges af militæret. Kina som stadigvæk bygget Atomkraftværker skal stoppes og vi skal stoppe enhver form for politikere og andre som ønsker disse kernekraftværker som benytter sig af Atomkraft. Ligeledes mht. GMO føde, pesticider, kemikalier fra gødning( cadmiumindholdet i fosforsyregødning eks.vis). Slaveri af dyr og spisning af dyr. Støt organiske fødevarer lokalt. Vi behøver ikke RV, selvom det kommer til os alligevel, for at leve på denne planet.
Du behøver kun at ophøre med at give vores penge til de skyldige, der opmuntrende din død, gav sygdomme hele befolkningen, der forårsager fosterskader og kræft, og lyver om det.....
Nu skal du gå ned dine lister over ting, der er giftige. Nægter at bruge giftige rengøringsmidler. Eliminer alle plastikposer.  Læs etiketter for at sikre, at du ikke bruger tandpasta med fluor eller frugtdrikke lavet med sukker. Undgå at købe noget i dåser eller bokse. Spørg din købmand at undgå at indpakke frugter og grøntsager, eller lade være med ikke købe dem.

Goddess Oscea via Natalie Glasson: Eksponeringen af ​​Jordens Hellige Skatte

Kanaliseret af  Natalie Glasson 26-09-2014 
© 2014 OMNA


Jeg er en Vogteren af Jordens skatte. Det er mit formål at beskytte og bevare harmonien af vores skatte på Jorden, forudbestemt og skabt af Skaberen, så alle kan drage fordel og tilpasse med lethed.

Med Planeten Jordens bevidsthed (Dette betyder lyset, skabt af de energiske og fysiske strukturer af Jorden) er der en stor mængde af visdom født fra universet af Skaberen.......