July 25, 2014

Kræft kan helbredes - fuld dokumentarfilm

Vi lever i en verden af ​​uhyrlige løgne fremhersket af økonomiske interesser og medicinalvirksomhederne, men en af ​​de grundlæggende ubestridelige sandheder i biologi er - at kræft er helbredelig.

De kure har været kendt i årtier, og de er lige inden for menneskers rækkevidde overalt hvor vi bor. Men det er ikke blevet tilladt at have nogen viden om disse kure af den simple grund, at kræft- industrien er en multi-milliard-dollar industri, der næres af behovet for sygdom for at overleve.

I dag vil jeg kraftigt opfordre dig til at se en dokumentarfilm kaldet "Cancer is Curable NOW" af Marcus og Sabrina Freudenmann som idag adminstere hjemmesiden Truly Heal.

Tre år efter den oprindelige udgivelse, er denne fulde dokumentarfilm tilgængelig via Youtube som vist nedenfor.

En high-definition-version kun udbydes på Programs.NaturalNews.com til salg, der hjælper med at støtte filmskabere og Natural News.

Lær mere her

10 vedholdende kræft myter afsløret

47 øjenvidner dømmer blandt andre - Pave Francis og verdens mest magtfulde mand "Black Pope" for voldtægt og mord på børn; Forseglet Vatikanske dokumenter afslører deres sataniske ritualer

Pave Francis Bergoglio,
derfor gik han frivilligt i 2013
Udgivet den 25 Juli, 2014 af Verdensalt.dk 

Alle har sikkert læst om de pædofil sager som figurerer i England lige nu. Nævnte ved sidste arktikel, det kun er toppen af isbjerget. 

Ved godt det er meget stærke sager det her, helt sikker på det er sandheden. Husk på Cabal/Illumanti/New World Order. For mange af os som har fuldt med, er dette et rigtigt godt tegn på vi går i den rigtige retning nu. :-) 

Det er nu kommet frem, Pave Francis skulle angiveligt være fundet skyldig i børnehandel, voldtægt og mord. "Pave Francis Bergoglio", den katolske Jesuit Superior General "Adolfo Pachon"(black Pope) og ærkebiskop af Canterbury "Justin Welby" blev fundet skyldig i voldtægt, tortur, mord og handel med børn(nekrofili)  Men de er sandelig ikke alene. Den Royale familie går heller ikke fri.
I England "tør" man ikke åbne op for Engelske politikkere og formodede pædofilring endnu, men det kommer. (de har "kun" anklaget almindelige menneskeskæbner -mens politikkerne er gået fri). Vi har stadigvæk ikke set alt endnu, vær sikker på det.

Nu venter jeg bare på, at de to mest mangtfulde mennesker på jorden og indenfor den øverste Jesuit ordenenDronning Elizabeth og "Black Pope" Adolfo Nicolas trækker sig endeligt fra Deres embede.

Vatikanet forberedte den 29. Juni 2014, forestående fjernelse af Jorge Bergoglio, "Pave Francis", fra hans kontor af to Direct Action Units (DAU s) uddannet sikkerhedspersonale, som var udsendt af Retten via Rom og London. Deres formål var at bistå med at pågribe kendte barne-dræbere i forbindelse med den niende Circle offerkultens, herunder Bergoglio selv. Fem dommere ved Den Internationale Common Law Domstol i Bruxelles har fastslået, at de forbrydelser fandt sted så sent som i 2010. Siden marts sidste år har over 48 øjenvidner(værste videofortælling jeg har hørt fra vidner, så er i advaret) kommet frem og vidnede mod dem. To unge kvinder hævdede, at Pave Francis har voldtaget dem mens de deltog i børneofringer.

"Vi er afhængige af de lokale common law aktivister og offentligheden til at hjælpe os med at stoppe disse mordere, før de kan skade flere børn" annonceret et DAU kommandør knyttes til Retten.

"Vi har en liste med nitten top katolske og anglikanske kirke officerer, inklusive tre jesuitter, der har deltaget i disse rituelle mord i det forløbne år. Vores ordrer er at stoppe dem med alle eventuelle nødvendige midler".

London DAU vil træffe foranstaltninger, for at standse kommende ofringer og drab på Carnarvon slot i Wales og Balmoral slot i Skotland som involverer "royal familie" medlemmer

I Canada forbedrer DAU-medlemmer sig på en lignende aktion på Marie Reine du Monde katedral i Montreal, hvor en større Ninth Circle konklave vil blive afholdt den 15. august.

Fem dommere og 27 jurymedlemmer fra seks lande, herunder USA, betragter beviser på mere end 50.000 manglende canadiske, amerikanske, argentinske og europæiske børn, der er mistænkt for ofre for en international børneincest- og offerkult benævnt som niende Circle

Tidligere i Juni 2014, fremstillede nye øjenvidner i Irland og Holland om flere Niende Circle drab, hvor navne som George Soros, prins Friso og hollandske premierminister dukkede frem.

http://humansarefree.com/2014/04/eyewitnesses-testify-pope-francis-raped.html
http://beforeitsnews.com/celebrities/2014/07/pope-francis-found-guilty-of-child-trafficking-rape-murder-2465728.html
https://2012thebigpicture.wordpress.com/tag/ninth-circle/
http://humansarefree.com/2014/05/the-black-pope-and-accused-child-killer.html

Lidt mere omkring  "Black Pope" Adolfo Nicolas, Superior General of Society of Jesus Diabolical Plan for "New World Order" herunder ...

Kommandør Ashtar kommentre på MH-17, nævner de Ukrainske pyramider og palæstinensiske tunneller er årsagen


Endnu en teori om hvorfor de intense magtkampe omhandler Krim, Ukraine og Israel vs. Palæstina bombning af de palænensiske tunneller, som Israel påstår er Hamas oprørenes løbegange. Seneste nyheder fra Ashtar Sheran øverstkommanderende for flåden af den galaktiske føderation fortæller os, ved Krim halvøen, findes de ældste Pyramider på jorden og sikkert også hemmelige ikke-jordiske teknologiske levn. Israel har hele tiden være interesseret i de palæstinensiske tunneler, der angiveligt skulle føre til den indre jord (Agartha). Det falder også i tråd med, Hacker gruppen Anonymous har udgivet en række e-mails i Marts 2014, der illustrerer Pentagon planlægger falsk flag terrorangreb i Ukraine og lægge skylden på Rusland. Allerede i Marts havde Rusland lagt en jernring rundt om Pyramiderne, for at beskytte dem - se mere her

Tilbage til Ashtar som også fortæller, at Putin og Obama arbejder for lyset og samarbejder lige nu har allerede gennemgået udrensningsprocessen så at sige. Der er mange af vores verdensledere i verden som tager ansvar og adresserer konflikterne på en konstruktiv måde, som ikke arbejder for Cabal eller det militær-industrielle kompleks. Ved Flyet MH-370 forsvinden, var plottet vist på forhånd, nedskydningen ved MH-17 var en bommert - fejl, som var orkestret af en hemmelig organisation ( Russiske Cabal)  uden om Putin regeringen, som sponserede de pro-russiske oprører.  Det var ment som en magtdemonstration på den del af oprørerne, der rent faktisk bliver brugt af den Russiske Cabal et forsøg på at bringe dele af Ukraine under kontrol af den Russiske Cabal.

Ligesom i USA, har der været en stor "black ops" organisation med private midler fra de 13 familier, der ønsker at komme i besiddelse af disse gamle pyramider for egen vinding. Det vil ikke lykkes. Hjælp vil komme fra en uventet kant, og vil være under ledelse af Putin, der er oplyst og forstår værdien af ​​disse opdagelser.

Ashtar fortæller os en masse andre ting, læs den uredigeret nyhedsindlæg fra Ashtar her ...