August 04, 2014

Breaking news fra ZAP omkring Revaluering af Valuta og TRN - Update 5 Aug 2014


05. August 2014:
Banker rapport 

Banker sagde i morges: Vi er 99.99999999% klar, venter bare på TRN, ja jeg kender nogle af jer stadig ikke tro os, når vi siger det, men du er bange for sandheden, vi har en 48 timers vindue, og vi er at kommet tæt på den anden halvdel, hvis vi får de TRN's det vil være godt for USA at hoppe tilbage på toget. Så ligesom min lille side kick holder på siger "det er ikke et spørgsmål om hvis, det er et spørgsmål om hvornår"
Han sagde, vi bare venter på levering af TRN's til alle banker og filialer, der er involveret i bytte. Han siger, at det skulle ske i dag, så kig efter RV aften.


05. August 2014:
EXOGEN DIREKTE INTEL UPDATE :
VINMAN: Kinesiske historiske obligationer udbetalinger / strømme starter i denne uge!

Databaser er indlæst .... lige nu .... bekræftet!
Gamle system bliver krøllet og makuleret.
FRN bliver skyllet ned i toilettet.
Intet andet land kommer til at acceptere FRN længere.
Eneste mulighed er at afslutte FRN produktion.
TRNS nu i Live produktion mens frns er brændt.
Dollar falder (sælge ud)
Markederne er blandet ...
Indiske regering venter på USA for at komme i gang.
Tiden løber ....
Leder du efter TRNS at være til rådighed for offentligheden
Situationen er minut for minut ....
Den rutschebanetur er næsten slut!

Det er blevet tid til igen kort at opsummere den nyere historie af den igangværende kamp for planeten Jorden! Det er ikke nyt stof, blot vidergivet af en anerkendt journalist - Fulford

Hvem er så denne Benjamin Fulford? Benjamin Fulford (Født 1961 er journalist, forfatter af  canadisk afstamning, der bor i Japan. Han taler 4 sprog, herunder japansk. Han arbejdede i Japan som en korrespondent for Knight Ridder, Den Internationale Financing Review, Nihon Keizai Shimbun engelsk udgave, og South China Morning Post, før hans dage på Forbes Magazine, hvor han var den asiatiske kontorchef fra 1998 til 2005. Hans efterforskningsmæssige rapporter forfulgte skandaler i den japanske regering og erhvervslivet. Efter at have forladt Forbes skrev han en række bøger i japansk hvoraf nogle blev bedste sælgere, og begyndte at offentliggøre på internettet. Han overgik til japansk statsborgerskab i 2007. Han fik en vis popularitet på internettet, efter at han gennemførte et interview med den sky David Rockefeller i november 2007.

Personlig vil jeg anskueliggøre hans artikler som, lette at tilgå og forstå, men man sikre sig bedst, ved at have været inde i "stoffet" først. Man skal altid tage let på alt hvad folk skriver, forstået på den måde, søg forskellige kilder først, så meningsdannelse ikke blive for ensartet.

Det er dog et særlig paradox, men også så inspirerende hele tiden at søge sandheden selv, jo mere du fordyber dig, vil historien give mening, pludselig får du en ah oplevelse - gang på gang udenom de censur baserede nyhedsmedier. Fulford har vist sig, være en af de troværdige spillere som har den fordel, at han har en høj moral og journalistisk profession anderkendelse for sit arbejde.

Som altid, er mine artikler oversat til Dansk af undertegnede ved manuelt brug, da google translate er ubrugelig.

--------------------------------

Posted by benjamin
August 4, 2014

Som læsere er bekendte med, har der været en krig som raser over processen med at beslutte, hvad vi som art skal gøre i fremtiden. Siden krigen er ved at være slut, er det et godt tidspunkt at se tilbage og se, hvem der kæmper og hvad indsatserne er. 

Hovedsagelig hvad vi ser, er en kamp mellem de fascistiske kræfter, der mistede anden verdenskrig og alle andre. Fascisterne, også kendt som nazisterne / zionisterne eller Nazionists forsøger at etablere en familie styret diktatorisk verden på en babyloniske stil, bedre kendt som New World Order. Alle andre, forsøger at forhindre, at det sker. 

Det er svært at vide, hvor man trækker stregen og proklamer, slaget startede her, fordi så vidt angår Nazionists vedkommende, sluttede Verdenskrigen aldrig. Det er velkendt, at mange Nazionisterne blev bragt til USA, hvor de stærkt infiltrerede efterretningsverden. Vi ved også, mange af den øverste nazistiske ledelse var en del af den gruppe af familier, der styrede det finansielle system efter krigen. 

I tilfælde af, et godt tidspunkt at starte er 1994, fordi det er, når 50-års Bretton Woods-mandat (**) for USA, Storbritannien og Frankrig til at styre det globale finansielle system, udløber. 

Ser man tilbage på 1994, var det et år med store håb og optimisme. Den kolde krig var endt med sammenbruddet af Sovjetunionen og USA, forkæmper for demokrati, menneskerettigheder og kapitalisme, var den eneste supermagt. 

Men i stedet for at få gang i en æra af fred og velstand i verden, handlet USA som en voldelig  kriminel voldtægtsmand, der netop havde taget familien "verden", som gidsler. Først brød USA alle fredsbevarende bestemmelser, fastsat efter Anden Verdenskrig, ved at splitte Jugoslavien for at "stjæle" deres mineralressourcer. Derefter blev det tidligere Sovjetunionen kastet ud i fattigdom og fortvivlelse som zionistiske oligarker plyndret dens naturlige ressourcer. 

Bag kulisserne, forsøgte man på at tvinge de familier, der ejede Federal Reserve Board til at aflevere deres kontrol af verdens finansielle system til en mere repræsentativ gruppe. 
Dette fremstød blev ledet af den kinesiske kongelige familier, der havde aftalt et århundrede tidligere, medfinansiering, med deres guld, en stor sociologisk eksperiment, for at skabe en verdensregering. 

Der var anført en retssag anlagt mod de familier, der ejer Federal Reserve Board, dvs Bush, Rockefeller, Mellons, Morgans, Warburgs, Rothschild osv. for at aflevere guld, der blev deponeret hos dem i 1938. Nyhedsrapporter fra den tid, bekræfter, at amerikanske krigsskibe evakuerede guld fra Kuomintang Kina for at holde det ude af japanske hænder. Guldet blev handlet i 60 årige med amerikanske statsobligationer og efter 60 år som sluttede, skulle guldet afleveres tilbage. 

Amerikanerne hævdede, at Nixon gav guld til det kommunistiske Kina i 1970'erne, så de var ikke forpligtet til at returnere den. FED familier mistede retssagen og blev beordret til at aflevere guldet tilbage, da startede den 12. september 2001.

Resten af historien kan du læse på http://benjaminfulford.net/2014/08/04/it-is-time-to-briefly-summarize-the-recent-history-of-the-ongoing-battle-for-the-planet-earth/ mod betaling....

(**) - IMF og Verdensbankens dannelse i USA ved Bretton Woods, rammen for økonomisk samarbejde og udvikling, som ville føre til et mere stabilt og velstående global økonomi.

----------------------------

PS: Vi ved jo alle hvad der skete med 11. September 2001 og Tvillingetårnene, såkaldte "Terrorangreb" som tilstadighed lider af uforklarlige hændelser, som rigtigt mange er begyndt, at se som en regeringsinsider job udført af Bush administrationen, FED, blandt andre.  Det er dog stadigvæk spekulationer og kan kun tage rygter, på min egen kappe. Andre kilder fortæller, dybt under WTC i New Work, lå enorme guldreserver, men efter de to tvillingetårne faldt, var de underjordiske kældre tømt....... I kan følge med her ( Rething911.org)