July 20, 2014

Hillary Clinton råder EU, til at udnytte MH17 Tragedien for at finde alternativer til Gazprom (konkurrent til dollaren) - UPDATE!

Ah, den virkelige dagsorden bag angrebet i Gaza, tingene giver mening nu.

Hillary Clinton ønsker ikke en god krise gå til spilde. Hun fortalte Charlie Rose(amerikansk tv-vært), at hendes anbefaling til Den Europæiske Union er, at drage fordel af nedskydningen af MH17 tragedien til "Straks at fremskynde bestræbelserne på at finde alternativer til Gazprom." se interviewet her 

Moskva-baserede Gazprom er den største producent af naturgas i verden og en af ​​klodens største virksomheder. For et par uger tilbage den 26. Juni annoncerede Gazprom, at de ville underskrive  kontrakter med Kina mod at benytte Yuan eller Rubler i stedet for dollars. Dette skridt kom omkring en måned efter Rusland og Kina annonceret en rekord stor $400B gasaftale.

En sammenkobling, der med lanceringen af ​​BRICS udviklingsbank/verdensbank har et klart motiv for denne aggressive adfærd og nye sanktioner over for Rusland, Israel bomber Gaza få timer efter nedskydningen, vandet i glasset bliver lidt mere klart.

Samtidig er der mange som nu mener, den sande årsag til Israels brutale luft-bombardementer og invasion af Gaza, er at sikre de palæstinensiske gasreserver som har en værdiansættelse på $4B. 1400 milliarder kubikfod under de palæstinensiske områder og i henhold til journalisten Nafeez Ahmed, er Israel bange for, at indtægter fra salg af gassen kunne bruges til at finansiere terrorangreb.

I denne sammenhæng, ligner det helt sikkert, at vestlige magter forsøger med moralske tvivlsomme grunde, at sikre ressourcerne, der i øjeblikket er ude af deres kontrol, en praksis som er almindeligt kendt, for at udvide virksomhedernes imperium, med magt. Med andre ord, Cabal er ude på dybt vand og kan ikke længere bunde.