July 17, 2014

Vi rykker nærmere på den nye historiske alliance 20. Juli 2014 - Petro USD i forfald

Forord: Siden ZAP udsendte nyheder i 2007 med insider viden (kunne være kinesiske White Dragon familie), er tiden nu inde til forandringer som skaber de postive ringe i vandet som er ventet på det finansielle marked. Den negative spiral af usikkerhed og frustration, skyldes INGEN har set officelle tilkendegivelser om den store begivenhed, tiden må vise om den kommer den 20. Juli 2014 eller lidt senere - men den kommer, vær sikker på det. (Illumanti / Cabal bærer skylden og menneskers manglende bevidsthed).

Faktum er, BRIC landende (Kina, Indien, Rusland, Brasilien og Sydafrika) er gået sammen om en ny verdensbank - en mini IMF om man vil. Putin har været på rundrejse i sydamerika for at få støtte, samt Mexico overvejer at lancere Deres valuta "Peso" bakket op omkring sølv. Tyskland har indgået en historisk aftale om Kina's Renminbi valuta og finansielt centrum (Frankfurt), Franske bank - BNP - fik en øvertæver af dimensioner i form af bøde, lægger man afstand til USA. Kinesere opkøber alt fra svinekød, olie, gas og ejendomme i USA. OPEC har netop konfirmeret, at Kina er det største olieimporterende land i verden. Alt sammen lægger enormt pres på den gamle cabal styret Federal Reserve Petro Dollar. 

USA's finansielle udøvende eller lovgivende magt-organer (I.M.F., FED, U.S.T, C.T., B.I.S., WORLD BANK, U.N., M M.O.U.S.E., og flere) har allerede underskreven en bindelig kontrakt og de kontraktlige forpligtelse som det indebærer, mellem banker og regeringer (med krav om SDR - Special Drawing Rights) i overensstemmelse med den kinesiske familie. Kontrakten går i al sin enkelhed ud på, at USA/Cabal acceptere, at Petro USD ikke længere er den alt dominerende valuta i verden, som nu bliver erstattet (eller som alternativt) med ny penge-valuta-enhed, nemlig TRN - Treasury Reserve Notes. TRN er bakket op af guld og promenneskeligt.

100 USD = 92 TRN. Efter signede bliver den nye TRN udleveret til HSBC HK, HSBC Singapore og andre banker i disse dage. I kølevandet på denne begivenhed, spindes der masser af andre begivenheder, blandt andet, at fonde bliver frigivet med masser af penge til velstand og humanitære formål, rundt om i verden, også nulstilling af verdens valuta og gældsfrihed til alle. (Tro det eller lad vær)

Hvis du stadigvæk er usikkerhed på ovenstående - læs her. Andre ZAP nyhedsstrømme kan afhentes her

Alias navnet ZAP er ikke den eneste nyhedsformidler i disse kredse (GOAT, Okie, MarkZ, Jester, TNT Tony, wife in the know, General64, JonnyWg, BellaGrits, Atty Hodges, JC Collins, TerryK, WHA) er blot nogen af dem som sidder tæt på "insider" informationer.

Nu overlader jeg Jer til ZAP - Office Of Poofness 16. juli 2104 - direkte "redigeret" oversættelse...