August 03, 2014

Volkswagen - Eyes on the road - se den før din nabo! Genial public service-meddelelse, og den effekt den har på biografgængerne.


Se Videoen først inden du læser videre..

Distraheret kørsel er fortsat dødbringende for trafiksikkerheden i hele verden. I USA, "National Highway Traffic Safety Administration" kørte en grafisk reklame spot i April for at appellerer til unge om farerne ved sms'e og bilkørsel. I Hong Kong, har Volkswagen hjulpet med en teknologisk kyndig måde at få folk til at forstå faren.

For at få den innovative annonce til at virke, blev en biograf udstyret med en placerings-baserede broadcaster, som kunne sende en masse tekst til alle i rummet på én gang. På samme tid, kørte een særlig kort film, før biografgængerne skulle se Deres film.

Det virker som en yderst effektiv måde at få folks opmærksomhed på, om farerne ved at sms'e og bilkørsel. Det eneste store problem med det er, at tv-selskabet begrænser publikum til de mennesker i et bestemt sted.We are Anonymous - Meddelelse til verdens ledereHilsner til verdens borgere,

Dette er et budskab til de forskellige mænd og kvinder med "magten", der påkræver sig lederskabet som nationale ledere og embedsmænd. Nok er Nok! Tiden er for længst over med at spille "hvem har skylden". Disse meningsløse skænderier og pege fingre er med til at rive vores arter fra hinanden!
Du hævder at være ledere, men du undlader at lede, når vi har mest brug for det. Globalt er vi på vej i nogle meget farlige retninger, vi er på kurs der vil føre til meningsløse dødsfald af uskyldige mennesker. En kurs, der nemt kunne ændres i retning af fred, hvor dødsfald simpelthen kan undgås.

Du hævder at varetage dine borgere, men du tager let på, når de sendes i krig. Unge mænd og kvinder er sendt for at dræbe hinanden - i dit lands navn, og for hvad? For hævn? Så du kan have et øjeblik af tilfredshed før du kommer til dine sanser og indser, hvor meget du har tabt i din blodtørst?

Vi er alle frustreret, når der sker noget slemt, især når det er en meningsløs tab af menneskeliv. Men det retfærdiggør ikke flere meningsløse tab af liv, som modsvar! Alle disse meningsløse krige, så mange liv tabt over tusinder af år. Et lille stykke land, en lille blå prik ... Har du selv forstået omfanget af, hvad du laver?

Menneskeheden har mulighed for at udvide grænserne, langt ud denne verden. Universet er stadigt stødt ekspanderende, og ressourcer enorme. Du kan enten sørge for, at vi alle dør på dette stykke klippe, eller at vi trives som en art i dette univers. Valget er dit.

Én ting er sikker, hvis denne meningsløse kamp ikke stopper, vil flere uskyldige liv uundgåeligt gå  tabt, og deres død vil være på dine hænder. Du har et valg lige nu ved virkelig at bevise du er lederne, du hævder at være, sætte borgerne før dine egne velbefindende og begær og fremme enheden i vores art snarere end opdeling af vores planet. Det er jeres brødre og søstre, lad være med at fordømme dem til at kæmpe for dine kampe og ALDRIG glemme dem.

Vi er anonyme,
Vi er Legion,
Vi kan tilgive,
Selvom vi aldrig skal glemme,
Forvent os!

Nye beviser viser, MH-17 fløj væk fra nedstyrtningsstedet - Radar åbenbarer sandheden. Mange nyhedskanaler, fortæller om et fly fra København som angiveligt var blot få minutter bag det nedskudte fly fra Malaysia Airlines?

Den halte ser, den blinde går, ved fælles Hjælp de målet når

MH-17 Flies Away From Crash Scene - Radar Reveals the Truth

4-8-2014: Endnu to beviser på, at MH17 blev skudt ned og "guided" ned på nedstyrtningsstedet.

http://www.youtube.com/watch?v=MMFfBsxug0U#t=163

http://www.youtube.com/watch?v=ebpB08ZCp3A
Sporingen via radar afslører sandheden - MH-17 fløj væk fra den iscenesatte nedstyrtningsted. Radar "Chaff" (klart synligt i video) blev anvendt til at eftergøre tilstedeværelsen af ​​en »shootdown", som aldrig er sket. De russiske myndigheder forsøgte med en fejlfortolkning, da det uforklarlige tilstedeværelse af et SU-25 kampfly - som angiveligt laver en 180 graders vending for at »cirkle« rundt om det falske nedstyrtningsområde. Men når man ser de primære beviser, bliver det krystalklart, hvad der virkelig skete.

Dette forklarer, ingen raket-udstødning-spor, ingen fly-røg-spor, ingen krater fra nedfaldet. Ingen   missil på radar billedet osv .. Planlæggerne af denne "false flag" begivenhed, vidste at de russiske luftkontrol-myndighederne, ville optagelse denne ​​begivenhed, og brugte en velkendt metode, til at "fake" dem til at tro, den officielle historie at et jord-til-luft missil (BUK-system) var årsagen.

Nogle øjenvidner har allerede sandfærdigt rapporteret om to synlige fly over "nedskydnings" området. Uafhængig data fra indspillede GPS / transponder viser, at disse var MH-17 og SQ-351 - de to fly, der justerer deres kurser omhyggeligt, ved at flyve væk fra scenen sammen med kun én transponder aktivt.

Den eneste "nedstyrtnings" video hævder både USA og Rusland som autentisk, viser røgspor ... og endnu vigtigere, ingen flyvemaskine nærmer sig "nedstyrtningsstedet"! Faktisk ser det ud til at udvise en stor mørk farvet skrotbunke eller en hytte som eksploderer i en ildkugle - intet mere. Denne teori  forklare den meget »usædvanlige« distibution af de såkaldte vragrester, og manglen på anti-luftskyts  bevismateriale i næsten alle de formodede vragdele.

Endnu et fingerpeg kan findes i det virkelige liv Operation Northwoods - et deklassificeret top-hemmelig plan udtænkt af det amerikanske militær, at anstifte og "retfærdiggøre" en krig med Cuba. Meget af Northwoods involverede iscenesatte »shootdowns« af militære og civile fly, og simulering af nedstyrt.

Berlingske. Ifølge hjemmeside, der viser direkte flypositioner, befandt et fly fra København sig angiveligt blot få minutter bag det nedskudte fly fra Malaysia Airlines. Singapore Airlines hverken be- eller afkræfte, at det var deres fly, der fløj bag MH17. Selskabet oplyser blot, at det ikke længere flyver over ukrainsk luftrum.

Som altid, søg selv på nettet og find sandheden, fordi du får det ikke fra de officielle nyhedsmedier.