Aug 21, 2019

🧟 ~ Topjobs på DR besættes stadig uden opslag : Nu må du heller ikke vide hvem der ansætter studieværterne (cand. jur. & markedsøkonom Lars Bjørknæs) ~ | Blogger : Uddrag: "Når Danmarks Radios journalister arbejder på en historie, kræver de altid fuldstændig åbenhed hos dem, der undersøges. Men når det handler om DRs egne ansættelser, er der lukket ned hos det statslige mediehus. Hvordan, Iben Maria Zeuthen, skiftet fra Radio 24syv, skaffede sig sit nye job, synes dog at være et meget åbent spørgsmål. For som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Danmarks Radio, er det langt fra noget, man fra mediefolkenes side ønsker at oplyse om. Det på trods af, at public service-mediet ellers er underlagt Kulturministeriet, og dermed reelt er en del af den offentlige forvaltning. Ligesom det også fremgår af udmeldinger fra DR, at man heller ikke ønsker at oplyse nærmere om ansættelsen af en af Iben Maria Zeuthens kollegaer" .. |


LÆS VIDERE>>

Jobnyt: Jeg har fået det, man kalder et tilbud man ikke kan modstå. P1 har stillet med en pakke og et engagement der gør mig glad helt ned i mavsi. Men hvor er det dog følsomt at stoppe på 24syv. Billedet er fra da vi startede kanalen. Jeg var helt bange og spændt. Jeg behøver ikke at sige at jeg ikke et eneste sekund har følt mig overflødig eller kedet mig i løbet af de seneste otte år på 24syv. Jeg har været så opslugt. Og ikke mindst har jeg haft et meget nært samarbejde med mine redaktører Mikael og Mads. De har hele tiden haft en langsigtet plan med mig, Mikael udtrykte det således da jeg startede: ‘du har lavet din bachelor, nu skal du skrive din kandidat.’ Det tog så otte år. Godt jeg ikke var på SU. For at sige det kort lærte de mig at slippe kontrollen i studiet, at arbejde bæredygtigt, at udvikle ideer, at rumme mig selv som sensitiv person og at sætte egne grænser. Jeg vil gå så langt som til at sige at det er Mikael og Mads der har udlært mig og jeg er stolt af at mærke at jeg bærer små gnister af deres flammer videre i alt jeg gør. Nu flytter jeg til P1. En af grundene er selvfølgelig at 24syv går en usikker fremtid i møde. Den anden grund er at P1 de seneste år har oprustet med det sygeste hold og de flotteste produktioner for ikke at tale om at jeg får en af DRs mest kreative, inspirerende og vidende redaktører som bliver knyttet helt tæt på mine programmer. Én, jeg ser op til. Et langsomt mord, det perfekte offer, P1 debat, selvmordstanker og dronekrigeren er aktuelle programeksempler der allesammen har bidraget til at jeg over tid er gået og blevet varm på kanalen og til sidst var jeg åbenbart klar til at tage skridtet og sige ja. Hvad vi dog ikke kan skabe sammen! Tænker jeg. Jeg håber ikke at I flytter kanal for 24syv fortjener hver en lytter, men jeg håber at i sætter jeres lyttetid op så der også er plads til P1 😆 hvis ikke du var der i forvejen. Nu ferie og kærlighed og som altid: lytte lytte lytte. Tak fordi du læste med ❤️❤️❤️ @mettemayli @vithner @emileusebius @mikkelfrey @t_kingo @mandensdatter @louisewitthansen @mikael_bertelsen @madsbrugger @24syv
Et opslag delt af Iben Maria Zeuthen (@ibenmgz) den

No comments:

Post a Comment