Aug 21, 2019

🙅‍♀️ ~ Ledende fagforeningsboss tiltalt for overgreb på barnebarn (Kendte.dk) ~ | Blogger: [😖Seksuelle overgreb mod børn er en af de mest modbydelige forbryd- elser🚨] ... (NWO) Weinstein-Epstein GlobalPedoGate-epidemi trækker nu tråde, helt ind i det danske Elitenetværk... Hvor der altid plejer at være, når man er højt nok på strå, navneforbud eller lignende. Hvad vil Kongehuset gøre, når denne (ukendte person) bliver fængslet, med mindre, Stagetorn Advokaterne, eller en god ven af Retsstaten, hjælper vedkommende?. Hvis det er en "Ledende fagforenings- boss" med hang til Venstresocialistisk Partier, så kommer det nok aldrig frem. Vi har set, at stort set alle Ungdomspartier i Dannevang, fra tidligere og nuværende ledelse, har efterladt sig sager omkring sexovergreb, men, alle samfundslag, er der desværre, også overgreb på børn og unge mennesker, som er "utilgiveligt"... VIDSTE DU, at den svindel-sigtede Britta Nielsen fik dronningens fortjenstmedalje i 2017, hvor hun beskrives som 'vellidt' og altid klar til at gøre en ekstra indsats?. Har Droningen, taget det fra Britta Nielsen og døterne, som sjæler og svindler, med arme og ben?... Næææ, ikke hvad jeg har hørt af!. Britta Nielsen havde overført mindst 5.835.147,04 millioner kroner til sine døtres privatkonti og hvor er de henne??... Christian Kjær, som er skidesur og rejser ud af landet, tidligere bestyrelsesmedlem i blandt andet FLSmidth, har i mange år været ven af kongehuset, men nu er han ikke længere kammerherre, hofjægermester eller ridder af første grad af Dannebrog... VIDSTE DU, at offentligt ansatte kan få Dronningens fortjenstmedalje efter 40 års ansættelse. Men privatansatte kan først hædres efter pensionen?... |


I slutningen af august skal manden, der bestrider en ledende post i en dansk fagforening, for en domsmandsret. Han har tidligere modtaget Dronningens fortjenstmedalje


Et ledende medlem af en dansk fagforening er blevet tiltalt for adskillige overgreb på sit sted-barnebarn.

Det skriver BT.

Barnebarnet, der er født i 2009 og dermed er omkring 10 år, skulle ifølge anklageskriftet som avisen har fået agtindsigt i, otte gange fra 2013 til 2017 have været udsat for voldtægt “ved andet seksuelt forhold end samleje”.

Avisen skriver at der i anklageskriftet står, at manden blandt andet har gnedet sit lem mod den lille piges kønsdele, ligesom han også udførte oralsex på pigen.

De mange seksuelle overgreb har angiveligt fundet sted i situationer, hvor manden skulle passe pigen.

Den anklagede, der er beskyttet af navneforbud, har ifølge BTs oplysninger modtaget en fortjenestemedalje af Dronningen.

Kilde>>

No comments:

Post a Comment