Dec 13, 2017

TV2 NYS | 12. Dec 2017| 'Mandeinfluenza' skal tages meget mere alvorligt, mener forsker | .. "Mænd har værre symptomer, symptomerne varer længere, mænd har større risiko for at blive indlagt og mænd har større risiko for at dø af det ~ Kyle Sue, ass. professor ved Memorial University of Newfoundland"...🏥🚑🚑🚑🤒⚕️💉💊😷 | Blogger: LOFL! 🤣😉😄😏... Undskyld, kan simpelthen ikke forstå, hvis folk tror på, at ""MANDEVIRUS"", findes. Det er ganske korrekt, antibiotika bekæmper bakterier og har derfor absolut ingen effekt på virusinfektioner. Det samme gælder urteudtræk, pebermyntepulver og måske også C-vitamins-overdosering. Men, vores statsindoktrineret overbetalte bforskere og lægelobisterne fra det gigastore pengehungrende-medicinalindustrielle-sundhedsvidenskabelige kompleks, ønsker at overbevise os om, at der findes et virksomt middel mod influenza - de såkaldte neuramindasehæmmere, som for eksempel tamiflu og det toksiske vaccinationsprogram... Du tror det er løgn, der findes faktisk også en seriøs hjemmeside, Facebook opslag og en brevkasse på området som hedder "Man Flu - Hjælp til selvhjælp imod verdens farligste sygdom...". Som min Holistiske/naturlæge siger: "Vi må sgu ha' en østrogen indsprøjtning, så kan vi måske også blive tvekønnet (hermafroditer), dermed er alle problemer løst. OMG!... |

Er mandeinfluenza en myte eller en virkelig medicinsk tilstand? En canadisk forsker har gennemgået den eksisterende forskning i emnet. Foto: Chris Ryan / Scanpix
LÆS VIDERE: http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-12-12-mandeinfluenza-skal-tages-meget-mere-alvorligt-mener-forsker

*********************************************************************************


Manfluenza - Man Flu


Den rene skinbarlige sandhed…

Manfluenza, mandeinfluenza eller bare the man flu, er en potentielt dødelig sygdom, der kun rammer den mandlige del af jordens befolkning.

Sygdommen rammer uden varsel og den diskriminerer ikke mellem rig eller fattig, høj eller lav, tyk eller tynd. Alle mænd er modtagelige overfor sygdommen, hvorimod kvinder er aldeles immune overfor den. Det fører ofte til, at mænd der er ramte latterliggøres af det kvindelige køn, der i deres uvidenhed slår denne livstruende lidelse hen med, at det blot er klynk over en ganske almindelige forkølelse.

Dette er dog ikke tilfældet, da det er empirisk bevist, at man flu kun rammer folk med et XY kromosom-par (mænd).

Da der findes mange myter og ammestue historier derude omkring denne dødelige lidelse har vi her på sitet samlet en række fakta samt tips og tricks til, hvordan du bedst overlever, hvis du skulle være så uheldig at bliver ramt af manfluenza. Vi har ligeledes guides til kvinderne, der præcis instruerer dem i hvordan de skal forholde sig, hvis deres mand/kæreste/bror/søn skulle gå hen og blive smittet.

Husk at man flu hvert år er skyld i mange dødsfald.
Det er derfor vigtigt at du deler dette site og dens viden omkring dig.
Du er naturligvis altid velkommen til at skrive til vores brevkasse med relevante spørgsmål omkring man flu.