Aug 28, 2014

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - Update 27. Aug 2014

Emne: Fwd: Mid-UGE RAPPORT
Fra: 2goforth@Safe-mail.net
Dato: Wed, 27 August, EST 2014 20:11

Hej Alle,

Et væld af aktiviteter bag kulisserne, men intet synligt endnu. RV (Private del) blev udført lidt over en uge siden, og IQD (Iraq Dinar) gik betingelsesløs igennem kontrolområdet for et par dage siden og kontrakter er blevet udstedt for den meget store mængder (overtrykt). Den offentlige RV afventer.



Mange historiske obligations-handler afventer "signalet" for færdiggørelse, men jeg kan ikke se dem fuldføre indtil den første uge i September, så der er mange mellemled der bliver meget frustreret, for ikke at nævne - sælgere.

Uanset hvad, vores finansiering af Projektet er godt på vej og eftersom vores kilder er anderledes uafhængig af det cirkus derude, gør vi langt med opsætningen af vores infrastruktur til behandling af den kommende start.

Siden "bedstefar" fik fuld kontrol, har nogle ting har pludseligt stået stille. Jeg ved, dette er som forberedelse til hvad der skal komme og ikke meget kan jeg sige. Jeg havde en lang snak med Susan om dette emne og det er bedst ikke at sige noget, før de "visse" officielle meddelelser kommer frem. Dette er blot for at beskytte og sikre, at mekanismerne på arbejdsstedet, ikke bliver forstyrret af rygter og spekulationer. Sandheden er langt bedre, og tålmodighed er yndlings-udtrykket , indtil annonceringen

Så vær stærk og hold Lyset tæt. Det vil ikke vare længe nu - HUSK betydninger af den kinesiske måde med tal. Den første i den første måned, den anden af ​​de ANDEN månedsløn mv VI kommer op på den niende i den niende Maaned. Det er datoer, hvor kontraktens indgåelse eller begivenheder sker. De 9 NUMMER betyder afslutning. Jeg ville synes noget EKSTREM BETYDNING'S vil komme vores måde dengang.

SVIN kredser. OG N, venlige drillerier er én ting at bagatellisere en alvorlig situation, men jeg kan ikke sælge dig en farvet PIG med god samvittighed. Og savner Phipps er en virtuel sekretær. CUTE selv og sætter ikke spørgsmålstegn noget.

I kærlighed og lys i vores SERVICE
ZAP
Kærlighed og kys,

'Office of POOFNESS'

Susan og personale

Ingen opdateringer fra Landa Global eller Dinarrecaps.


Neil Keenan:
Ved Keenan Team

GODT, Neil har givet alle et par dage til at nyde sig selv sende vores navne rundt. Neil siger: "I virkeligheden var det deres Rottefænger der førte dem over klippen. Min far plejede at sige at give dem nok reb, og de vil hænge sig selv. "Vi er nu ved at rydde luften, indførelse ordens skyld med fakta, og kun de faktiske omstændigheder ( læs videre her)

Bedste sted at følge med er : http://nesaranews.blogspot.dk/