Aug 20, 2019

🗳️ ~ Venstre, Danmarks Liberale Parti og 'Det Hemmelighedsfulde Selskab' (Verdensalt Arkiv 7. Feb 2019) ~ | Blogger: [🥁Julius Caesar 'Drums of War', Anders 'Fog Of War Rasmussen' & his bestestbuddy: Lars "happy-go-lucky darky on the plantation" LøkkeFondens Sham and Scam = What is the meaning of the emperor new clothes again?🤴] ...{Citat fra Grevil: 'om man kan lyve hvis man ikke ved hvad man taler om, fordi man ikke vil vide det'} ... Og mens vi venter på 'prinsen' der skal blive enig om Kongeriget, alle danske medier, samt politiske kommentatorer, har i de forgange uger (20.8.2019 Q&A - Radio24syv) sagt, at vi VENTER på, at Venstre, bliver enige, før vi kan fører Danmark, videre (Whaat?)... Tale om at en politisk magtelite, hersker i landet her... CENTRALADMIN & FOGH REGERINGEN ""LØJ"" i 2003. Siden Lars Løkke var Amtsborgmester i 1985, kan min egen mor huske, at PrivatLars svindlede... "Beslutning om Irak, VAR allerede truffet dengang af Foghs personlige ambitioner, et nødvendigt dansk offer, rapporten som blev lækket, skulle bare tjene til at redde regeringens egen R**", sådan siger tidl. efterretningsofficer Frank Grevil til morgen i 24syv Morgen i en SØNDERLEMMENDE KRITIK ... (Krigen i Irak var Foghs, Foghs og Foghs) -- Radio24 Rapporterne: journalisten Bo Elkjær, siger det hele var baseret på en LØGN. Grevil siger det var LØGN, (Kristen Birgit siger det var LØGN), de to forskere, det var 'efterretnings-stramninger', mens Hækkerup kalder det for 'manipulation', og Per Stig Møller, en 'fejl', Lars Løkke er tavs og venstre's partisoldater, 'en fodfejl'.... VLAK fortsætter, at forgylder sine spindoktorer med store bonusser - på borgernes regning ... Dansk politik - totalitært regime - ureguleret lobbyisme hvor interesseorganisationer, Magtnetværket's 423 politiske familedynaister, de mest magtfulde VL virksomhedsleder-grupper og andre berørte systematisk kommer til orde, grundet pengedonationer til LøkkeFonden og partierne... Lars Løkke vil ikke have kritiske spørgsmål, danskerne revser Lars Løkke: 'Han er en kylling'... Mens erhvervslivet eeeeelsker vores (tidligere) statsminister for, at beskytte Danmarks Guld 1000 største virksomheder, lobbyist landbrugsorganisationen, Too Big to Fail But Not too Big to Crush - banker, kvotekongerne, oligarkerne, Kongehuset, USA, diktaturstater, Israel og ikke mindst, den danske forsvarsindustri og især billioner store medicinske-industrielle kompleks... |

Venstre-husets fundament er ustabilt, indtil vi får skiftet ledelsen ud (billede er lånt af jp.dk)

Udgivet første gang den 25. Februar 2016 af Verdensalt

Forord: Som altid smider jeg nogen bolde op i luften. Giver bud på min og andres alternative forestillinger hvordan verden ville fremstå i lyset af en tese, fortolkning og faktum, fremhæver egen opfattelse af det parallelle univers som vi lever i –eller rettere hvad jeg kalder vildledelse og manipulation. Tekst og sprog er i store træk mine egen, referencer til artikler afspejler ikke nødvendigvis min egen holdning, men er vinkler som kan nuancere emnet fra eksperter, andre links er fra oplyste individer eller organisationer fra nettets mangfoldige univers.
"Tusindvis af bekymrede danskere skriver breve til Løkke, Støjberg og Pind. Den seneste års øgede indvandring vækker stærke følelser hos danskerne, der i hobetal sender deres bekymringer, håb og gode råd videre til regeringen"
" Der er en fantastisk åbenhed, hvis man lige ser bort fra "Venstres hovedbestyrelse og erhvervsklubberne,« siger Christoph Houman Ellersgaard med henvisning til, at Venstre nægtede at oplyse forskerne om, hvem der sidder i partiets hovedbestyrelse, ligesom også de erhvervsklubber, som kanaliserer støtte til partierne, har en høj grad af lukkethed."
"»Hele konflikten om at acceptere konsensus, søge magten og æde de andres legitime ret til at være der, har udspillet sig for øjnene af os, mens vi har lavet det her arbejde. SF måtte træde ud af regeringen, fordi baglandet ikke ville acceptere, at man var nødt til at tage Goldman Sachs – nogle, man traditionelt ville tegne et fjendebillede af – og acceptere at de var medspillere med ret til at være der,« siger Christoph Houman Ellersgaard. 
"Selv om mange sociopaterpsykopaterfupmagere, supersælgerekultledere, forretningsmænd og lignendekan også være politikere, er det modsatte er ikke sandt: Rigtige psykopater og sociopater er sjældne, i den samlede befolkningKun mellem 1% til måske 5af den samlede befolkning i de fleste kulturer.......Men MAGT, er en stærk og vanedannede narkotikum blandt Politikere... 
"Politikere mister tillid og opbakning i samfundet (Vi har brug for Dukkepartiet til at angribe den politiske kultur) - Gakkede partiarter - De nye partier, Alternativet, Nationalpartiet og Dukkepartiet, forsøger alle at være det »anderledes« parti, som vælgere, der føler lede ved de etablerede politikere, kan stemme på.... 
"Som seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm fra Den Korte Radioavis - Lars Løkke Rasmussen kan man ikke få en skovl under. En Politisk kokprop, ligegyldig hvad han laver af dumrian-ting, så kommer han altid ud på toppen....
Landbruget frem for alt. Forskere blev sat under pres, høringspraksis blev bøjet, EU-advarsler ikke taget til følge, miljøtiltag henvist til fremtiden – alt sammen for at sikre landmændene ret til at bruge mere kvælstofgødning fra næste måned. Jerngrebbet fra de traditionelle landbrugsorganisationer. Hvem ejer hvem? Sydøstjyllands Politi siger nu, at der blev udledt flere tusind ton flydende gødning ved brand på Fredericia Havn

Skandaler preller af på VenstrePoul Schlüters legendariske sætning: - Der er IKKE fejet noget ind under gulvtæppet!
Anders Fogh Rasmussen - »Der er ikke noget at komme efter«
Lars Løkke Rasmussen - jamen jeg har ikke yderligere kommentarer.

18 politikskandaler 1980-2010
Det startede med den første venstreregering under I.C. Christensen blev i 1908 ramt af en skandalesag, da justitsminister P.A. Alberti blev dømt for bedrageri i en sag, der også førte til en rigsretssag mod I.C. Christensen, der havde ladet staten yde Alberti et lån. 
Antallet af politiske skandaler i danske medier har været stærkt stigende siden 1980. Det viser forskning fra Roskilde Universitet. Der vil fremover komme endnu flere skandaler, fordi sensationspressen kæmper hårdere for sit liv. Nye skandaler kan forventes at tage udgangspunkt i dødssynder som griskhed, ladhed og nydelsessyge.
I denne analyse skelnes mellem to overordnede typer af politiske skandaler:

  • Politikskandaler, det vil sige skandaler, der udspringer af en ministers eller politikers politiske arbejde. Politikskandaler drives frem af den undersøgende journalistik og afspejler på denne måde tanken om den politiske skandale som et højdepunkt for pressen i rollen som fjerde statsmagt.
  • Normskandaler, der udspringer af en ministers eller politikers personlige handlinger, enten i rollen som politiker eller i rollen som privatperson. Normskandaler drives frem af den tabloide udvikling i medierne, men kan også siges at spejle udviklingen/stabiliteten i samfundets overordnede norm og moralkodeks.
(2013 Politiske skandaler – Troels Lund Poulsen og Birthe Rønn Hornbech) Selvom der ikke går en uge uden nye belastende oplysninger om regeringsførelsen i den tidligere VK-regering, er vælgerne fortsat begejstrede for Venstre, eller er de? De juridisk tunge sager, der bliver kulegravet i kommissioner, går hen over hovedet på folk, fastslår eksperter, der udpeger store og komplicerede politiske sager som de mindst farlige. Carl Holst-sagen vidner om et større problem.Sagen om Carl Holsts misbrug af embedsværket er næppe enestående, vurderer eksperter. Der mangler et kodeks for embedsmænd i kommuner og regioner, hvor de ansatte ofte er tæt knyttet til de politisk valgte ledere, lyder detVed folketingsvalget den 18. juni 2015 fik Venstre 34 mandater i Folketinget. En tilbagegang på 13 mandater i forhold til valget i 2011. Mandaterne gik hovedsageligt til Dansk Folkeparti, som nu var det største parti i blå blok med 37 mandater. Venstre med bilags-Lars som formand var således valgets store taber med en resulterende nedgang i offentlig partistøtte med 7,1 millioner kr. årligt. Den formue kunne have finansieret hans forbrug af sokker og underbukser i mange år. Den 28. juni 2015 dannede bilags-Lars en Venstre-mindretalsregering med kun 34 mandater og 17 ministre ( måske 16 med udgangen af Eva Kjer Hansen)

Magtkampen mellem Kristian Jensen og Lars Løkke


"Det eneste sjove ved ham er, at han er fra Bøvling" - Forårets opgør handlede ikke kun om dyrt tøj til Lars Løkke, det handlede mere om Venstres identitet.

Kristian Jensens position i Venstre er så stærk, at han ville have erobret formandsposten, hvis Venstres krise var endt med et ekstraordinært landsmøde. Også selv om modkandidaten var den nuværende formand, Lars Løkke Rasmussen. Det vurderer Kristian Jensen selv efter tre dramatiske uger, der natten til onsdag i stedet endte i dannelsen af et nyt ’formandskab’, hvor både Løkke og Jensen bevarer deres nuværende poster......Det lå næsten i kortene, at efter bestyrelsesmødet og en formodet studehandel med Dansk Folkeparti, at Lars Løkke nægtede, at lade sig vælte. Men hvordan kunne man overlade Danmark og gå tilbage til åbenlys fuser, en svindler, som bilags-Lars? Var det i virkeligheden en magtkamp af værste skuffe, hvem som havde "venner" i  Venstres hovedbestyrelse og erhvervsklubberne, der gjorde udslaget om Kongetronen i Danmark?

Pengeklubberne - Den skjulte partistøtte

 


"Danmark har nogle klare problemer med gennemsigtigheden i deres partistøttelov. Det er meget betænkeligt, at man ikke kan se størrelsen – og somme tider afsenderen – på pengedonationerne. Når disse ting ikke er synlige, opstår der mistanke." Ülle Madise, professor i offentlig ret og forfatter til rapport fra GRECO.

"Hvorfor offer formanden for pengeklubben alt for at finansiere et politisk parti? Årsagen er ganske enkel. Når man betaler, så bestemmer man også. På den måde, kan man tilrane sig magt og privilegier. Og i disse kredse, ender regningen ALTID hos skatteyderne. - politikerlede.com

(PS: pengeklubberne.dk (overtaget af dine-penge.dk) enhedslistens video om omhandlede ÅBENHED OM ENHEDSLISTENS PARTISTØTTE - væk (https://youtu.be/YHfb3Hn30j8) https://www.facebook.com/enhedslisten/posts/kristian-jensen-afviser-i-dagens-politiken-den-internationale-kritik-af-danmarks/10152215316967489/

Virksomheder og erhvervsklubber overfører hvert år i hemmelighed millioner af kroner til Folketingets partier. De lyssky pengestrømme vokser: I 2007 fik partierne i alt 49 mio. kr. I 2011 fik de 82 – næsten dobbelt så meget. Tre fjerdedele af pengene gik til højrefløjen. Hvor meget pengene og deres donorer påvirker den førte politik, aner vi ikke. For den danske lovgivning om partistøtte kræver kun, at donoren offentliggøres ved beløb på over 20.000 kr., og beløbets størrelse skal ikke angives. Den smule offentlighed kan en donor endda let undgå ved at give pengene via en dertil oprettet forening, en såkaldt ”pengeklub”.

Fritz H. Schur Den Liberale Erhvervsklub - er en dansk forening, der er etableret med det formål at støtte partiet Venstre økonomisk fra magtfulde individer som sidder tungt i erhvervslivet. I 1998 opfandt "Røde Anders" Fogh Rasmussen 'Den Liberale Erhvervsklub' - også kaldet '20.000 kronersklubben'. Formålet var at indsamle penge til Venstre. Et medlemskab af klubben koster 20.000 kr. Dermed kan medlemmerne være anonyme over for offentligheden ifølge reglerne om, donationer til et politisk parti. Fritz Schur afgik som formand for Den Liberale Erhvervsklub i forbindelse med Venstres landsmøde 2012, efter at have været formand siden rrhvervsklubbens etablering.
Fritz Schur's særkende er den excentriske og meget broget fortid, rygter siger, at han har en nøgle til Statsministeriets bagdør. På et tidspunkt begyndte han at hælde penge ned over kongehuset. Så fik han foden inden for Margrethe og Henrik. Det hele forgik i hans domicil Christiansholm Slot i Klampenborg. Hr. Schur er stinkende rig og formået at overleve, med rundsave på albuerne, lukrative bestyrelsesposter samt det enorme opbud af "minions" som behager ham, når han går grassat, hvis han ikke får sin vilje eller kritikken hagler ned. ('Kammerherrens nye klæder' stiller spørgsmålet: Har Fritz Schur købt sig til sine positioner?)       


Venstres frivillige bidragsydere politikerlede.dk (Kilde: B.T., Marts 2012)
2010 fik Venstre 21 Millioner kr. fra private virksomheder og organisationer. Den er derimod dalet kraftigt de efterfølgende år til 3,5 Millioner kr. 2014. Venstre har i sit 2010-regnskab opgivet at have modtaget bidrag (herunder fået stillet konferencefaciliteter til rådighed) for over 20.000 kroner fra:

Dansk Arbejdsgiverforening
Den Liberale Erhvervsklub
Hjemmeværnsskolen
Tekniq
Danmarks Rederiforening
A.P. Møller - Mærsk
Dansk Industri
Provinsindustriens Arbejdsgiverforening
Industriens Arbejdsgivere i København

Husk lige på, Du også selv er "frivillig" bidragsyder. Ifølge 2010-regnskabet har de danske skatteydere betalt cirka 27,5 millioner kroner hvert år til Venstre via skattebilletten indtil 2015 +/- et par millioner.

Den private partistøtte er omgærdet med megen mystik. Af en eller anden grund, vil man ikke have tingene frem i lyset. Ulovlighederne må ikke komme frem i lyset, ellers kan de ende i fængsel - såre enkelt. Samme gælder Kongehuset - der sættes skarpt lys på kongehusets nepotistiske misbrug af skattekroner. På fem dage brænder kongehuset lige så mange penge af, som Afuk har fået til nycirkus i 2013. I alt koster den kongelige gøglerskole cirka en halv milliard kroner om året, inkl. vagter, momsrefusion og skatteunddragelse..

Seneste og sidste offentlige regnskaber for alle vores politiske partier er fra indkomståret 2013, udsendt Februar 2015 fra Folketingets hjemmeside. Indkomstår for 2014, 2015 er højstsandsyndelig klassificeret af mørklægningsloven?  

DE POLITISKE PARTIERS REGNSKABER FOR 2013 


'Det Hemmelighedsfulde Selskab' som styrer Danmark


Mange mennesker frygter friheden. De frygter hvad "den anden/de andre" kan finde på at bruge den til. Derfor vælger De at forblive fanget. Det er et tragikomisk dilemma: De afgiver deres egen frihed, til nogle få magthavere, fordi De selv er bange for at have den. Men at magthaverne dermed frit kan herske over dem, frygter De ikke.

»Det øgede fokus på de mest privilegerede kan fortælle os noget nyt, fordi vi ikke troede, at det var så skævt. Fordelingen af poster og økonomiske ressourcer er et politisk spørgsmål, som politikere bør diskutere. Man bør diskutere fordele og ulemper ved, at så meget rigdom og magt er på så relativt få hænder. Men før vi gør det, skal vi måske få på plads, at det er det, der sker. Og der har der længe manglet et grundlag for den diskussion«
 Jimmy Marquards
#1: There is an inner circle (Denmark)
Board and management of top 973 corporations (turnover over 40 million €) + 36 independent subsidiary firms and 28 venture capital and private equity firms, 7065 positions held by 6154 individuals (Source: Central corporate register of Denmark, quality checked by private firm BIQ)
  • Two-mode, unweighted, undirected network
  • One giant component linking 51.4 % of the individuals
  • Scaling of firms not relevant, since objective is to identify network of social integration
  • Analysis and collection of biographical data done in collaboration with student at SNA course. Sources: Who’s Who, Public CV’s, Newspaper portraits
  • Inner circle political representation investigated through our (ongoing) analysis of power networks in Denmark (some 5.000 networks/boards with 48.000 positions and 31.000 individuals)
Foruden Lars Rohde, Vores Nationalbankdirektør, de store traditionelle landbrugsorganisationer, embedsværket og spindoktorne, findes der en lille skare af meget magtfulde mennesker, med politiske interesser. Nemlig VL-gruppen(Dansk Selskab for Virksomhedsledelse). 
VL gruppe: Titel: Fornavn: Efternavn: Firma: 74 Direktør Christian Lund Jepsen Den Sydvestjydske Venstrepresse A/S 86 Partisekretær Claus Richter Venstres Landsorganisation 12 Medieordfører for Venstre Ellen Trane Nørby Folketinget 14 Advokat Jan E. Jørgensen Medlem af Folketinget (Venstre) 20Folketingsmedlem for Radikale Venstre Sofie Carsten Nielsen Folketinget
VL-grupper er forkortelse for virksomhedsleder-grupper og er et netværk for virksomhedsledere inden for den offentlige og private sektor. Her mødes de for at udveksle erfaringer. VL-grupperne er oprettet af Dansk Selskab for Virksomhedsledelse. Etableret i København den 3. maj 1965 af en gruppe danske topledere. VL-grupperne er på grund af lukkethed, af nogle journalister blevet kritiseret for at være en trussel mod demokratiet. I dag er det dog muligt at se, hvem der er medlem på hjemmesiden www.vl.dk. Og flere medier dækker det årlige "VL Døgn".
Grupperne er opbygget med 30-40 medlemmer i hver[1]: Medlemskab af en VL-gruppe kan ske enten ved invitation eller ved at kontakte den enkelte gruppe eller selskabets sekretariat.[2] . Medlemmerne af VL er erhvervsaktive, der er medlem af topledelsen. Det er den enkelte gruppe, der alene træffer beslutningen om optagelse af nye medlemmer. Oprettelsen af en ny gruppe skal godkendes af bestyrelsen. Nu skal der ikke oprettes flere grupper i Danmark. Ekspansionen ligger derfor i udlandet.
Medlemmerne i en VL-gruppe mødes otte til 10 gange om året for at sparre deres overvejelser i virksomheden, søge råd og blive inspireret.[1]Der er ingen central styring af de enkelte grupper. De bestemmer selv, hvad der skal ske på møderne. Ikke sjældent kommer foredragsholdereudefra, og der er besøg på virksomheder og studieture til udlandet.
"VL Døgnet" holdes en gang om året.[3] Der vil være indlæg fra ministre,[4] I 2014 blev dette princip brudt, da VL Døgnet blev forkortet til 12 timer. I 2015 havde selskabet 50 års jubilæum og det blev markeret i maj.
VL har i de senere år ekspanderet både nationalt og internationalt. Der er i dag 119 grupper,[5] heraf 19 i udlandet, og der er flere udenlandske grupper på vej. Medlemstallet er i dag over 3.800.[6]
Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL) ledes af en bestyrelse. Jens Wittrup Willumsen er formand og sekretariatet ledes af direktør Bjørn Karsholt.

Dansk politik svømmer i lobbyismeSom et af kun få vestlige lande er lobbyisme i Danmark helt ureguleret.

Det er i skarp kontrast til USA, hvor lobbyismen efter en række skandaler er reguleret med blandt andet ’Legislative Transparency and Accountability Act of 2006’, så kontakten mellem politikere og lobbyister bliver registreret. Det samme gør sig gældende i EU, hvor der i 2005 blev indført lignende regulering. Et initiativ, som blev hyldet af de danske folketingspolitikere, selv om de ikke vil indføre samme regulering i Danmark.
»Politikerne mener ikke, at der er grund til at regulere den danske lobbyisme. De mener, at der er et fint tillidsforhold mellem dem selv og erhvervslivet og interesseorganisationer,« siger Signe Bast.  
»Politikerne ser ikke påvirkningen som lobbyisme, men som indlæg fra det virkelige liv. De mener kontakten til virksomheder og interesseorganisationer sikrer demokratiet,« siger Signe Bast, der har skrevet speciale om lobbyisme, og nu er kandidat i statskundskab. Hun stiller spørgsmålstegn ved, om befolkningen ser lige så positivt på, at politikere bliver påvirket af organisationer og virksomheder uden demokratisk kontrol.

Faktisk er hele det danske politiske system bygget op om lobbyisme, hvor interesseorganisationer, virksomheder og andre berørte systematisk kommer til orde.

Stramme offentlighedslov - mørklægning - ministerbeskyttelseMeroffentlighed (der er omtalt her), er adgang til dokumenter m.m., som egentlig er undtaget fra aktindsigt. Tidligere var princippet, at man burde have meroffentlighed omkring alt, der ikke ligefrem var omfattet af tavshedspligt – et princip som embedsmænd og deres politiske chefer dog havde svært ved at følge. Læser man tidligere offentlighedslov-modstander Karen Hækkerups forord til vejledningen, ser man, at meroffentlighed ikke er noget man bare får (se vejledningen her).
Det forhold, at der vil være adgang til aktindsigt i sagens dokumenter efter lovens almindelige regler, når et lovforslag er fremsat, indebærer, at f.eks. brevveksling mellem bl.a. ministerier om det fremsatte lovforslag fortsat vil kunne undtages fra aktindsigt (efter reglerne om bl.a. ministerbetjening – red.).
Hvad medfører Mørklægningsloven?

Hvert år på vores Grundlovsdag hylder vi de frihedsrettigheder, som Grundloven giver os. Og af alle dage i løbet af året her i 2013 vælger et flertal af Folketingets politikere, borgernes repræsentanter på tinge, at stemme for Mørklægning – på dagen før Grundlovsdag.

Den lovgivning som Mørklægningspolitikerne stemte igennem:
Mediebevægelsen

  • forhindrer pressen og borgerne i at få aktindsigt i, hvad ministre, embedsmænd og politikere foretager sig, samt hvordan de forvalter den magt, som de af vælgerne er sat til at forvalgte 
  • gør decideret vores folkestyre mindre demokratisk, mere teknokratisk og øger risikoen for at fejl og ikke mindst magtmisbrug kan skjules 
Se blot på den sag, der netop har kørt i medierne, hvor vores tidligere statsminister og Venstres formand Lars Løkke Rasmussen, anklages for at frådse med skattekroner på dyre luksusrejser. Er det ikke meningen at sådanne sager kommer frem i lyset, at pressen følger det til dørs og borgerne kan drøfte det?

*************

Mens Danmark er uden regulering mht. lobbyisme fra interesseorganisationer, virksomheder, medier, i modsætning til USA og EU, hvor al form for lobbysime er under strenge regulative krav. Hvordan finder vi tilbage til et demokrati som støtter borgerne, ikke underkastet af en magtelite og krænkelse af privatlivet fred og har reel selvbestemmelse? I virkeligheden, er USA så korrupt, at stort set alle politiske enheder er gennemsyret og betalt af virksomheder, det er en kendsgerning. Der er så meget hemmelighedskrammeri i det danske politiske system, at det ikke undre mig, vi er en direkte mini-kopi af det amerikanske.
Tak fordi du læste på min blog.

Namaste!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kilder: 

http://videnskab.dk/kultur-samfund/dansk-politik-svommer-i-lobbyisme
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/provokerer-fagbevaegelsen-loekke-floej-sydpaa-med-ryanair/5958963
https://prezi.com/bgnn_kfkaza7/corporate-interlocks-and-the-inner-circle-in-denmark/
https://da.wikipedia.org/wiki/Den_Liberale_Erhvervsklub
http://pengeklubberne.dk/
http://www.politikerlede.com/venstre.htm
http://mediebevaegelsen.dk/moerklaegning
http://www.ft.dk/Demokrati/Partier/~/media/PDF/om_folketinget/Regnskaber/Partiregnskaber/2010/Venstre_01-11.pdf.ashx
http://www.dr.dk/nyheder/politik/avis-venstre-skjulte-sponsorat-paa-70000-kroner
http://www.ft.dk/Folketinget/Folketingets_administration/Tal_og_regnskaber/~/media/PDF/om_folketinget/Regnskaber/Partiregnskaber/2012/Regnskaber2012.ashx
http://www.ft.dk/folketinget/folketingets_administration/tal_og_regnskaber/~/media/PDF/om_folketinget/Regnskaber/Partiregnskaber/2013/Regnskaber2013.ashx
https://www.dr.dk/nyheder/politik/fakta-saa-meget-betaler-skatteyderne-til-venstre
http://www.ft.dk/folketinget/folketingets_administration/tal_og_regnskaber/~/media/PDF/om_folketinget/Regnskaber/Partiregnskaber/2014/00_Intro_2014.pdf.ashx
https://www.dr.dk/nyheder/politik/valg2015/venstre-mand-siger-farvel-endelig-slut-med-vaere-stemmekvaeg
https://www.linkedin.com/pulse/some-tricks-psychopaths-sociopaths-politicians-james-craven
http://www.verdensalt.dk/2016/02/det-koster-et-kongerige-kre-kronprins.html
http://lars-bedrifter.avisen-b.dk/?tag=venstre
http://danmarkshistorien.dk/historiske-perioder/fra-systemskifte-til-besaettelse-1901-1940/partier-og-regeringer/
http://www.kommunikationsforum.dk/artikler/politiske-skandaler-i-medierne
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article4572570.ece
http://www.venstre.dk/personer/hovedbestyrelse
https://enhedslisten.dk/artikel/ny-kampagne-saetter-lys-paa-venstres-pengebagmaend-74550
http://finans.dk/finans/politik/ECE7580216/Finanssektoren-sm%C3%A6kker-kassen-i-for-partierne-efter-mange-%C3%A5rs-mystik-om-politiske-bidrag/?ctxref=fplive
https://nbjour.wordpress.com/2013/10/26/liberal-party-of-denmark-governed-by-clandestine-central-board/
http://www.norden.org/en/nordic-council/organisation-and-structure/party-groups/centre-group/member-parties/denmarks-liberal-party-venstre-v
http://www.politiko.dk/sites/default/files-dk/node-files/973/7/7973732-dobbeltspillet.pdf

No comments:

Post a Comment