Aug 20, 2019

💉 ~ HPV: A blind man´s bluff” (Mette Kenfelt ~ Støt Læger uden Sponsor Arkiv) ~ | Blogger: 😥Har fulgt Mette Kenfelt på FB i lang tid efter hendes datter blev dødssyg af HPV. Den tidligere Danmarksmester blev syg af HPV-vaccinen og var stort set lammet. Her er et lille klip hvad Mette, Simones mor, skrev da det skete: ".. Simones bivirkninger og forløb efter HPV Vaccinen: Kraftig daglig hovedpine som ingen smertemedicin kan fjerne, svimmelhed, besvimelser også fra stående tilstand, træthed, søvnløshed, følelsesløshed, tab af muskelkraft, koncentrations- besvær, kan ikke fokusere, rystelser i hænder og arme, problemer med korttids- hukommelsen, tåge syn (befinder sig altid i en tåge verden), tåge hørelse, går ved siden af sig selv, nedsat syn i perioder, talebesvær, kløe, koldsved, hedeture, forvirret, markante humørsvingninger, kroniske smerter, ledsmerter, smerter i nakke og ryg, rislende fornemmelse (prikkende under huden), hævede mandler, mavesmerter, POTS, funktionsnedsættelse, fået markante menstruations smerter, ondt i brystet, og sidst men ikke mindst, så har Simone mistet ca. 25 % af 6. Klasse og 60 % af 7. Klasse og næsten 2 år af sit teenage liv" (slut på citat).... PS: Har adskillige blogindlæg fra Mette Kenfelt's FB postings og har tilladelse til at udsende dem i rå form. Kan varmt anbefales... |

LINK til artikelen --> https://bit.ly/2D5G2hM




A blind man´s bluff” lød kommentaren fra supervisor professor Tom Jefferson ved gennemgangen af ph.d.-afhandlingen om HPV-vaccinen ”Benefits and Harms of the Human Papillomavirus (HPV) Vaccines” af MD Lars Jørgensen. En klokkeklar udtalelse, som jeg heldigvis fik optaget på bånd.

Afhandlingen afslører, at alvorlige skadevirkninger blev underrapporteret for 72 % af forsøgspersonerne i 24 kliniske studierapporter. Tooghalvfjerds procent, det betyder, at 68.610 deltagere ud af 95.670, fik deres alvorlige skader ufuldstændigt registreret”.


Der er tale om de studier, som danner hele grundlaget for godkendelsen af HPV vaccinerne. Man gnider sig i øjnene. Kan det virkelig være sandt? Jeg er meget glad for, at jeg selv var tilhører.

Afhandlingen blev godkendt, hele forløbet er båndet. Det er fakta, hvorfor det er særdeles skræmmende, hvordan myndighederne fortsat manipulerer og misinformerer befolkningen om HPV vaccinen, uden indgriben.

Jeg har skrevet en kronik, som jeg håber du vil læse og dele.
God læselyst.

Del af hjertet tak og hjælp andre…

~ Mette Kenfelt 


********************************************************************************


Forskere finder ikke sammenhæng med vaccinen og udviklingen af 45 sygdomme hos voksne kvinder.


Her et lille uddrag fra en længere artikel og kommentar udarbejdet af verdensalt: 

Blogger: STOP nu den følelsesmæssige frygtpropaganda!!! Bliver med ét vildt skræmt og vild ked af det, hvis danskere, kryber til patten efter denne udmelding. Ved snart ikke hvad man skal gøre og sige mere, for at overbevise mennesker, at HPV er LIVSFARLIGT! Hvordan skal jeg ellers viderebringe den sørgmodige nyhed, i bevidsthedens klare lys?
  • Nej, jeg (verdensalt) er ikke ekspert. 
  • Nej, jeg har ikke udarbejdet fejlbehæftet og forfalskede rapporter efter rapporter, med samarbejdspartnere i hele verden (Statens helsetilsyn (Sverige), Sundhedsstyrelsen, SSI, WHO, CDC, ECDC, EMA m.v.). 
  • Nej, jeg har ikke modbeviser på, at der FAKTISK er sammenhæng med vaccinen og udviklingen af 45 sygdomme hos voksne kvinder. 
Men jeg har deltaget i masser af amerikanske holistiske seminarer m.fl., læst godt på lektien, som med sikkerhed kan konstaterer følgende: (gælder for andre vacc. også) 
  • HPV-vaccinen er den mest modbydelige og teknologisk mest avancerede, jeg nogensinde har studeret, og det er ikke noget, at jeg trækker ud af min bare mås. Både Gardasil® og Cervarix® fremstilles ved hjælp af rekombinant DNA-teknologi og nanoteknologisk overlegenhed. Med andre ord, du siger ja til at nanoroboter, kan svømme frit rundt i dine organer (Med nanoteknologiens revolution kommer en uovertruffen kontrol over elektronernes vandring i en nano-transistor) 


  • HPV DNA er i stand til at ændre humant DNA, der potentielt initierer cancer 
  • Der er en sammenhæng med børn, vaccinationer og antidepressiva, HPV, ADHD, OCD 
  • Studier udenom den klare konventionelle lægevidenskab fortæller os, at der er STORE bivirkninger med injektion fra HPV-vaccinen i Danmark, England, Irland, Spanien, Colombia | Både HPV og kræftscreening er farlig for kvinder, vidste du det?
  • HPV-vaccine/andre vacciner indeholder RFID-chips, helt alm. praksis hos amerikanske soldater; nu standard implementeret i mange vestlige lande
  • HPV indeholder aluminum, kviksølv (nu thimerosal) og hjælpestoffer som polysorbate 80 .. 
Hold nu fast her!!! 
  • ✋ Aluminium -- fremmer hjælpestoffer fra vaccinen til at trænge dybt ind i hjernen og forårsager, neurologiske lidelser. Det hedder 'Blod-hjerne-barrieren' -- adskiller hjernevævet fra blodet. Blod-hjerne-barrieren er hjernens effektive forsvarsmur, værn mod giftstoffer. 
PS: Dvs. - Aluminium - binder (virus) og bakterier og andre lægemidler/kemiske stoffer som den farmaceutiske industri fremstiller, til at passere gennem hjernen sammen med Polysorbate-80 (Monsanto) som emulgatorer der igen, få fedtstof og vand til at hænge sammen
  • Med rekombinant DNA-teknik aka gensplejset DNA aka chimeric DNA, kan man gøre indgreb i det genetiske materiale (arvemassen) hos levende organismer. Simpelthen
  • WHO, ECDC (det europæiske center for sygdomsbekæmpelse) og CDC (det amerikanske center for sygdomsbekæmpelse), er blevet afsløret. Ud af den lange række af vaccinehjælpestoffer, fandt man dyrkede nyreceller fra grøn afrikansk abe (man ved de er følsomme overfor enterotoksin) samt fibroblastceller fra aborterede menneskelige fostre. Vi snakker altså om syge og inficerede aber og menneskefostre i dine vacciner!. 
Tænk over det!!... |

No comments:

Post a Comment