Jun 15, 2016

Berømt radioværts dystre hemmelighed afsløret efter hans død: Er han 'the missing link' i Maddie-sagen? (Alle kan vel huske den kendte BBC-vært 'Jimmy Savile' der misbrugte over 1000 børn. Det lader til, England, er Cabal's hovedsæde for sataniske ritualer med voldtægt af små børn, tortur og mord og gennemsyret, forgrenet i alle sociale lag...Ligesom den gamle Pave Francis "Black Pope" som Vatikanske dokumenter afslører. Det er en svær ting for mange at sluge, men faktum) - 15. Juni 2016

Berømt radioværts dystre hemmelighed afsløret efter hans død: Er han 'the missing link' i Maddie-sagen?
 
Han blev slået til ridder af Dronning Elizabeth i 1987 og har tidligere siddet i parlamentet for De Liberale. Han er barnebarn af den verdensberømte psykoanalytiker Siegmund Freud og var elsket i England som mangeårig vært på det populære radio-program 'Just a Minute' på Radio 4.


MSM.com/da - Bt.dk

Men Sir Clement Freud gemte på en dyster og uhyggelig hemmelighed, som i tirsdags kom frem i lyset. En hemmelighed som for altid vil plette hans eftermæle - og kan indrulle ham i sagen om Madeleine McCanns forsvinden.

I tirsdags blev England ramt af et chok, da det kom frem, at Sir Clement Freud i årtier misbrugte små piger seksuelt. Det skriver The Daily Telegraph.

Det var tv-kanalen ITV, som i et dokumentarprogram afslørede den berømte radiovært som pædofil efter at to af hans ofre har valgt at stå frem. Samme tv-kanal løftede for fire år siden sløret for at en anden berømt mediepersonlighed, BBC-legenden Jimmy Savile, misbrugte over 1000 små børn.

Et af Freuds ofre var Sylvia Woosley, som han og konen Jill opdragede som deres egen datter. På overfladen. Bag den pæne facade med det idylliske familieliv misbrugte Freud hende igennem ni år, startende da Woosley var ti år gammel. Misbruget var allerede startet før Sylvia Moosleys mor i 1952 bad Sir Clement Freud og hans kone om at tage sig af sin datter som følge af en familiekrise.

Brutal voldtægt


Det andet offer blev efter et årelangt misbrug angiveligt voldtaget af Sir Clement Freud som 18-årig. Voldtægten var så brutal, at hun stadig blødte en uge efter overgrebet, som fandt sted, mens Freud repræsenterede De Liberale i det britiske parlament.
»Det er en meget trist dag for mig. Jeg var gift med Clement i 58 år og elskede ham højt. Jeg er chokeret, dybt bedrøvet og oprigtigt ked af, at disse kvinder blev udsat for dette. Jeg håber virkelig, at de nu vil finde ro i sindet,« siger Jill Freud ovenpå afsløringerne ifølge The Daily Telegraph.
Men måske er det slet ikke slut med de grusomme overraskelser for stakkels Jill Freud. For nu viser det sig, Sir Clement Freud kan have haft forbindelse til Madeleine McCanns forsvinden i maj 2007.
Artiklen fortsætter under billedet.
© Leveret af BT Et af billederne som familien McCann offentliggjode i forbindelse med Maddies forsvinden i 2007. Hun ville fylde 13 år i dag, hvis hun stadig lever. Et af billederne som familien McCann offentliggjode i forbindelse med Maddies forsvinden i 2007. Hun ville fylde 13 år i dag, hvis hun stadig lever. Foto: HO
Han havde nemlig en villa i Praia da Luz i Algarve i Portugal - ikke langt fra den ferielejlighed, hvor dengang tre-årige Madeleine forsvandt, mens forældrene Kate og GerryMcCannspiste middag med nogle venner på en nærliggende restaurant.

Han bør undersøges

Ifølge The Daily Telegraph er Madeleines forældre blevet 'forfærdede' over, at Sir Clement Freud er blevet afsløret som pædofil. Efter Madeleines forsvinden blev han gode venner med Kate og Gerry McCann, som to gange besøgte Freud i sit hjem. De var også i kontakt via emails og telefonopkald.
Også efterforskerne af den måske mest omtalte kidnapningssag i nyere tid er blevet opmærksomme på de nye oplysninger om Sir Clement Freuds misbrug af små piger. Ifølge familien opholdt han sig ikke i sin portugisiske villa, da Madeleine McCann forsvandt, men ikke desto mindre overvejer efterforskerne i 'Operation Grange' - som sagen kaldes hos det engelske politi - at undersøge Sir Clement Freud nærmere.
»Det er ikke noget, som der skal tages let på. Det bør også undersøges, om han havde nogle forbindelser i området (Praia da Luz, red.) på det tidspunkt,« siger Colin Sutton, der tidligere har arbejdet som efterforsker i mordsager, til The Daily Telegraph.
© Leveret af BT Her ses forældrene i 2012, hvor de viser et foto, som skal forestille en ældre version af Maddie.
Sir Clement Freud døde i 2009, mens han stadig var vært på Radio 4's berømte program 'Just a Minute'. Han efterlod sig fem voksne børn og konen Jill - og en dyster hemmelighed som nu er kommet frem. Om den berømte radiovært også har haft forbindelser til Madeleine McCanns forsvinden er endnu uvist.
Men endnu en mulig teori om, hvad der kan være sket med den lille britiske pige er født.