Jun 16, 2016

»Hundredetusinder af ældre over 65 tager medicin, som Sundhedsstyrelsen advarer netop dem mod at tage« (Sikken en gang propaganda baloney. Det medico-industrielle kompleks med Sundhedsstyrelsen i hånden, har været fuldt ud klar over, at de har hældt medicin samt vacciner ind i ældre (Lægemiddelbehandling af ældre) og små børn (børnevaccinationsprogrammet- SSI) for at 'nurse' Cabal's "affolkning agenda 21". Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark som ikke kun vejleder men 'diktere' samtlige lægelige instanser i Dannevang. Det gælder bl.a. hospitaler, adopteker og praktiserende/special læger om de må ordinere lægemidler, uanset om det er receptpligtig eller ej. Det er og bliver Sundhedsstyrelsens ansvar - ALDIG de svage, ældre og børn som lægemiddelindustrien spinder guld på ..)

Flere hundrede millioner doser: Ældre propper sig med potentielt farlig eller virkningsløs medicin


Hundredetusinder af ældre over 65 tager medicin, som Sundhedsstyrelsen advarer netop dem mod at tage.
Hundredetusinder af danskere over 65 indtager medicinpræparater, som ifølge en advarende liste fra Sundhedsstyrelsen kan være skadelige eller virkningsløse for ældre. (Foto: Leif Seekjær © (c) DR)


Læs også: Lundbecks nye Guldæg hedder 'Cipralex'. Genmabs højtbesungne kræftmiddel "Daratumumab". Novozymes, samarbejdet med Monsanto om "landbrugsbakterier ". Novo's insulinmiddel 'Tresiba', biotek-selskabet Santaris Pharma 'LNA Platform'. I Cancerindustrien hedder det "Nagalase". Statens Guldæg er det "Statens Serum Institut (SSI)", en dansk ejet vaccinefabrik - lige nu 250 mio.kr. direkte i statskassen efter delsalg - Statens bedst bevarede indtægtskilde