Oct 13, 2014

Anatomy of a Great Deception - How 9/11 Woke Me Up

Fik denne DVD i hånden fra USA for nylig fordi jeg har været en del at de mange modige mennesker som har doneret til crowdfunding platformen IndieGoGO blandt andet.

Hvis man ikke sidder og undre sig og stiller spørgsmål over hvad der virkeligt skete, 11. September 2001, efter at have set denne video, er man i fornægtelse

Dokumentar filmskaberen, David Hooper, viser resultaterne af sin egen undersøgelse af flere mysterier omkring kontroverserne i 9/11's officielle historie. Hans kommentar om de involverede i- og omkring de personlige følelser som dukkede frem under udarbejdelsen, gør bare filmen bedre end de allerede hundrede vis af videoer, som ligger på nettet. 


Støttet af Richard Gage, A.I.A. og grundlæggeren af ​​Arkitekter & Ingeniører til 9/11 Truth

I kan stadigvæk støtte AE9/11Truth, forskeren David Cole forsøger i øjeblikket, at få frigivet information fra NIST, der nægter at samarbejde selvom flere har forsøgt via Freedom of Information Act (FOIA) anmodninger. Denne hemmelighedsfuld føderalt agentur har konstant ignorerer Cole's anmodninger, selvom det, han søger - og NIST undertrykker - bør være tilgængelige for offentligheden. Her er, hvor du kommer ind! De forsøger nu med en advokat og et retsligt efterspil og behøver penge til projektet.

Fra den 5. Oktober sponsorerer "Architects & Engineers for 9/11 Truth en massiv billboard i hjertet af Times Square, der vil vise video af World Trade Centers bygning #7 og ødelæggelsen ud til millioner af seere, og henvise dem til kampagnens hjemmeside, ReThink911.org.