Oct 13, 2014

Swiss Hide Big Secret in Mountainside Bunker






Udgivet 13 Oktober 2014 (Robert Williams)

Schweiz er et fantastisk sted at skjule ting, og dets nyeste hemmelighed kunne være den største endnu.

Hitler elskede at skjule guld han plyndrede inde i de schweiziske hvælvinger. Faktisk er det anslået, at 100 tons af nazi guldet blev hvidvasket gennem Schweiz.

Efter Anden Verdenskrig sluttede, repositioneret Schweiz sig som det perfekte sted at skjule og beskytte penge.



I årevis gav den schweiziske banklov fra 1934, Schweiz rockstar status som et finansielt sikker havn. Landet er fortsat verdens største offshore finansielle centrum med 2000 milliarder dollars i aktiver.

Men Schweiz nylige aftale om opdeling af skatteoplysninger, lukker sandsynligvis endnu et kapitel i sin historie.

Aftalen vil få de schweiziske finansielle oplysninger automatisk delt ud på årsbasis, herunder skatteydernes bankindeståender, udbytter, renteindtægter, og salgsprovenuet anvendes til at beregne kapitalvindingsskat.

Over 300 schweiziske private banker har tilkendegivet deres vilje til at arbejde med amerikanske embedsmænd for at slå ned på velhavende amerikanere.

Ma skal dog ikke have ondt af Schweiz, trods alt.

Det er allerede genopfinde sig selv som secretkeeper af noget langt mere værdifuldt end penge.

Schweizerne tage deres privatliv meget alvorligt.

Og de er særligt alvorlige med at holde data, privat ...

I virkeligheden, skrev de det ind i forfatningen: "Enhver har ret til beskyttelse af privatlivets fred i deres privatliv og familieliv og i deres hjem, og i forhold til deres email og telekommunikation."

Data gemt på schweizisk jord er yderligere beskyttet af loven Schweiziske Føderale databeskyttelse og Ordinance til den schweiziske FDPA, som giver dommere beføjelse til at begrænse adgang til data uden væsentlig tegn på en forbrydelse.

Så hvor er alle disse data, gemt?

I en bjergside bunker rammende navngivet "schweiziske Fort Knox".


Den schweiziske Fort Knox praler med, at den kunne overleve et nukleart holocaust. Dens dataservere ligger dybt inde i en reformeret kold-krigs bunker fra 1960,erne.

Overvågning og beskyttelse af kundernes digitale data koordineres af to sikkerhed-driftscentre med 24-timers overvågning, biometriske identifikationssystemer, og endda bevæbnede vagter.

Besøgende er ikke tilladt. Det vil sige, medmindre du er en uber-velhavende klient, der har gennemgået en intensiv baggrund check.

Databeskyttelse er en eksploderende industri, med efterspørgslen fra begge velhavende enkeltpersoner og monster-store offentlige virksomheder.

Grunden er simpel ...

Cyber ​​hackere er blevet så dygtige til deres håndværk - de er bevæbnet med fænomenalt avancerede hacking-værktøjer - at databeskyttelse kræver konstant innovation for at vinde kampen. Langt ud over hvad de fleste in-house sikkerhed hold kan gøre.

Selvfølgelig har overskrifterne været fyldt med virksomheder som mister slaget, ligesom Target (TGT) og eBay (EBAY), der kollektivt overgav adgang til milliarder af dollars i løbet af de sidste par måneder.

Virksomheder som Cray Inc. (CRAY) er direkte vindretningen fra denne umættelige efterspørgsel.

Cray tilbyder en omfattende portefølje af supercomputere, opbevaring big-data og analytics-løsninger. 

Det er et fantastisk selskab, top til bund. Den intense efterspørgsel efter selskabets produkter sætter en pæn bund under aktiekursen, også.

Tænk på det som en forsikring.

Hvad jeg bedst om Cray er, imidlertid sin nylige meddelelse om en nye $ 70 millioner kontrakt til at levere en næste-generations Cray XC supercomputer til det amerikanske Department of Energy National Energy Research Scientific Computing Center.

Systemet forventes ikke at blive leveret indtil 2016 imidlertid er aktiemarkedet et fremadrettet dyr, hvilket betyder, nu er det perfekte tidspunkt til at trykke på aftrækkeren på aktier.

Fremad og opad,

Robert Williams

Grundlægger, Wall Street Daily