Sep 10, 2014

Starting today: Massive Times Square Billboard to Show Video of WTC 7 Destruction During 9/11 Anniversary

Fra i dag og indtil 5. Oktober sponsorerer "Architects & Engineers for 9/11 Truth"  en massiv billboard i hjertet af Times Square, der vil vise video af World Trade Centers bygning #7 og ødelæggelsen ud til millioner af seere, og henvise dem til kampagnens hjemmeside, ReThink911.org.

Hængende ned fra vejkrydset mellem gaden, West 42nd Street og 8th Avenue, flager en to-siders 27 X 13 meters tv-reklametavle som viser en 15-sekunders annonce, ved hvert andet minut i fire uger og når ud til en anslået 105.000 skare af voksne hver dag og cirka 3 millioner i løbet af den fire-ugers kampagne.

Målet med ReThink911 kampagnen er at skabe offentlig dialog omkring den helt ukendte destruktion af WTC 7, som meningsmålinger viser i de seneste år, har blot kun halvdelen af alle amerikanere og en tredjedel af alle newyorkere kendskabet  

Men når folk ser sammenbruddet, mest nærende mistanke vil være, at det var en kontrolleret nedrivning på grund af den umiskendelige glatte, symmetrisk nedadgående bevægelse. En YouGov meningsmåling sponsoreret af ReThink911 kampagne sidste år, fandt, at 46% af amerikanerne, når de får vist videoen af WTC 7 kollapset, er sikker, eller får mistanke om, at det var forårsaget af en kontrolleret nedrivning, sammenlignet med kun 28%, der er sikker, eller har mistanke om, at det var forårsaget af brande, mens 27% er i tvivl.

"Undersøgelsen viser med al tydelighed, hvad vi allerede vidste," bemærker Richard Gage, et medlem af American Institute of Architects og grundlægger af "Architects & Engineers for 9/11 Truth" . "De fleste mennesker, der ser WTC 7 sammenbruddet har problemer med at tro, at brande forudsagde nedfaldet. Det ligner simpelthen ikke en naturlig bygningssammenbrud og det er fordi alle kolonner er blevet fjernet på en gang, for at gøre det muligt at få bringe det ned symmetrisk i frit fald. Når hver amerikaner ser disse optagelser, vil der være en udbredt ramaskrig for en ny undersøgelse og en ny undersøgelse vil finde, at beviserne for en kontrolleret nedrivning er overvældende. "




Udgivet den Sep 11, 2014
For at finde ud af mere om arrangementet på lørdag, hvor billederne vil blive frigivet gå til ae911truth.org

Hvis du ikke er i NYC og ønsker at se billederne følg Luke om http://twitter.com/lukewearechange at se dem, når de er frigivet


På TV fremstilles terrorister som mellemøstlige mænd


Masser af 911 artikler og videoer på http://www.ascensionwithearth.com/ og masser af andre sites

Endnu 9/11 kommer og går. Hvornår vil vi undskylde til den islamiske verden?

Mellemøsten balancerer på randen af en katastrofe - Ny undersøgelse af 9/11 - Aktuelt 

Problem-Reaktion-Løsning: Mest anvendte våben, brug af Mass-Mind-Perception for at fremme en World War III - døm selv '

Dommen over 911: Mainstream Media skyldige med den største tilsløring in hele historien.