Oct 13, 2014

Nyheder fra ZAP og andre angående forestående Revaluering af Valuta og TRN - 13. Okt 2014 CET

Finansielle akronymer 

Kilde:

Vi afventer stadigvæk, ZAP forventer mellem 15 Okt. og resten af denne måned. TRN bliver muligvis digital, så som Bitcoin. syntes at være mange tilbageslag mht. de rigeste som stiller for store krav. ZAP besvarer denne gang på akronymer ellers se min egen øverst på denne side.

From: 2goforth
To: 2goforth
Subject: Reasons
Date: Sun, 12 Oct 2014 20:54:45 -0400

POOF Said:

Og så er vi her - det ser ud som den 11. time, og det føles på alle fronter. Hvor mange gange skal vi finde os i, at tro det er denne uge, der vil manifestere de endelige aktiviteter? Det har været en meget lang vej, og de ​​måder og midler har ændret så mange gange, at ingen næppe ville tro, at dette er odyssé af århundredet. Men det er, hvad det har været. Ligesom historien om Jakob vendte Issac i det gamle historie bog, du kalder bibel. Hvor mange år brugte han ? Du er ved der allerede. Hver gang du hører "dette er i denne uge," som får dine forhåbninger op og så er det alligevel ikke. Du skal stadig huske på, at vi er i vinduet i 11. time. Hvor mange gange har vi brug for at høre dette projekt er så stort, så stort, så hele verden er så afhængig af de energier af mange mennesker, for at rulle det ud, så for blot at se det forpurrede igen og igen..

Så tanken kommer sandsynligvis "Hvornår kan jeg så nogensinde forventer det?" Du kan forvente det, fordi hensigten er der; og hvis Red Dragon Familien er klar til at købe flere ud, så er det netop det de skal gøre. Du tænker virkelig ikke tingene igennem godt nok; du spekulerer på, hvorfor de ville gøre dette for verden? Hvorfor skulle de ikke gøre det? De deler de samme jord, vand, himmel, luften, at resten af verden gør, og de ​​har brug for markeder og økonomier, der fungerer lige som resten af ​​verden gør. Glem aldrig, at Amerika er magisk - mange borgere er dumpet ned til dette, har glot glemt, at ​​resten af ​​verden har nøjagtig de samme muligheder som her. Kvinder er velsignet. Kig på verden. Kig på den vanskelige situation for kvinder overalt. Kig på de hellige rettigheder, som alle har, men er gået tabt i dette land og tro om igen. Sortere gennem hvor du lægger dit sind, og hvad du mener om, hvordan du tager meget for givet. Det vil i sidste ende hjælpe med at bestemme, hvor at fokusere, når du bliver steward af betydelige midler. Mere end du kan bruge. Eller skal bruge. Kom over det. Ingen af ​​os har ret til at være egoistisk. En anden grund til eventuelt at midlerne endnu ikke har materialiseret sig. Kig igen på historien. Ting sker ikke, før folk er klar.

Du kan ikke lide at læse dette, men måske skulle du finde ud af, du er en del af "hold-up"? Så hvad godt er der, at rapportere om. Igen, fra alle, der er i processen,  er blevet etableret og sanktioner ved at blive etableret for eventuelle brud eller brud eller brud på tillid, der opstår. Intet bliver overladt til tilfældighederne, intet. Succesen for denne bestræbelse er
øverste .... P ..

Sindsrobønnen

Gud giv mig sindsro til at acceptere de ting jeg ikke kan ændre; mod til at ændre de ting jeg kan; og visdom til at kende forskel. Leve en dag ad gangen; Nyd, et øjeblik ad gangen; Accept strabadser som vejen til fred; Tag, som han gjorde, denne syndige verden som den er, ikke som jeg ville have det; Tillid til, at Han vil gøre alting rigtigt, hvis jeg overgive sig til Hans vilje; At jeg kan være rimeligt lykkelig i dette liv og yderst tilfreds med ham for evigt i den næste. Amen.

- Se mere på:
http://www.prayers-til-specielle-help.com/serenity-prayer.html#sthash.k9oIFZk9.dpuf

ZAP siger:

.... (fortsættes)