March 20, 2020

✋ ~ 'Pause, reflect and stay home': Life in Denmark has stopped ~ | Blogger: Empty streets in Hillerød, closed centers in Randers and community singing at a distance in Aarhus. Denmark is shut down to avoid coronavirus infection... |

Kilde (nyheder.tv2.dk)


På solskinsøen Bornholm kan corona-tiltagene mærkes. Rønnes gader ligger næsten øde hen onsdag.


Også byens parkeringspladser er næsten tomme for biler og mennesker.Onsdag var der heller ikke mange på Store Torv i Rønne, der med sine mere end 13.000 indbyggere er Bornholms største by.

Randers


Water & Wellness i Randers er lukket og parkeringspladsen er øde onsdag.Randers Storcenter er onsdag lukket ned som følge af regeringens tiltag. Dog holder apoteket og Bilka stadig åbent.

Aalborg


Butikkerne i Aalborg Storcenter er lukket ned med skodder onsdag. Her holder Bilka og centerets apotek dog også stadig åbent.

Ikea Aalborg har også måttet låse dørene for en periode og lå onsdag øde hen.

Hillerød


Der var ikke mange mennesker at se på hovedgaden i nordsjællandske Hillerød onsdag.

Butikkerne er låst af i SlotsArkaderne i Hillerød for at forhindre smitte med coronavirus.

Kolding


Kolding Storcenter set fra en drone onsdag.

København


Fodboldstadionet Parken i København ligger tirsdag øde hen. Torsdag meddelte DBU, at alle fodboldaktiviteter i Danmark er sat på pause frem til 29. marts.

Ved Storkespringvandet i København er der normalt fyldt med turister og lokale, men mandag lå Strøget næsten stille hen.

Det var også småt med gæster i havnekvarteret Nyhavn i København mandag.

Kun ganske få stævnede ud med kanalrundfarten fra Nyhavn i København mandag.

Mandag lavede folk spektakel ud ad vinduerne på Vesterbro i København. Med inspiration fra Italien klapper, råber, synger og spiller folk fra altaner og vinduer i Danmark for at skabe fællesskab på afstand.

Også på Nørrebro i København fulgte de inspirationen fra Italien. Her blev sangen "Det er i dag et vejr" sunget søndag som en del af initiativet "Nørrebro synger til hinanden på afstand!".

Holstebro


På Nørregade i Holstebro havde kun få mennesker begivet sig ud tirsdag.

UCH - Uddannelsescenter på Døesvej i Holstebro bar også præg af, at regeringen har valgt at lukke skoler og institutioner for at hæmme smitte med coronavirus.

Aarhus


Inspireret af gadesang i Italien har facebook-begivenheden "Aarhus Synger Fra Vinduer Og Altaner!" opfordret folk til at synge i Aarhus mandag. Også her var det sangen "Det er i dag et vejr", der fyldte gaderne.

Storebæltsbroen


Der var god plads på Storebæltsbroen tirsdag.

Heller ikke ved betalingsanlægget var der kø for at komme over Storebæltsbroen tirsdag.

No comments:

Post a Comment