Mar 20, 2020

🦸‍♀️ ~ 💗 Corona-tallene falder fortsat procentuelt (Se med og kom ud af det her Corona hysteri!) 20. Marts, 2020 💕 ~ | Blogger: [Hun er jo genial. Tænk at hun tør, hvor andre, holder Kaje!] ... {Verdensalt har set dette gentage sig gang på gang, at korrupte bforskere, eksperter og journalister såsom DR Kontant vs Martin Hejlesen, eller andre Alternative behandlere, sidst, var det Landsforeningen HPV-Bivirkningsramte, der bliver underkendt, verbalt misrøgt, deformeret, pacificeret eller latterliggjort, fordi de står op imod de magtfulde Sundhedsmyndigheder} ... Selv min holistisk naturlæge, er blevet ringet op af vrede overlæger, fordi, patienter, er blevet (mirakuløst) helbredt af kræft og andet... På BT.dk - Det, vi taler om, har alle journalister i panelet, i dag forsøgt at (ødelægge) og latterliggøre Vibeke Manniche, fordi, de er underlagt censur og sponsoreret af SST og den magtfulde medicinske mafia... BEDØM SELV... PS: Tror at Vibeke Manniche griner af 'Kissers' parodi af Dr. Manniche... |
Corona-tallene falder fortsat procentuelt – se live på FB kl 11


Så kom dagen tal fra Seruminstuttet – og disse viser at den procentuelle del af syge med corona (af testede) fortsat er faldende. Altså INGEN tegn på en bragende corona-epidemi under opsejling. Tallet er nu 11,74 %. I går var tallet 12,73%, Altså markant fald. Der er 9 døde, som havde Corona. Men det er ikke ensbetydende med, at det reelt var corona – men uden tvivl anden tilgrundliggende alvorlig sygdom.

En del af jer stiller spørgsmål – som jeg svarede på i går. Vil I være søde at gå ind og læse det blogindlæg – der forklarer jeg de mange grunde til at vi IKKE er på vej ind i en coronaepidemi.

Tallene, som jeg de seneste dage har fulgt, er baseret på samme præmis som dagene før. Det er sådan set de ENESTE tal vi har – o derfor er det også vigtigt om det samlede antal smittede procentuelt ændrer sig. Det FALDER og der er intet tegn på en bragende corona-epidemi. At antallet af indlagte stiger er selvfølgelig forventeligt al den stund, at der er flere der er syge. Men det er IKKE ensbetydende med, at vi har en epidemisk udvikling. Men læs meget gerne fra igår.

Tag endelig screendumps – det håber jeg I gør. Så er vi flere der kan huske hvad jeg sagde.

Anyway – vi har INGEN bragende corona-epidemi på vej og landet skal åbnes op. Se med live kl. 16 når jeg sender fra min FB-side.

20.03.20 'Det, vi taler om': En særlig corona-udgave

No comments:

Post a Comment