February 28, 2020

🧑‍⚕️ ~ 💗 Gaia TV: Naturlig Behandlingsformer - METAsundhed med Lars Mygind 💕 ~ |


*************************************************************************

TFT & EFT, METAsundhed & Metamedicin (SoTW Arkiv)

Udgivet første gang den 30. Oktober 2014 af Verdensalt 

Var på et inspirerende foredrag med Lars Mygind som foredragsholder i Nordsjælland, et par dage siden. ( Lars Mygind er faktisk søn til Jytte Abildstrøm og alle kender jo Peter Mygind)  

Inspirerende, ikke alene fordi Lars Mygind er en fantastisk dynamisk formidler, men i særdeleshed, også fordi han praktisere METAsundhed, tankefeltterapi, EFT og PeakStates terapi, hvilket sikkert i "bedste" grad har skabt en vis berøringsangst indenfor den almene lægevidenskab tidligere, tror jeg. Dog mener jeg, at Mygind berettede for os, at han selv sparrer med læger i hans daglig virke og i dag bliver METAsundhed videreudviklet af læger, terapeuter og forskere fra hele verden gennem IMMA ( The international meta-medicineassociation).
Mygind ser sig selv som ekspert i det transpersonelle og urbiologiske felt, kombineret med en stærk åndelig kontakt, som ofte skinner i hans arbejde med mennesker. I kan læse mere om Lars Mygind her


  • Tager mig den frihed og udtrykker mig således, hvis man har en naturlig nysgerrighed for alternative behandlingsformer, kombinere det med lægevidenskaben, almen lægepraksis, en nuanceret forestilling, at medicin og prognoser ikke kan stå alene og retfærdiggøre og opløse kroniske sygdomme, fysiske skavanger- og smerte, angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede eller depression, så kan det være, at en Exam. Psykoterapeut, METAsundhedsbehandler, er lige for dig. 
Det var min opfattelse, vi fik et lille kort indblik i og omkring alle emner i hans behandlingsformer på det 2 timers lange foredrag, METAsundhed blev især uddybet. (brochurer her  
  1. En afklaring af hvilken biologisk fase du er i - konflikt/stress eller regeneration
  2. En forståelse af din krops aktuelle, naturlige biologiske proces
  3. En terapiplan som tilrettelægges i et samarbejde med dig, indeholdende: 
a. kost
b. bevægelse
c. bearbejdning af tanker og følelser
d. fysisk miljø
e. sociale relationer
f. spirituel praksis
 


Jeg overbeviser mig selv om, jeg forstod budskabet, derfor skal jeg ikke gøre mig klog her, vil blot sige, at jeg begynder at forståsammenhængen med det Mygind praktisere og det som Louise L. Hay (Helbred Dit Liv) beskriver i sin bog, nemlig hvor klart man ved nye tankemønstre kan ændre sit liv til en positiv forandring, hvor man genvinder styrke og sundhed via kærlighed til os selv og andre. Fik ikke spurgt Mygind om METAsundhed og Metafysiske årsagsforhold (som udspinder fra Louise L. Hay) har en vis bindeled til hinanden. Jeg praktisere det selv, og har i en del år nu også brugt Affirmations  

Det var spændende at høre om, hvordan forskellige sygdomme så som psoriasis, blærebetændelse, kronisk rygsmerter (nedre), hæmorider, hedeture, prostata, havde sammenhæng med ens selvværd, Fornægtelse af de kvindelige processer, undertrykt vrede, frygt for tidspres, vrede over fortiden, mandelig princip og så fremdeles. Meget indlæring kommer af, hvordan man visuelt formidler et budskab og det gjorde Lars Mygind, rigtigt godt. Han fortæller os hvor meget betydning at binyrer har på vores krop, forbindelse til den gamle og nye hjerne. 


              
Kolesterol er Lars Mygind's kæphest, fordi som han selv siger det, er fup og svindel. Et PR stunt, for at føde det Mega-Pharma-Industrielle-kompleks, siger jeg. Kolesterol nedsættende medicin er en ren pengemaskine og har kun en placebo-effekt. (Herunder vacciner og meget mere)

Jeg vil varmt anbefale, at man får Lars Mygind ud til et foredrag, det er meget givende..  

Hvis vi tager lidt hul på hvad TankeFelt Terapi (TFT) er for en størrelse, er det først og fremmest hjælp til selvhjælp.

Der findes 3 planer vi kan få det bedre på: kemisk, fysisk, og psykisk. TFT handler om det psykiske - tanker og følelser. Alle negative følelser og tanker skyldes en forstyrrelse i kroppens energisystem.


Tankefeltterapi eller TFT, er en revolutionerende, sikker, hurtig og kort terapi form,

som er blevet udviklet og tilpasset over de sidste 30 år af den amerikanske psykolog,
Dr.Roger Callahan.

Mange andre behandlingsformer er udsprunget af TFT, f.eks. EFT (Emotionel Frihedsteknik), Energi Psykologi, Acu‐Tap, HBLU (Healing from the body level up), BSFF (Be Set Free Fast), Matrix Work og andre. Flere kommer hele tiden til. Hvis behandlingen med Tankefeltterapi består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen, mens man tænker på problemet og disse punkter er almindeligvis kendt som akupunkturpunkter på meridianerne og
findes ved muskeltest (kinesiologi)Jamen, gik lige op for mig, at jeg faktisk benytter mig af en eller anden behandlingsform som er udsprunget af TFT, da min naturlæge er Kinesiolog. (Louis Mukunda Jeppsson )  

Proceduren for Tankefeltterapi findes gennem en Diagnosticeringsmetode, vil dog sige, at få et menneske til at åbne sig for deres problemer, Mygind kalder det UDIN, jeg kalder det ens Vasanaandre, de traumer som stammer fra ens liv, frforældrene eller generationer tilbage. Kunne forestille mig, hvis man går endnu længere tilbage, uløste problemer fra flere inkarnationer tidligereKonflikt Chok - UDIN eller trigger  (Uventet, Dramatisk, Isolerende, Nul Strategi) iflg. Lars Mygind.

  • Hvad skal der til, for at komme væk fra ens dominerende Drama, Kaos og Selvbedrag : "Man kan vel med rette sige, mennesker som ønsker at ophæve eller ryste al programmering fra sig, herunder barndoms- og kulturelle tankeformer, konflikter, problemer som der har påvirket vores fremskridt i retning af forandring. Mennesker som forsøger at  så dybt ind i deres hjerterend religiøs overbevisning, ud over de lærdommeeller filosofiske argumenter, for at finde fred med den skønhed, de kom her for at udtrykke på Jorden". (min egen tolkning)

Forslag - begynd på din spiritualitet eller selvforståelse her eller en mulig vej til Åndelig livsstil

http://www.verdensalt.dk/2014/07/vejen-til-fuld-spirituel-bevidsthed.htmlNo comments:

Post a Comment