Oct 25, 2019

🏫 ~ Uddannelse : Education (JFK21 - JordenFrihedKundskab Nyhedsbrev) ~ | Blogger:[✊New MEGA-Update From 'JFK21' : Scandinavian Parties Kicking Banks Ass, Like Swedish Party 'Populisterna'👊] ... |


Ikke desto mindre er dette endnu et nyhedsbrev, hvor jeg vil forsøge at dokumentere for dig med fakta, kundskab og visdom, at du systematisk med ond vilje er blevet løjet for non stop gennem hele dit liv.

Hvis det bliver for meget kan du altid unsubscribe med et klik allernederst i nyhedsbrevet. Så bliver det ikke med din hjælp, at vi får stoppet forbrydelserne imod menneskeheden.

Situationen er alvorlig, vi bliver løjet for i fake news DR og fake news TV2, i uddannelsessystemet og vores politikere er marionetter og velvillige krigsforbrydere og de facto agenter for banksterne, der kontrollerer pengeskabelsen og al økonomisk aktivitet i landet, både på makro og mikro niveau.

God fornøjelse, og vi vinder den her :-) 
Kære Alle JFK'ere,

Mærkesag nr 24 uddannelse er en af de allervigtigste mærkesager. Uden den ensretning, hjernevask, programmering og politisk korrekt lokkende, skammende og truende de unge til, der i dag foregår på alle uddannelsesinstitutionerne, specielt i de humanistiske fag, ville globalisterne og banksterne ikke kunne slippe afsted med de utallige forbrydelser imod menneskeheden, (se de 36 punkter nedenfor), de begår hver eneste dag, og som bogstaveligt talt desværre kun Folkebevægelsen Jorden Frihed Kundskab tager op. Nåde og trøste dig hvis ikke du f.eks. blindt tror på klima-hoax religionen. Du skal fra barnsben lære at skamme dig over at spise, at køre bil, at varme dit hus op, at rejse på ferie og...kort sagt leve. Lærere i Danmark bliver sågar direkte fyret for at vise direkte adspurgt fra en elev kollapset af Tower 7 den 11. september 2001. Der var nemlig 3 tårne og 2 fly, men det må børn og unge ikke undervises i.

Hvorfor mon ikke?

Og hvad med Operation Gladio, Operation Northwoods, Operation Ajax, Gulf of Tonkin? Hvor vores regeringer myrder egne og andres befolkninger for at starte krige og revolutioner?

Hvorfor mon børn og unge (og voksne) ikke må lære om dem?

Ville vi så finde os i politikere, der er krigsforbrydere i Folketinget? 

 
Uddannelse i dag er ensretning og opdragelse til at være gode ordrefølgere i et kommende globalt diktatur. Alt er newspeak, ofrene er forbryderne og forbryderne er ofrene osv. Det er helt tydeligt, børn og unge mennesker ikke bliver uddannet til at tænke selvstændigt.

Metoden benyttet i Danmark og hele Vesten med undtagelse af nogle meget få top universiteter er følgende:

1 Læreren eller underviseren fortæller den studerende "sandheden".
2 Den studerende leder derefter efter facts, som bekræfter at underviseren har ret = hvilket fører til bestået og sågar gode karakterer, hvis man er overbevisende nok.

Stakkels den elev, der skulle falde over (internettet er endnu ikke helt censureret af google, facebook og betalte troll'e på Wikipedia og andre sider), facts, som går imod propagandaen, der undervises i. I så fald får den studerende i bedste fald en advarsel, i værste fald dumpes vedkommende.

Trivium er helt anderledes.

Trivium har været undervist de sidste 2.500 år, naturligvis kun for de få priviligerede, og er en metode der sikrer, at den studerende lærer at tænke selv og kommer frem til resultater baseret på:

- Fakta
- Kundskab og
- Visdom

Også kaldet, gramatik, logik og retorik. Disse fag blev der undervist i i Danmark indtil det øjeblik mere end 1% af befolkningen gik på universitetet. Det skete en gang i 1950'erne. Min far var således en af de sidste i Danmark, der lærte Trivium. Det har jeg haft megen glæde af (og udfordringer), men lærte hurtigt, hvilke "rigtige meninger" der skulle til for at få gode karakterer, jeg skulle jo ind på jura-studiet og HD Finansiering. "Fedt, flid og snyd" som Gotha så korrekt sagde om vores skolesystem. (se video nedenfor som humoristisk indslag).

Hvis du vil lære at studere som kun verdens absolut rigestes børn og unge får lov til i dag, så læs alt på denne side, og se alle videoer på denne side:

http://www.triviumeducation.com/

Se også gerne denne side som kort gennemgang:


https://www.matrixwissen.de/index.php?option=com_content&view=article&id=845%3Athe-7-liberal-arts-trivium-quadrivium-and-logical-fallacies-en&catid=208&lang=en&Itemid=242&responsivizer_template=responsivizer&fbclid=IwAR3Hwk7wuXxll2ViJjDns_8wHNgRBe3i8z5N7Io5fFfGonk_9HkX0xBIqVE


Her gennemgås blandt andet "fallacies", som benyttes til at kontrollere og troll'e os, jeg vil nedenfor gennemgå et eksempel på et af de mange Ad Hominen angreb jeg udsættes for daglig fra betalte troll'e og kollaboratører:
 

  • Ad Hominem : Responding to a statement by a personal attack. It is the attempt to discredit the other persons character so you can avoid responding to their arguments in a logical way
  • Appeal to Authority : Sometimes we have to look for answers from an expert. If someone refers to the opinion of an expert it is important to check if a) the person is really an expert and b) if the person is biased e.g. due to financial ties they have regarding the subject. It should always be checked if an appeal to authority can be avoided and if the argument can be resolved on different level of argument
  • Appeal to Belief : Arguing that something is true because the majority of the population believes it to be true
  • Appeal to Common Practice : Arguing that a particular action or behavior is good - e.g. morally correct - just because everybody behaves this way
  • Appeal to Emotion : Attempt to gain support through emotions rather than the objective substance of the argument.
  • Appeal to Fear : By painting a picture of dire consequences a particular decision might have, any logical argument in favor of this decision can thus be seen as irrelevant
  •  
  • …. og mange mange flere eksempler, der er gode at lære, så vi kan se hvor og når vi bliver angrebet og hvilke metoder benyttes.

 
Kun Folkebevægelsen Jorden Frihed Kundskab ønsker at ALLE børn, unge og voksne skal kunne tænke selv, lære at resonere, finde facts, bruge metoder til at opnå kundskab, som til sidst giver den visdom, vi har brug for alle sammen, hvis vi skal have et frit samfund, baseret på menneskelige frihedsrettigheder i stedet for som i dag dybest set fascistisk, socialistisk bankster og globalist styret globalt diktatur. 

Så denne mærkesag er virkelig vigtig. Start gerne med det samme, vi kan alle uddanne os mere, og det allerbedste er at "lære hvordan man uddanner sig". 

Manden på billedet øverst er mit personlige allerstørste idol John Taylor Gatto, som desværre gik bort sidste år. Læs alt han skriver, se alle hans YouTube videoer.

Start eventuelt med denne marathon, undervejs tag noter og læs de bøger han refererer til:
Underground History Lesson With John Taylor Gatto AMAZING! 5 Hour Interview!
....Og så vil jeg på det varmeste anbefale denne artikel af Marco Hanoman fra hans hjemmeside nederste etage, hvor han endnu en gang har overgået sig selv.
https://www.nedersteetage.com/battlefield-internet/?unapproved=321&moderation-hash=34ff10060dc224cc11c2e62c9b802f41#comment-321
Jeg vil gå så langt som til at sige, at man kan tage artiklen og sammenligne den med alt man har lært i folkeskole og gymnasiet og så er der flere rigtige facts, mere kundskab og visdom i denne artikel end man får på 12 års skolegang, hvor man hovedsageligt bliver løjet for, vildledt, udlært til at være zombieficeret let radiostyret ordrefølger/SJW/NPC'er og så samtidig naturligvis "fornøjelsen" af systematisk at få destrueret det selvværd alle børn har fået som gave og er født med.
Hvis man i det danske skolesystem (og universitet) finder facts, der ikke passer ind i globalist narrativerne og de af banksterne definerede politisk korrekte synspunkter så dumper man simpelthen. I dag er vores skolesystem så langt væk fra Trivium som muligt.
Læs denne artikel og gå i gang med at undersøge detaljeret alt Marco Hanoman giver dig glimrende hints om.
Og så husk at:
Fakta + Kundskab + Visdom = Trivium
NB Altid i den rækkefølge!
Det er den hemmelige metode, som kun (d)elitens og banksternes børn og unge år lov at lære, mindre end 1% af verdens befolkning får lov at lære trivium.
I JFK har vi det på programmet at ALLE børn skal lære trivium metoden.
Hvis du kunne tænke dig at lære at tænke selv, at lære at studere og finde frem til hvordan virkeligheden virkelig ser ud, så kombiner denne artikel med hjemmesiden triviumeducation.com, og gå i gang en efter en med alle videoer og artikler.
Det sværeste er at un-lære alle løgnene vi bliver præsenteret for i skolesystemet, men et godt sted at begynde er at gå ud fra som udgangspunkt, at alt du har lært i skolen var løgn, og så bliv positivt overrasket, når du har lært trivium metoden, hvis du finder ud af, du har lært noget, der ikke var løgn.
God fornøjelse med studierne, jeg håber alle så snart som muligt må lære at se forskel på fakta og globalist/bankster-propaganda. Med 5G, smartmetre, potentiel tvangsvaccinationer, gift i mad, luft og vand, så gælder det bogstaveligt liv og død...for menneskeheden, naturen, dyr og insekter.
Der er dog en ting banksterne, globalisterne og pædokraterne er mere bange for end at folk lærer trivium, det er en befolkning med selvværd. Hvis du har selvværd vil du simpelthen ikke lade dig styre af åbenlyst psykopatiske magthavere, lade dig forgifte i luft, vand, mad, vacciner og medicin, acceptere aborter op til 9. måned, kannibalisme, incest, pædofile magthavere, der ikke bliver straffet, finde dig i at en håndfuld familier kontrollerer, den gigantiske værdi pengeskabelsen repræsenterer og at de selv samme banksters starter krige og skaber flygtningestrømme, som de benytter for at nedbryde de mest velfungerende samfund på kloden med størst mulighed for netop at få en vågen befolkning......med selvværd.
Og selvværet som vi stort set alle fik destrueret i opvæksten er sværere at få tilbage, hvis ikke mindst en af vores forældre fik ødelagt vores selvværd, (ingen ødelægger sine børns selvværd med vilje, men det er svært ikke at sige det samme sludder videre, som vi hørte vores forældre sige til os), så klarede skolen det helt sikkert, men et godt sted at starte er at sige til sig selv den healende sætning:
Jeg er den jer er
Sig den og mærk efter, sig den inden du går i seng, sig den om morgenen, sig den om dagen, hvis du har en svær situation, den skulle gerne langsomt hjælpe dig med at føle dig bedre og bedre tilpas, give dig styrke og finde dig selv, finde hvem du er.
Et godt menneske. Du er et godt menneske.
Du bestemmer over dit liv. Du bestemmer over din krop. Du bestemmer over din tid. Ingen andre, kun dig.

Mads Palsvig



Her er artiklen:

Battlefield Internet

af marcohanuman 18/10/2019

Vi har set grimme ting i vor tid. Men har vi set det værste endnu? Det bliver muligvis rigtig grimt, lige om lidt. Øgleynglet er stadig er aktivt, selv om dragens hoved er hugget af, og for første gang i historien føler Magtens Menageri sig alvorligt anfægtet. De kæmper nu for deres liv og de ekstreme privilegier, som de har været århundreder om at tilkæmpe sig.
Disse privilegier har været opretholdt via institutioner, organisationer, karteller, syndikater, loger, netværk, lovgivning, traktater, krigshandlinger, intervention, udplyndring, folkemord, forførelse, statskup, korruption, bestikkelse, designreligion, designideologier, terror, forgiftning, løgn og propaganda, nysprog, forgældelse, social ingeniørkunst, historieforfalskning, svindel, manipulation … man bliver voldsomt træt af blot at remse op, hvad de har haft til rådighed i deres kreative værktøjskasse. Selv naturkatastrofer er blevet en del af repertoiret, for de kan nu skabes kunstigt via hi-tech.
Alt sammen kan føres tilbage til en stak familier. Vi taler om en global mafia med et multigenerations-netværk. For nogle årtier siden begik de deres største fejltagelse. Dette er ikke en teori, det er en blank indrømmelse. En repræsentant for en af mafiafamilierne, the Rockefellers, braldrede ud med det og sagde: Vores største fejltagelse var INTERNETTET!

Internettet

Det var med internettet, folk for alvor begyndte at dele både spørgsmål og viden. Selv folk, der var ude af stand til at læse en bog fra ende til anden, eller som enten var funktionelle eller direkte analfabeter, kunne være med. Et redskab, der manglede på listen over redskaber, er fordummelses-uddannelse, der har forringet børns, unges og studerendes uddannelsesniveau gennem et århundrede. En af pionererne for moderne uddannelse, kommunisten John Dewey, der blev rost til skyerne af de kulturmarxistiske nypædagoger i 60-80’erne, indrømmer selv, at formålet med skolesystemet var at skabe dumme børn (nypædagogerne glemte altid at citere ham for det).

Der er ikke meget af det, som folk begyndte at tale om, der ikke fandtes i forvejen nedskrevet i bøger og hengemt i biblioteker. Problemet med al den udmærkede litteratur var, at den ikke kom og prikkede folk på skuldrene. De talte ikke om den, for de kendte den ikke. Medier og uddannelsesinstitutioner formidler kun, hvad de får lov til. Litteraturen, registrene, dokumentationen står der og står – og samler støv. Med mindre nogen støver den op. Disse nogen fandtes og har altid fandtes, men de var få og tilhørte typen af intellektuelle nørder, der ikke havde egentlig rækkevidde og folkelig appel. Folk lyttede til deres skolelærere, deres medier og den nye religion, videnskaben – om hvilke der alle kan siges både godt og skidt, for det er først i nyere tid, at medier er blevet så gennemført utroværdige (medieskredet startede i England i 1909), at videnskab er blevet dogmatiseret og kommercialiseret og at skolesystemet er blevet en hjernevaskerfabrik. Men det var ikke dem, der var det egentlige problem. Problemet var, at folk blindt adlød autoriteterne, de betvivlede dem ikke. Der havde ikke vist sig tilstrækkelig grund til at betvivle, mente folk.
De antiautoritære stemmer befandt sig langt fra offentligheden. Den globale mafia kendte til deres eksistens og holdt nøje øje med dem, men de anså dem ikke for at være et større problem indtil videre. Skulle en af dem bryde igennem til offentligheden, fandtes der måder at passivisere vedkommende på.

Karaktermord

Eksempel: Det 20. århundredes største og mest indflydelsesrige digter, Ezra Pound, faderen til al moderne digtning, undrede sig efter 1. Verdenskrig over, at alle hans venner var døde i krigen. Han besluttede sig til at finde ud af, hvad den egentlige mening var med denne Great War, som tidens herskere kaldte den. Hvad var the greatness ved et kulturødelæggende folkemord? Og hvorfor var tidens herskere selv tavse om årsagerne? At en eller anden punk skød hjernen ud på en tronfølger til det Østrig-Ungarske kejserdømme et sted på Balkan, hvorefter alle stormagter i Europa lige pludselig ud af den blå luft havde en enorm vilje til at starte en krig af uhørte dimensioner, gav ikke mening.

Digternes digter

Pound gravede sig ned et helt år i The Library of Congress, Washington D.C. for at opklare mysteriet. Han løste gåden, og måske havde han allerede en fornemmelse på forhånd. 1. Verdenskrig og alle dens forgreninger: den russiske revolution, ødelæggelsen af det østrig-ungarske, det tyske, det russiske og det osmanniske storrige, alle det britiske misundelsesimperiums erklærede fjender, var bankmændenes værk, de bankmænd, slavehandlere, våbenhandlere, drughandlere, land- og søpirater, imperialister, industrialister, hvis hovedsæde var The City of London, hvis filial var Wall Street. Da det kom stalinisten og præsidenten Franklin Delano Roosevelt og hans rådgivere for øre, blev Ezra Pound karaktermyrdet – han blev fremstillet som fascist i medierne og af historikerne – og dernæst indespærret på St. Elizabeths galeanstalt, hvor han sad i 10 år.
Hvad er så menageriets modspil?
I erkendelsen af, at katten var ude af sækken og folk var løbet med boldene, hældte de en bunke gift ud på nettet. Dernæst satte de en masse hitech-manipulation ind kombineret med censur, karaktermord, demonetarisering, og alt det misbrug, som monopoler giver mulighed for.

Spørgsmålet er blot, om de ikke er for sent ude endnu engang. Teknokrater begår én generel fejl i måden, de betragter og behandler mennesker på. De er overbeviste om, at teknikken er mennesket overlegent og handler derefter. Men da deres model for mennesket er stærkt reduktionistisk, lad os bare sige: afstumpet, så bliver de overrasket over menneskets ressourcer, når det bliver presset. De aner ikke, hvad mennesket er i stand til i sig selv og ved egen kraft. De har hele tiden ment, at de har alle kort på hånden, og at deres maskiner vil modificere og til sidst helt erstatte mennesket – kun menneskekroppen ville overleve, som en robotificeret kødklump. Dette er kernen af den afstumpede, transhumanistiske filosofi.
Vi oplevede internettet og så, hvad det kunne. Vi blev gode til at bruge det. Nu forsøger globalmafiaen og tekno-behavouristerne at tage det tilbage. Den går bare ikke så nemt. Folk har fået smag for at være ‘prøveløsladt’ og vil ikke finde sig i at blive smidt i fængsel igen. Vi har set starten på det, men i de næste par år vil vi se de første effektive indgreb mod datamafiaen og deres magtmisbrug. Der findes allerede den lovgivning, der skal til, men den er bare ikke blevet brugt. Der findes masser af anti-trust- og antikartel-lovgivning og lovgivning for publicister, som mafiaen smart og via juristeri har sneget sig uden om, fx ved at hævde, at de skam ikke publicerer, de er bare en neutral platform, hvilket alle ved efterhånden, er bullshit. Der skal bare ét større land til, der anlægger sag mod datamafiaen, og bolden kan risikere at rulle. Bliver det USA?

Teknokommunisme

H.C. Andersen skrev et eventyr om teknokraten. Det vidste han ikke, for begrebet var ikke opfundet, men han så i sin tid begyndelsen til industrialiseringen. Hans eventyr Nattergalen handler om, hvordan den øverste magt personificeret ved kejseren af Kina forelsker sig i et stykke smart mekanik men mister sin sjæl og er lige ved at dø en ulykkelig død.

H.C. Andersen så teknofascismens komme i det fjerne

  • Meget apropos er det Kina, der er langt fremme med det dehumaniserede teknokratisamfund med ekstrem kontrol og sociale bonus- og især strafpoints udregnet af algoritmer.
  • Meget apropos kaldes det seneste lag, der er afsløret af den globalistiske magtstruktur, for the Chinese Elders eller dragefamilierne.
  • Meget apropos var det den interne aftale i det globalistiske magtmenageri, at det 21. århundrede var kinesernes, og at Vesten og dens økonomi skulle ødelægges. Alle outsourcede til Kina, og kinserne fik uhindret adgang til at stjæle patenter og intellektuelle rettigheder af Vesten. Kommunismen gik under jorden ved den Kolde Krigs ophør, holdt vejret, reorganiserede og genopstod som tekno-kommunisme.
  • Meget apropos har Google flyttet sin hovedafdeling til Kina. Først var der en masse spil for galleriet en årrække, hvor kineserne ikke måtte bruge Google. Så undergik Google et ‘kommunistisk’ rebrush og trådte i karakter som den CIA-opfindelse og det hjernevaskerprogram, det var tænkt som fra starten, hvorefter de blev bon-kammerater med ny-maoisterne i kommunistpartiet.
Mafiaen gør internettet politisk korrekt. Selve begrebet politisk korrekthed er kommunistisk, for det opstod i sovjetstaten som et synonym for, at noget eller nogen var i overensstemmelse med partilinjen og ideologien udlagt af partiet. Man blev dengang, og man bliver i dag en lydig partisoldat, når man dukker nakken for skyld, skam og frygt og politisk korrekthed.

Hvad det kinesiske kommunistparti frygter allermest er, at scener som disse fra Hong Kong med millioner af folk på gaden skal brede sig til resten af landet.

  • Meget apropos er fronterne i dag kridtet op i USA mellem de skingre og korrupte nymarxister i det demokratiske parti, fake-news-mainstream-propagandamedierne og datamafiaen og Clinton-mafiaen, hvor fruen servicerede kineserne med statshemmeligheder fra serveren på sit badeværelse på den ene side og den amerikanske præsident og hans konstant voksende folkelige support på den anden side.

Kulten

Så det handler stadigvæk om loyalitet/duknakkethed overfor en partilinje. Ligesom kommunismen var en kult, der byggede på blind tro og virkelighedskorrektion, på samme måde er den organiserede hadkampagne mod den præsident, der har tænkt sig endnu engang at vinde det amerikanske valg sandsynligvis med en eksplosivt forøget vælgersupport, et designer-kultisk fænomen.
Hvad har amerikanske tilstande at gøre med os i Europa? Svaret er ALT! USA er test ground for det, vi kommer til at opleve her og i resten af Verden. Hvis det var lykkedes globalisterne at køre Hillary Clinton i garagen ved sidste valg, havde det været game-over for friheden i Vesten og Verden. Det samme vil ske med forsinket effekt, hvis det lykkedes dem i 2020 at få deres kandidat i hus – og rygtet siger, at Hillary sniger sig ind i sidste øjeblik fra bagdøren. Det vil også være hendes eneste chance for ikke at få hevet trusserne ned efter valget, for der vil herefter ikke længere være noget, der forhinder en fullblown afsløring af The Clinton Foundation og deres familie-mafia, Russiagate (der i virkeligheden var både Chinagate og Ukrainegate), Uranium One, Whitewater, arkansiding, Haiti, Epstein-forbindelse og human trafficking + hele bravaden af de tungeste forbrydelser, der kan tænkes. Præsidenten, der vidste det hele, Barry Sartoro er hans rigtige navn, vil heller ikke kunne gemme sig længere.
Der er intet spontant i den måde, som venstrefløjens perverterede adfærd i USA har udviklet sig på, deres hæmningsløse og skamløse forbrug af løgne, deres hyldest til terror som politisk mål, deres latterlige, tegneserieagtige, økoterroristiske New Green Deal (økoterrorrisme), deres support til human trafficking / child trafficing / drug trafficing ved den amerikansk-mexikanske grænse, deres hyldest til aflivning af 9 måneder gamle fostre og nyfødte børn til fremme for organ trafficking (Planned Parenthood, den menneskelige kødindustri), deres destruktive bedriven identitetspolitik, deres baden sig i fake news media og deres korruption (samtlige kandidater til det næste valg er involveret i en eller anden korruptionsskandale).
Der er intet spontant i de horder af gadefascister, antifaer, som vi kommer til at se eksplodere i voldsorgier frem til det amerikanske valg i 2020. Vi har allerede set, hvordan deltagere i Trump-rallyes er blevet overfaldet udenfor stadions af disse horder af hjernedøde afstumpetheder. Det er her, det bliver rigtig grimt, og vi kommer til at se borgerkrigslignende scenarier, hvilket er nøjagtigt, hvad der er meningen. Og hvad betyder anti-f.a.? Det betyder anti First Amendment, den vedhæftning til den amerikanske forfatning, der siger, at enhver borger har ret til frit at ytre sig, altså anti-ytringsfrihed. Formålet med antifa-horderne er at lukke munden på alle, der mener noget andet end dem selv. Hvilket blot er en voldelig udgave af det, som hele venstrefløjs-ideologien går ud på. Derfor diskuterer venstrefløjere ALDRIG faktuelle og substantielle ting med de, der mener noget andet end dem selv, de fyrer paroler af, latterliggør, karaktermyrder, dæmoniserer og lukker munden på folk, hvis de kan slippe afsted med det, og Antifa-fænomenet er bare den kommende tids radikaliserede og brutale version af det.
Der er intet spontant og folkeligt over borgerkrig, for det har alle dage og alle steder været høje herrer, der ovenfra og udefra har pisset ned i myretuen for at se de små kræ gå grassat på hinanden. Og imens de er mere end fuldt optaget med at gå grassat, bliver der drejet på håndtagene i baglokalet. Hvis man kan få borgerne selv til at begå harakiri, så er det det bedste. Ellers må man importere lejesoldater og skuespillere til at gøre det. Vi er et par stykker, der husker, hvordan Syrienskrigen blev kaldt for en borgerkrig men i virkeligheden var et invasions-terrorangreb på landet betalt af globalistpenge og organiseret af CIA.
Der er intet spontant over det giftige og fordummede mentalklima, som et par generationers marxistisk hjernevask har skabt ved universiteterne. Mest grelt i USA men bestemt også i Europa. Det startede for 50 år siden, jeg ved det, jeg husker det, for jeg var der for 40 år siden. Såkaldt højere uddannelser handler ikke længere om at lære at tænke og håndtere egentlig viden. De handler om at udvikle teknokratisk copy-paste-barhed og sørge for, at intelligensian ikke udvikler det potentiale, der regnes for at være farligt for Magten i form af ægte kritisk sans. Marxisterne tog patent på begrebet kritik, men glemte, hvad det ville sige, for de fik facit foræret, og selvkritik kom aldrig på tale. Universitetsstuderende er nu resultatet af institutionalisering fra vuggestue til universitet. KGB-afhopperen Juri Besminov forklarede hele programmet, og hvordan det var muligt og helt enkelt at korrumpere en hel nation og dermed en hel civilisation, når man havde grebet på blot 2 generationer. Skaden ville være irreversibel, og det ville tage samfundet mindst lige så lang til at helbrede den. Det er resultatet af den proces, vi ser lige nu.

Feje unge mennesker, der skjuler sig bag masker, når de udøver vold, doxer deres hadobjekter eller smider forgiftede smoothies i ansigtet på dem – mens de kalder sig for antifascister …

Der er intet spontant over den rebrand af klimatismen, der nu køres i stilling med tudende, fnysende skolepiger iført fletninger, hønserøv og how-dare-you. Klimatismen er en eskatologisk design-religion (læren om verdens ende), en globalistisk økokult, der afholder en løbende prædiken om, at vi skal ofre til Gaia for at genskabe den klimatiske stabilitet, som vi har forstyrret. Gudinden kræver menneskeofre. Måske er hendes rigtige navn slet ikke Gaia men Kali eller Lilith. Hvis du synes, menneskeofring lyder som noget meget gammelt, som burde være hedengangent, så har du ret. Men burde er irrelevant, for denne urgamle forbandelse er selve dagens orden.
Her er i forbifarten to nyheder til økoterroristerne:
  • Jorden har har aldrig i dens 4.5 milliarder års levetid været klimatisk stabil – ustabilitet har været selve normen fra dag 1
  • Vi har ikke forstyrret denne ikke-eksisterende stabilitet, for det har vi aldrig haft mulighed for, da der er langt større kræfter på spil.
Der er intet spontant over tidens bølge af fanatisk veganisme og en bølge af militariseret kønsforstyrrelse. Når man fucker med den basale ernæring, fucker man med hormonsystemet og dermed med kønsligheden. Man kan ikke undgå at bemærke, at der netop blandt antifaerne, den nyfascistiske venstrefløj, er overvægt af veganere og LGBT’ere + diverse gradbøjninger af efeminiserede mænd (soy boys) og maskuliniserede kvinder. Det er i de kredse, man også finder både en fejring af transgender’ismen, hvor medierne nu angriber børn helt ned til 4-års-alderen.
Der er intet spontant over flodbølgerne af indvandrere traffikeret af menneskesmuglere med penge på lommen fra George Soros’ Open Society Foundation bestilt til at overskylle Europa og USA akkompagneret af et skyld-skam-frygt-kampagne mod alle, der sætter sig imod at blive overskyllet. Motivation for globalisterne var disse tre:
  • Skabelsen af et nyt proletariat, der var villige til at arbejde for under mindsteløn og dermed undergrave den arbejderklasse, der ‘havde det lidt for godt’
  • Skabelsen af en ny fond af stemmekvæg for globalisternes favoritpartier – i dag venstrefløjen
  • Skabelsen af kaos og destabilisering i den vestlige verden ifølge den globalistiske hovedstragi: strategy of tension, et andet ord for terror eller del-og-hersk

Det uundgåelige emne

Der er intet spontant over pædofilismen heller, for det ligger lige bag et stykke ultratyndt og halvgennemsigtigt silkepapir af tabu og det-taler-vi-aldrig-om. Som hverken veganer eller LGBT’er bryder man sig – forhåbentlig – om det selskab. Det er ikke noget problem for menneskeheden, at der findes hverken veganere – de er selv ude om det – eller homoer og trans’er – de har fuld ret til at være til. Problemet består i, at de er mål for identitetspolitisk røvpuleri på den ufede måde. Deres livstilsvalg er blevet militariseret og bruges som våben mod alle andre. Ligesom feministerne og alle andre kulturmarxistiske designkultiske fænomener fik de muligheden for at berige sig selv og deres egoer med en offerrolle. De smagte på den, den smagte godt, den kløede de rigtige stede, de blev afhængige af den – og de blev et redskab for dem, der havde udset dem til at simulere ofre. Og nu er de i stue med pædoerne.
De vil protestere kraftigt – må man da i det mindste håbe. Men hvad de ikke har forstået er, at der er en indbygget feature ved identitetspolitik, en bagside af medaljen. De går og tror, at det hele drejer sig om deres egen navle, deres egen offerrolle, deres egen sociale retfærdighedskrig, deres egen ret til at pege fingre og fordømme og deres egen stykke bekvemmelige feel-goodness. Men sådan spiller det store klaver ikke. Når man først har meldt sig ind i Kulten, så fanger bordet. Man bliver en del af menigheden og redskab for dens overordnede agenda. Vis mig dine sym- og antipatier, og jeg skal sige dig, hvem du er i selskab med. Det kan godt være, at de stak den op, mens du vendte ryggen til, men nu sidder den der. Hvad vil du gøre ved dét?
Der er intet spontant over – eller lad os snarere sige: det er ikke tilfældigt, at pædofili er det næste, der køres i stilling som normalt. De har ventet i lang tid, inden de lukkede op for det. Det er foregået i lukkede cirkler, for de vidste, at de ville blive lynchet, hvis folk opdagede, hvad de gjorde ved deres børn. Det er via internettet, at deres pædo-netværk har kunnet udbygge sig selv. Men det er også via internettet, at de nu bliver afsløret.

Daniel Lee, en prædikant fra Alaska, der har erklæret hellig krig mod, hvad han kalder sataniske pædofilistre – https://www.youtube.com/user/dnajlion7

Klimahyklerne

Og hvad har klimatismen af gøre med pædofili? Well, det viser sig nu, at en del human-trafficking-netværk opererer under dække af klima-godgørere. Epsteins rufferske, Gislaine Maxwell, stiftede xxx, Clinton-mafiaen har gang i noget, de kalder the Clinton Climate Initiative (som ingen aner, hvad går ud på = det dækker over noget andet), der optrevles netværk på Marshall-øerne, Yap i Stillehavet, hvor klimahyklerne lukker ned for det lokale fiskeri, mens de kører deres sjove netværk og kalder det for ocean conservation. Hvad er der med disse kryb og eksotiske tropeøer? Et af sporene fører ikke overraskende for de, der har fulgt med i amerikanske undergrundsmedier, til Barack Obama (kan vi kalde Barry Sartoro, forkortet til BS, og hans ‘kone’ for krypto-LGBT’ere?). Man hører ikke så meget fra ham for tiden, gemmer han sig, mærker han rebet, der strammer? Trump kom til at sige til en journalist forleden: ‘I think he is hiding …’
Amazing Polly har gjort det igen: Swamp creatures of the Pacific
NXIVM-kulten er lige i smørhullet for den venstreorienterede New-York’er-elite, deres fancy, degenererede kunstprojekter og deres narkomanske indtag af adrenachrome, ekstrakt af blod fra børn omkommet i en tilstand af dyb rædsel, hvorved de frigiver et hormonstof, som indtages som livsforlængende. Vi finder de mest magtfulde spillere her (fx the Bronfmans), de samme personer + mange-mange flere går igen i blackmail-kredsen omkring Jeffrey Epstein. Clinton-mafiaen er dybt indfedtet. Hollywood er indfedtet. Det er her, vi finder de argeste modstandere mod en lukket grænse til Mexico, for der er der igennem, de får deres forsyninger af ‘frisk kød’. Det, der måske er det mest chokerende er selve OMFANGET af disse pædofili- og børne-traffikerings-netværk. Der forsvinder hvert år 700.000 børn i USA og Canada! Og det foregår med mainstream-mediernes og ofte myndighedernes understøttelse, hvilket fortæller noget om den ekstreme magt, man kan få over mennesker, der har ladet sig korrumpere til at medvirke til den slags.

Abramovic – satanisk pædofili, adrenachrome og ‘spirit cooking’ kaldes for kunst

Trudeau – et studie i ynkelighed

Talking about Canada. Det lykkedes amerikanerne at nedstemme en pervers og kriminel kandidat ved sidste præsidentvalg. Det lykkedes ikke canadierne, for de har fået Justin Trudeau med alle tænkelige associationer til pædo-netværk og NXIVM-sexslave-kulten (ven med lederen og canadieren Keith Rainiere, billede ovenfor),
manden der anholder en deltager ved et møde for at bruge det ikke-kønsneutrale ord mankind (øh, inkluderer ordet menneskehed ikke begge køn?),
manden der synes det er sjovt at smøre sort maling i hovedet og lave sjov med folk med sort hudfarve (blackface skandalen), mens han – som alle demokrater i øvrigt – hykler deres åh-så-solidaritet med de stakkels undertrykte racer (bare de lover at stemme på dem),
manden der førte valgkamp på saudiarabisk finansierede, ekstremistiske moskeer i Vancouver, der var udklækningsanstaler for al Qaeda (man tænker omgående på det kvindelige amerikanske kongresmedlem, terrorist-sympatisøren og svindleren Ilhan Omar),
manden der er taget under vingerne af Mr. Globalterrorist Himself, George Soros, der overtalte playboy’en med en rygrad som en regnorm til i realiteten at sammenlægge den canadiske regering med Soros’ Open Society Foundation! Sammenlægningen involverer bekæmpelsen af alle, der er modstandere af globalisme og pivåbne grænser (= open society), hvorigennem terrorister og pædoer og alle slags scumbags har fri adgang,
manden der arrangerer et fake attentat og møder halvanden time for sent op til et vælgermøde (hvad med de 2000 mennesker, der var proppet ind i salen, var de så ikke i fare) for at skabe offerrolle frem til det præsidentvalg, som han er i færd med at tabe,
manden der er født med en sølvske i røven og aldrig behøvede at arbejde eller udvise excellence, fordi hans berømte far, Pierre Trudeau, canadisk premierminister 1968-84, havde skabt en pengetrust til det, så hans søn kunne leve som en hippie-playboy hele sin ungdom … indtil han pludselig og vupti en dag var kompetent til at blive premierminister, fordi nogle pengemænd havde magt og mulighed for at finansiere en valgkamp.
Vi taler om en ganske særlig politikertype, der ligesom Obama mere minder om en manchurisk kandidat, en præprogrammeret rollespiller end en egentlig politiker, og hvis politiske perfomance virker scripted fra bag scenetæppet – begge var/er flittige oplæsere fra teleprompts, hvor kolonner af slick retorik passerer forbi deres næser.

Internettet – en slagmark

Hvordan er det muligt for hele verden at vide noget om disse ting og sager – og hvad vedkommer de i øvrigt os? Det er muligt pga Internettet, og fordi folk bruger det mod de selv samme, der skabte det til eget formål. Javist, vi bliver udspioneret og data-malket via Internettet, for det var dets oprindelige formål. De ved alt om os, de høster menneskedata som aldrig før og lagrer det i et gigantisk AI-apparat et sted i en underjordisk bunker til brug for … ? alt tænkeligt, der ikke er i vores interesse. Hvilket er svaret på det andet spørgsmål: DERFOR vedkommer det os.
Det er ikke Ekstrablads-svinehunds-begær efter slibrige detaljer, der får kontra-netværket, kunne vi kalde det, til at støve rundt efter sammenhænge og efterladenskaber – og se, hvor travlt pædoerne, svindlerne, statskupperne og korruptionsmagerne har med at rydde op efter sig for tiden, for de indser, at de i deres hybris har efterladt sig alt muligt på nettet. Vi ser konstant artikler, sites og links, der bliver taget ned. Jamen, er det ikke Google, der gør det og ikke det, du kalder pædoerne? What’s the difference?
Tak til Marco Hanuman
Der er i USA startet en kamp for at fængsle de pædofile, herunder, (håber jeg meget), de pædofile magthavere:
Lad os håbe, at det også gælder alle i Danmark, der enten er direkte involveret i pædofili eller beskytter de pædofile magthavere. Her tænker jeg specielt på chefer og ledende medarbejdere i vores fake news mainstream medier, politi og retsvæsen om de kunne undersøge og retsforfølge pædoer bedre samt betalte troll’e og logemedlemmer som non stop angriber alle os, der poster om de pædofile magthavere.

Jeg taler af erfaring, jeg har blokeret mere end 5.000 de sidste 4 år, mange af dem, jeg har blokeret er netop, fordi de beskyttede de pædofile magthavere ved at troll’e mine posts. Som seneste eksempel i forgårs kan nævnes ejeren af det “uafhængige” DK Doks, som arbejder for fake news TV2 som kameramand, kaldte mig en moron og en der havde “a little dick”, blot fordi jeg gjorde opmærksom på, at Obamas kone muligvis er en mand, Obama kalder hende “Michael”, Obama var (ifølge kilder der kendte ham) male prostitute drug addict, (hans mor var CIA agent og involveret i statskuppet imod Sokarno i Indonesien), at Obama er krigsforbryder og landsforræder. (Se mit foredrag om Obama på 2 timer nedenfor)

Barak Obama ifølge wikileaks, der på ti år aldrig har taget fejl, har fremvist officiel dokumentation for at Barak Obama ved en fest fløj, for USD 65.000 pizza og hot dogs fra Chicago til Det Hvide Hus i Washington.

‘Pizza” og “hotdog” betyder ifølge FBI’s efterforskning “små piger og drenge” iblandt pædofile.

Hvem flyver junk food i to timer?
Har de ikke pizza restauranter i Washington DC? (Ping Pong?) og så for USD 65.000?

Det troll’e og medlemmer af logerne gør, når man kommer med facts, der afslører pædofile magthavere og de der beskytter pædofile, det er personlige angreb, i stedet for at kommentere facts, så kalder de øgenavne, "moron" og "little dick". Det er på det plan troll'e og kollaboratører befinder sig på. De gør det naturligvis, fordi det virker i mange tilfælde. Ingen bryder sig om at blive svinet til, som nævnt har jeg blokeret over 5.000 danskere på fire år, der kom med hånende, mobbende, flabede eller hadefulde kommentarer. Naturligvis er mange af dem blot selvvalgt ignorante hjernevaskede mennesker, der ikke bryder sig om, at blive præsenteret for fakta, der får deres verdensbillede til at styrte sammen, men mange er også betalte troll'e af både statslige (herunder den "uafhængige" Sundhedsstyrelse) og private virksomheder, ansatte hos politikere, samt medlemmer af loger, der har fået ordre om det, i loger sværger man nemlig troskab og at adlyde alle ordrer.  
Jeg håber, at alle pædofile samt alle der beskytter dem får deres velfortjente straf.
En oplevelse mere:
December 2016 ekskluderede jeg alle medlemmer af JFK i een måned, inklusive ejeren af DK Doks omtalt ovenfor, fordi han (han var primus motoren) og en række andre i JFK ikke ville have at jeg skrev om de pædofile magthavere... på min private facebook profil. Og fordi jeg blokerede troll’e, der svinede mig til på min private facebook profil. Det mente han og flere andre, at det skulle de have lov til. Altså jeg måtte ikke skrive om pædofile magthavere, men skulle lade alle svine mig til, hvis jeg alligevel gjorde det. På min private facebook profil, der var ikke tale om JFK21's profil.

Jeg ville give de søde kupmagere chancen at lave deres JFK “uden Mads”, som de sagde. Det skulle de da have lov til. Alle kan da tage vores mærkesager og bruge dem, både nye og gamle partier. I stedet for blot at smide kupmageren med hans støtter, så valgte jeg at smide alle ud i en måned, så folk kunne vælge frit, hvad og hvem de ville støtte. I januar 2017 var jeg således eneste medlem af JFK, de fleste meldte sig ind igen i februar. Men de der havde agiteret for at vi ikke måtte skrive om pædofile magthavere kom ikke ind.

Ejeren af DK.Doks havde nemlig lavet en gruppe “Topstyring eller Demokrati” på ca 80 personer, der ville lave JFK “uden Mads” og “vi laver en Glistrup” på Mads, sagde de. Til de yngre læsere, Glistrup startede et parti og blev smidt ud af den søde Pia Kjærsgård med kumpaner. Gruppen “uden Mads” mødtes en enkelt gang. Der kom fire personer. Eklatant fiasko. Det var aldrig et reelt ønske at lave “JFK uden Mads”. Det var, at stoppe enhver offentlig eksponering af de ulækre psykopatiske pædofile og deres kollaboratører og betalte troll’e.

Igen alle må da tage og bruge hver af vores mærkesager de har lyst til, og hvis de kan gennemføre JFKs mærkesager uden mig, så slipper jeg for besværet og samtidig de ulækre troll’e og kollaboratører. Så please be my Guest.

 
Forhåbentlig bliver der snart mange flere mennesker, der vil stoppe de pædofile magthavere. Det tyder på, RETSOPGØR’et er i gang i USA. Det mener den dygtige rigtige journalist Liz Crokin (følg hende). Mon ikke det så også kommer til Danmark.

Og Ivanka Trump, som måske bliver den første kvindelige præsident? Hvis hun stopper de pædofile magthavere, så har hun i hvert fald min støtte.
NBC Admits Hillary Clinton Protected Pedophile Rings
Hvis du gerne vil vide, hvad jeg siger om de pædofile magthavere, og som bogstaveligt talt tusindvis har forsøgt at forhindre mig i, så gå 17 min ind i denne video (det er mig vitterligt, at mysterium, at folk ikke vil vide at magthaverne i Vesten ofte er pædofile, endnu mere forbavsende, at de de facto støtter de pædofile ved at angribe os, der præsenterer dem for uigenkaldelige beviser. SÅ HJERNEVASKEDE og dresserede er folk blevet):
"CENSUR, FAKE NEWS & GEOPOLITIK", 15. SEP 2018 del 1 af 5
...og mere her:
"CENSUR, FAKE NEWS & GEOPOLITIK", 15. SEP 2018 del 2 af 5
Og om krigsforbryderen med hang til "hot dogs" (?) Barry Sotero:
Barry Sotero aka Barak Obama Del 1 af 2
Barry Sotero aka Barak Obama Del 2 af 2
Hør her vidnesbyrd optaget med skjult kamera, der afslører, hvordan Obama er en forræder imod det Amerikanske folk. Det er 100 gange større end Watergate.

https://twitter.com/realsaavedra/status/1184928543366533120?s=12&fbclid=IwAR1BVykA-GotNYeRqMFW_CajiiXza9N6bPCEEGz9nTAdu4waVA4VUH9o_mg
Blot som et lille eksempel på hvor pilrådne mainstream medier er:
PART 1: CNN Insider Blows Whistle on Network President Jeff Zucker’s Personal Vendetta Against POTUS
Og her lidt humor....5 min gennemgang af skolesystemet i praksis og hvordan du bliver en god ordrefølger:
Flid, fedt & snyd
Som niveuaet af skolen er i dag, og den indoktrinering, der i dag foregår, så kunne dette være en mulighed. Jeg ville i hvert fald ønske, at jeg havde gjort dette for mine børn:

https://raisingwildflowerkids.com/2018/05/08/you-can-homeschool-in-less-than-two-hours-per-day/?fbclid=IwAR2fKL7EkkjyDaqMUJIfy9dnOKpQ1y8LKeBqXmnX9O3-tVRllhVrcnyN8zg
Som eksempel på hvordan vi bliver kontrollerede af marionetter. Her er tre af de mest magtfulde kvinder i verden. Hvad er sandsynligheden for at disse tre kvinder kendte hinanden som unge?

Tysklands kansler Angela Merkel, tidligere statsminister Theresa May og Lithavns præsident D. Grybauskaiteova.
Og disse tre er ifølge Qanon May og Merkel med den amerikanske politiker Elizabeth Warren. Værd at undersøge nærmere, hvordan vores politikere bliver udvalgt. (Jeg har ikke verificeret, at dette virkelig er Elizabeth Warren, men jeg har ikke taget Qanon i at komme med fejloplysninger endnu). Quanon er enten en psyop, det mener alle Trump-haterne, eller også er det en frihedskamp, startet af det amerikanske militær. Vi i JFK håber det sidste. Men vi ved desværre ikke endnu, hvem der har ret. Under alle omstændigheder, har de adgang til masser af informationer. (Google evt. Qanon, hvis du ikke ved, hvad det er).

Vi så ved sidste valg, hvordan visse politikere med een mærkesag kom i TV non stop, og et andet vist parti med over 30 mærkesager systematisk blev holdt udenfor, og når de ikke kunne undgå at kommentere, så var det hån, løgne, mobning og forsøg på karaktermord. Ikke een gang er vores mærkesager blevet taget alvorligt. Sådan er det i et dybt fascistisk land som Danmark.

Prøv at kontakt en politiker og spørg dem om de 36 emner nedenfor og de forbrydelser, de er medskyldige i, som bliver udført hver dag i Danmark. Så vil du se, at de er marionetter og har ingen anden holdning end den, de har fået lov til at have.

Der er en gang imellem en enkelt politiker, som får lov at have en holdning i overensstemmelse med vores mærkesager, men det er for at tage luften ud a ballonen, intet andet. Eksempelvis har bankster og gloablist partiet Alternativet et medlem, der er imod 5G. 
Til sidst de 36 forbrydelser imod menneskeheden som de nuværende politikere kan begå fordi befolkningen bliver systematisk hjernevasket i fake news DR og fake news TV2 og på landets skoler og uddannelsesinstitutioner.

Med ordentlige medier og uddannelsesinstitutioner kunne følgende ikke lade sig gøre. Hvis vi havde ledelser i medier og uddannelse, der ikke var enten selvvalgt ignorante eller direkte velvidende kollaboratører:

 
1                        at pengeskabelsen sker i de privatejede banker hovedsageligt til fordel for få priviligerede kunder, i stedet for hele befolkningen.
2                        at der ikke er nogen grund til at mennesker betaler renter. Et medlemsejet realkreditinstitut eller privatejede banker kan sagtens låne penge ud rentefrit til realkreditlån, billån og kassekredit med sikkerhed i bolig, bil og borgerdividenden fra pengeskabelsen.
3                        at 2 fly ikke kan få 3 tårne til at styrte sammen.
4                        at dine frihedsrettigheder bliver frataget dig gradvist.
5                        at alle de ulovlige krige er baseret på krigspropaganda og medieløgne på fake news mainstream medier, og i stedet forsvarer de løgnene med: ”Nåh ja, det var en fejl, men denne gang, der er den og den vitterlig en diktator, så denne gang er det ok at vi tager ned og bomber landet”.
6                        5G og alle de rapporter fra eksperter om hvor farligt det er for mennesker, dyr, insekter og planter.
7                        Ligeledes vedrørende såkaldte ”Smartmetre” som sender farlig stråling ud non stop og kan bruges til at overvåge dig.
8                        farerne ved vacciner og stiller ikke krav om fuld varedeklaration samt at producenterne skal kunne retsforfølges i tilfælde af vaccineskader, at de fire største vaccine producenter har betalt USD 35 Mia (DKK 220 Milliarder!) i bøder bare de seneste 10 år. (Pfizer, Senofi, GSK, Merck).
9                        Codex Alimentarius, som er et ikke folkevalgt organ i Schweiz, der bestemmer hvor meget gift, konserveringsmidler og bestråling der må være i din mad.
10                      at det koster mere at administrere kontanthjælpen end der bliver udbetalt i kontanthjælp.
11                      at en bolig er en menneskeret og at der står i Grundloven, at man har ret til offentlig forsørgelse.
12                      at kun danske virksomheder betaler selskabsskat, mens store multinationale virksomheder via reglerne om transfer pricing sørger for at lægge deres overskud i skattely. De nævner naturligvis heller ikke, at man let kunne sikre et retfærdigt skattesystem ved at fjerne selskabsskatten og i stedet indføre en digital omsætningsafgift på 1% på transaktioner ind og ud af danske pengeinstitutter.
13                      At MOMS kunne afskaffes og erstattes af en OMS, som ikke kan trækkes fra og derfor kan have en meget lavere sats, giver stort set intet regnskab og bogholderi, gør det sværere at lave bedrageri, vil give mere beskæftigelse i servicefagene, fordi en større del af indtægten for staten vil komme på import af varer.
14                      At indkomstskatten er tyveri og ikke sikrer indkomstudjævning. Det vil skat på forbrug og digitale pengetransaktioner kunne sikre meget bedre.
15                      At mennesker betaler et hav af grønne afgifter men virksomhederne som forurener mest ikke betaler dem.
16                      At afskaffelsen af 179 kommuner og centraliseringen har været katastrofal for lokalsamfundene og ikke givet borgerne bedre service, men kun mere bureaukrati og teknokrati.
17                      At der ikke er habilitet i Danmark, når de der klages over selv kan bestemme om klagen er berettiget.
18                      At det er et problem, at politikere kan love et under valgkampen, og så så snart de er i Folketinget stemmer stik imod deres valgløfter.
19                      At medlemskab af en loge med hemmelige regler og krav om at adlyde alle ordrer udstukket fra logen er uforeneligt med demokrati og derfor bør være forbudt medlemmer af Folketinget, ledende stillinger i administrationen, politiet og domstolene.
20                      At når nu vi har deltaget i så mange ulovlige krige, som efterfølgende viser sig, at være startet på baggrund af krigspropaganda og medieløgne på fake news DR, så bør Forsvarsministeriet koncentrere sig om forsvaret af Danmark, og kun forsvar, ikke angreb.
21                      At Danmark ikke må deltage i falske flag operationer a la Operation Gladio og Operation Northwoods.
22                      At lån fra IMF og World Bank til fattige lande naturligvis skal være rentefrie. Ellers er det ikke hjælp men udbytning.
23                      At de såkaldte frihandelsaftaler er grundlovsstridige, fordi vi afgiver suverænitet til multinationale virksomheder.
24                      At virksomheder der laver forbrydelser imod menneskeheden ikke blot skal have bøde, men bør tvangsopløses.
25                      At EU ikke er demokratisk, men styret af en ikke-folkevalgt Kommission.
26                      At vi aldrig skal have elektroniske stemmemaskiner, fordi de kan, og er blevet, hackes/hacket.
27                      At naturmedicin bør ligestilles med allopatisk medicin og at staten bør hensætte midler til forskning i naturmedicin, eftersom de multinationale medicinalvarefirmaer ikke vil gøre det, fordi de ikke kan patentere naturen.
28                      At landbruget bør være 100% økologisk, GMO og pesticide-frit. Og hvorfor er der næsten ingen permakultur?
29                      At chemtrails foregår hver dag i skyerne over Danmark og at enhver form for vejrmodificering ikke kan forekomme i Danmark uden først at have haft en folkeafstemning og derpå fuld offentlighed med resultaterne. (Bare se op i luften, og lav/se målinger af jord og vandløb).
30                      At børn og unge bliver uddannet til at være ordrefølgere og ikke at tænke selv. De lærer eksempelvis ikke Trivium og lærerne lærer ikke at tage hensyn til hvert barns individuelle indlæringssystem.
31                      At mainstream medier i Danmark skal være bundet af reglerne om Public Service, det vil sige de skal tale sandt, hvis de nyder godt af licensmidler og mediestøtte. Det er ikke godt nok at sætte ordet ”forlydender” ind inden de offentliggør en medieløgn fra Reuters eller API.
32                      At planten hamp kan producere alt som i dag er lavet af plastik. Og at hamp er naturligt nedbrydelig og dermed bedre for naturen.
33                      At politiet bruger 1/3 af budgettet på indkøb af materiel og konsulentydelser.
34                      At planlagt forældelse af produkter bør enten forbydes eller pålægges en stor afgift.
35                      At vi bør betale krigsskadeerstatning til de lande vi har bombet i ulovlige angrebs og plyndringskrige på vegne af banksters og globalister. Vi må så efterfølgende finde muligheder, hvorledes vi kan beskatte de personer, der har tjent på krigene.
36                      At Marakesh aftalen vil give FN mulighed for at sende millioner af immigranter ind i EU, hvorved den nationale identitet forsvinder, nationalstatens suverænitet sættes ud af spil og velfærdsstaten bryder sammen, og der vil komme borgerkrigslignende tilstande, hvor alle må bo i sikre områder med private vagtværn, som kun de allerrigeste gør i dag. At DF var parlamentarisk grundlag for at Løkke skrev under er blot endnu et eksempel på at alle partier i Folketinget er styret af deep state. Ikke et medlem af DF ville have skrevet under på Marakesh-aftalen.

Verden er ufatteligt rig. Der er nok til at alle i verden kan leve et værdigt liv i sundhed og tryghed. Desværre destruerer de dybt psykopatiske magthavere naturen, vores sundhed herunder både den fysiske og den mentale sundhed og sågar Jordens fødevareproduktionskapacitet.

Det er på tide, at få afsløret de (ofte pædofile) psykopater og få dem fjernet og fængslet.

Mads Palsvig
ALT OVENOVER HER ER NYT. Nedenunder har været sendt tidligere. Husk heldagsarrangement den  2. november, hvad penge er vil blive gennemgået grundigt, samt mærkesager med fokus på hvordan vi kan løse landets problemer og sikre alle et værdigt liv i sundhed og frihed:
Kære Alle JFK'ere,

Vi inviterer til heldagsarrangement lørdag den 2. november i Kildeskovshallen i Gentofte fra klokken 11:00 - 22:00 med fuld forplejning, frokost, kaffe/kage og aftensmad.


Cafeen varetages af den tidligere kok ved Den Røde Cottage med én Michelin Stjerne og hans team.

Første emne der vil blive gennemgået:

- HVAD ER PENGE?
- HVORFOR ER DETTE VORES ALLE-VIGTIGSTE MÆRKESAG AT FORSTÅ?

Mærkesagerne vil blive gennemgået af ledende medlemmer af partiet med rig mulighed for spørgsmål.

Program:

11:00 Mærkesager, økonomi, skat og penge.
- HVAD ER PENGE? og
- HVORFOR ER PENGESKABELSEN DEN VIGTIGSTE MÆRKESAG AT FORSTÅ?
12:30 Frokost.
13:30 Mærkesager, social, sundhed og uddannelse.
15:00 Kaffe og kage.
16:00 Mærkesager udenrigspolitik, 5G, smartmetre, aktivisme
18:00 Aftensmad
22:00 Farvel og tak for denne gang, vi vinder den her.

Pris: kr 475,- (for ikke medlemmer af JFK).
Pris: kr 350,- (for medlemmer af JFK).
Pris: kr 275,- (for medlemmer af JFK under 25 år/over 70 år).


Køb billetter på Billetto eller MobilPay 19680 eller bankoverførsel til JFK (se hjemmeside under medlemskab), husk at skriv "Kildeskovshallen" i bemærkninger, så sørger vi for du kommer på gæstelisten. http://www.jfk21.dk
Der er begrænsede pladser, vi skriver ud i nyt nyhedsbrev, hvis/når der bliver udsolgt.


Billetter kan ikke købes ved døren, da vi skal bestille i forvejen.
 
Kort glimrende gennemgang af det psykopatiske kriminelle vestlige økonomiske pengepolitiske system.
Pengeskabelsen kontrolleres af få bankster familier,
Penge produceres og skal betales tilbage inklusive rente, som ikke er produceret, derfor kan det ikke lade sig gøre med mindre vi har negative renter i de næste mange mange år.
Penge kunne blive kreeret af staterne selv uden rente, som kredit med sikkerhed i alle værdier i landet, inklusive guld og sølv, men også realkapital i form af bygninger, veje og broer, samt landbrug, fiskeri, know how og fremfor alt befolkningens arbejdsindsats og uddannelsesniveau.

Disse 500 videnskabsmænd, der sendte et åbent brev til FN, kom "pudsigt nok" ikke i fake news mainstream medier:

Hvorfor mon ikke?
Global warming petition project. 31.487 American Scientists have signed this petition, including .029 with PhD's.

http://www.petitionproject.org/?fbclid=IwAR2HRu0tqU4IhhTY8xhzM8glAGFMjtEIyQVC01cVSNv4rJN8nKoDzEExS0M
Og her Dr. Patrick Michaels, director of the Center for the Study of Science at the Cato Institute på FOX news:
Og her lidt om fake news mainstreams mediedækning, kun 6 firmaer kontrollere 90% af alle nyheder i Vesten, som alle får sine nyheder fra Reuters og AP som ejes af Rothschild:

There Were 88 Media Companies... Now There Are 6 — All Get Their News from Rothschild
http://humansarefree.com/2016/03/there-were-88-media-companies-now-there.html?m=0&fbclid=IwAR1kH0pDXI2gX9sC_N22V7RFB-3qXG-iJ6HwC6qOZekd-LBG4B4V3mVZxoI
Fra Ing.dk:2
Troede ellers, at mainstream sagde, at der ikke blev lavet chemtrails? Undskyld, når myndighederne taler om det hedder det:        
"sende aerosoler op i atmosfæren for at reflektere Solens varme tilbage til rummet"...
Geoengineering gør lige så meget skade som global opvarmning
https://ing.dk/artikel/geoengineering-goer-lige-saa-meget-skade-som-global-opvarmning-165484?fbclid=IwAR00hshSrCo-BlCq7Zg3Trm5bGulKQPrWH_llkfJkeeZwU6jpaxI0CTGN8Y
Population Control Is the Ultimate Goal of the Climate-change Cult
https://www.thenewamerican.com/tech/environment/item/33494-population-control-is-the-ultimate-goal-of-the-climate-change-cult?fbclid=IwAR0RjJheQDZzy9mVfZiWWlg8Upn_eHqPoREYLwhuWlq7oYxNk7prHK1fnWM
Hvis du har set den første video ovenfor på 8 min, og har lyst til at komme dybere ned i det, er her en god video:
The Mind CON-trol of Society & Tavistock & MK-Ultra!
Denne mand forklarer det godt, et af de områder vi er oppe imod kontrolleret af banksters og globalister, det militærindustrielle kompleks:
Our enemies are not in the poorest countries on the planet, but right here in the richest one
Her er jeg på et radio show i USA. Det 45 min radio program jeg lavede på Radio 24 i juni, har de ikke "nået" at bringe endnu.... Så hvis du har tid og lyst, så lyt med her:
Post-Election Report From Denmark: The Danish Media vs. Mads Palsvig.
Støt også meget gerne denne LANDSINDSAMLING IMOD 5G, hvor vi sagsøger staten. Læs mere her:

 

Her ser i et billede af advokat Christian Jensen, som står for sagsanlægget:
Her er vores facebook gruppe imod 5G:

https://www.facebook.com/groups/328780464698224/
Den anden af John F Kennedys nevø, Robert Kennedy Jr:

Robert F. Kennedy Jr. : Vacciner er årsag til kroniske sygdomme

https://www.mayday-info.dk/robert-f-kennedy-vacciner-er-designet-til-at-skabe-sygdom/
"Sådan noget kunne vores regering da aaaldrig gøre imod os". Nå det kunne de så altså godt, og takket være Obama, må de gerne lyve om det.
For ”lige så meget evidens du kan tygge” se mere på MayDay, EHS-Foreningen og Rådet for Helbredssikker Telekommunikation.

https://www.mayday-info.dk/
http://www.ehsf.dk/
https://helbredssikker-telekommunikation.dk/

Facebook:
Stop 5G udrulning i Danmark


https://www.facebook.com/groups/328780464698224/
https://www.facebook.com/ViSlukker5G/

Og her link til landsindsamlingen imod 5G, hvor vi er i gang med at sagsøge staten med henblik på at få stoppet og fjernet 5G fra Danmark:

Støt indsamlingen:
https://www.landsindsamlingenmod5g.org/

 
I England har man allerede vundet en retssag imod staten:
UK’s First 5G Court Case — And The People Won


https://principia-scientific.org/uks-first-5g-court-case-and-the-people-won/?fbclid=IwAR0v73Z8s0OCVzx-aO-898vGLbOE2hRV4_Q0UDaEV9S-Rumn-U-AQW7pbtc
Nye kæmpe studier bekræfter farerne ved mobilstråling – resultaterne er stærkt bekymrende. To uafhængige statsfinansierede studier i USA og Italien.
24/02/2018


https://radicover.dk/nyheder/store-studier-bekraefter-farerne-ved-mobilstraling.html?fbclid=IwAR0tVPp9R4ICVgotUoE9I9gGEdmTb5JKUtI8DxHEC0jTm9zuLJHjib4ZXmI
https://www.facebook.com/maydaydanmark/photos/a.1414887165456369/2390925311185878/?type=3&theater
Det er simpelthen ufatteligt, at et medie i Danmark med mediestøtte ustraffet kan få lov at sige, at der ikke er dokumentation for at mobilstråler er sundhedsskadelige. Dette nyhedsbrev er sendt til alle medierne i Danmark. Alle redaktører i Danmark er nu i ond tro, når der en dag skal strafudmåles, og de skyldige i denne forbrydelse imod menneskeheden skal for retten.
Pawns in the Game, af William Guy Carr.
None Dare Call It a Conspiracy, af Gary Allen.
Committee of 300, af John Coleman.
Protocols of the Elders of Zion, af Sergei Nilus.
CIA. Crime Incorporated of America, af Herbert G Dorsey III.
Confessions of an Economic Hit Man, af John Perkins.

The Economic Hitmen

Wall Street and the Bolshevik Revolution, af professor Anthony Sutton.
Web of Debt, af Ellen Hodgson Brown.
Propaganda, af Edward Bernays.

LÆS HER!!!
 
Rules for Radicals, af Sal Alinsky.
SJWs always Lie, af Vox Day.
Marx & Satan, af Richard Wurmbrand.
Morals and Dogma, af Albert Pike.

Frimurernes allerøverste leder nogensinde forudsagde i 1871 alle tre verdenskrige.

Hvordan kunne han mon det...?
1666 Redemption through sin, af Robert Sepehr.
Hvem var Sabbatai Zevi?
Political Ponerology, af Andrew Lobaczewsky.
Og fra internettet:
REPORT FROM IRON MOUNTAIN:

http://www.stopthecrime.net/docs/Report_from_Iron_Mountain.pdf
https://library.abundanthope.org/index_htm_files/RFIM.pdf

Appendix:

Forklaring hvorfor medierne i Danmark ikke vil omtale JFK – Jorden Frihed Kundskab, samt
36 måder hvorpå du kan se om din politiker er styret af banksterne og globalisterne, så nævner de ikke:

1                        at pengeskabelsen sker i de privatejede banker hovedsageligt til fordel for få priviligerede kunder, i stedet for hele befolkningen.
2                        at der ikke er nogen grund til at mennesker betaler renter. Et medlemsejet realkreditinstitut eller privatejede banker kan sagtens låne penge ud rentefrit til realkreditlån, billån og kassekredit med sikkerhed i bolig, bil og borgerdividenden fra pengeskabelsen.
3                        at 2 fly ikke kan få 3 tårne til at styrte sammen.
4                        at dine frihedsrettigheder bliver frataget dig gradvist.
5                        at alle de ulovlige krige er baseret på krigspropaganda og medieløgne på fake news mainstream medier, og i stedet forsvarer de løgnene med: ”Nåh ja, det var en fejl, men denne gang, der er den og den vitterlig en diktator, så denne gang er det ok at vi tager ned og bomber landet”.
6                        5G og alle de rapporter fra eksperter om hvor farligt det er for mennesker, dyr, insekter og planter.
7                        Ligeledes vedrørende såkaldte ”Smartmetre” som sender farlig stråling ud non stop og kan bruges til at overvåge dig.
8                        farerne ved vacciner og stiller ikke krav om fuld varedeklaration samt at producenterne skal kunne retsforfølges i tilfælde af vaccineskader, at de fire største vaccine producenter har betalt USD 35 Mia (DKK 220 Milliarder!) i bøder bare de seneste 10 år. (Pfizer, Senofi, GSK, Merck).
9                        Codex Alimentarius, som er et ikke folkevalgt organ i Schweiz, der bestemmer hvor meget gift, konserveringsmidler og bestråling der må være i din mad.
10                      at det koster mere at administrere kontanthjælpen end der bliver udbetalt i kontanthjælp.
11                      at en bolig er en menneskeret og at der står i Grundloven, at man har ret til offentlig forsørgelse.
12                      at kun danske virksomheder betaler selskabsskat, mens store multinationale virksomheder via reglerne om transfer pricing sørger for at lægge deres overskud i skattely. De nævner naturligvis heller ikke, at man let kunne sikre et retfærdigt skattesystem ved at fjerne selskabsskatten og i stedet indføre en digital omsætningsafgift på 1% på transaktioner ind og ud af danske pengeinstitutter.
13                      At MOMS kunne afskaffes og erstattes af en OMS, som ikke kan trækkes fra og derfor kan have en meget lavere sats, giver stort set intet regnskab og bogholderi, gør det sværere at lave bedrageri, vil give mere beskæftigelse i servicefagene, fordi en større del af indtægten for staten vil komme på import af varer.
14                      At indkomstskatten er tyveri og ikke sikrer indkomstudjævning. Det vil skat på forbrug og digitale pengetransaktioner kunne sikre meget bedre.
15                      At mennesker betaler et hav af grønne afgifter men virksomhederne som forurener mest ikke betaler dem.
16                      At afskaffelsen af 179 kommuner og centraliseringen har været katastrofal for lokalsamfundene og ikke givet borgerne bedre service, men kun mere bureaukrati og teknokrati.
17                      At der ikke er habilitet i Danmark, når de der klages over selv kan bestemme om klagen er berettiget.
18                      At det er et problem, at politikere kan love et under valgkampen, og så så snart de er i Folketinget stemmer stik imod deres valgløfter.
19                      At medlemskab af en loge med hemmelige regler og krav om at adlyde alle ordrer udstukket fra logen er uforeneligt med demokrati og derfor bør være forbudt medlemmer af Folketinget, ledende stillinger i administrationen, politiet og domstolene.
20                      At når nu vi har deltaget i så mange ulovlige krige, som efterfølgende viser sig, at være startet på baggrund af krigspropaganda og medieløgne på fake news DR, så bør Forsvarsministeriet koncentrere sig om forsvaret af Danmark, og kun forsvar, ikke angreb.
21                      At Danmark ikke må deltage i falske flag operationer a la Operation Gladio og Operation Northwoods.
22                      At lån fra IMF og World Bank til fattige lande naturligvis skal være rentefrie. Ellers er det ikke hjælp men udbytning.
23                      At de såkaldte frihandelsaftaler er grundlovsstridige, fordi vi afgiver suverænitet til multinationale virksomheder.
24                      At virksomheder der laver forbrydelser imod menneskeheden ikke blot skal have bøde, men bør tvangsopløses.
25                      At EU ikke er demokratisk, men styret af en ikke-folkevalgt Kommission.
26                      At vi aldrig skal have elektroniske stemmemaskiner, fordi de kan, og er blevet, hackes/hacket.
27                      At naturmedicin bør ligestilles med allopatisk medicin og at staten bør hensætte midler til forskning i naturmedicin, eftersom de multinationale medicinalvarefirmaer ikke vil gøre det, fordi de ikke kan patentere naturen.
28                      At landbruget bør være 100% økologisk, GMO og pesticide-frit. Og hvorfor er der næsten ingen permakultur?
29                      At chemtrails foregår hver dag i skyerne over Danmark og at enhver form for vejrmodificering ikke kan forekomme i Danmark uden først at have haft en folkeafstemning og derpå fuld offentlighed med resultaterne. (Bare se op i luften, og lav/se målinger af jord og vandløb).
30                      At børn og unge bliver uddannet til at være ordrefølgere og ikke at tænke selv. De lærer eksempelvis ikke Trivium og lærerne lærer ikke at tage hensyn til hvert barns individuelle indlæringssystem.
31                      At mainstream medier i Danmark skal være bundet af reglerne om Public Service, det vil sige de skal tale sandt, hvis de nyder godt af licensmidler og mediestøtte. Det er ikke godt nok at sætte ordet ”forlydender” ind inden de offentliggør en medieløgn fra Reuters eller API.
32                      At planten hamp kan producere alt som i dag er lavet af plastik. Og at hamp er naturligt nedbrydelig og dermed bedre for naturen.
33                      At politiet bruger 1/3 af budgettet på indkøb af materiel og konsulentydelser.
34                      At planlagt forældelse af produkter bør enten forbydes eller pålægges en stor afgift.
35                      At vi bør betale krigsskadeerstatning til de lande vi har bombet i ulovlige angrebs og plyndringskrige på vegne af banksters og globalister. Vi må så efterfølgende finde muligheder, hvorledes vi kan beskatte de personer, der har tjent på krigene.
36                      At Marakesh aftalen vil give FN mulighed for at sende millioner af immigranter ind i EU, hvorved den nationale identitet forsvinder, nationalstatens suverænitet sættes ud af spil og velfærdsstaten bryder sammen, og der vil komme borgerkrigslignende tilstande, hvor alle må bo i sikre områder med private vagtværn, som kun de allerrigeste gør i dag. At DF var parlamentarisk grundlag for at Løkke skrev under er blot endnu et eksempel på at alle partier i Folketinget er styret af deep state. Ikke et medlem af DF ville have skrevet under på Marakesh-aftalen.

Forvaltningsekspert: Strålerådgiver i Sundhedsstyrelsen inhabil gennem årrække

Christoffer johansson som fake news DR benytter som deres altid villige "ekspert" indkaldt til at påstå at holocaust-og overvågnings-mikrobølgevåbenet 5G "ikke er spor farligt" er prototypen på en INHABIL person.

Hans "relation til el-, energi- og teleindustrien startede tilbage i 1994".
Er det ikke pudsigt at ingen af de "forskere", som er ansat af tele-industrien finder nogle farer ved strålingen?
Mens 240 forskere fra over 40 lande i utallige peer-reviewed studier PÅVISER AT DET ER FARLIGT og det vælger fake news DR at se bort fra.

Hvorfor mon fake news DR altid vælger at læne sig op af inhabile forskere?
Hele bestyrelsen i fake news DR er grundigt orienteret om farerne ved holocaust-mikrobølgevåbenet 5G og er nu i ond tro, når ansvaret for denne forbrydelse mod menneskeheden skal placeres.
Vi kræver og forventer at fake news DR lever op til sine public service forpligtelser, og stopper med bevidst at lyve og fejlinformere den danske befolkning, jo længere det fortsætter des flere vil pådrage sig strafansvar.

Når vi har vundet retssagen over statan, så fortsætter vi med civile søgsmål imod alle medskyldige i denne forbrydelse imod menneskeheden og flere andre.
http://forskning.dk/laege-christoffer-johansen-inhabil/?fbclid=IwAR2-3926k3Bhh2RPqU7aoMDA9V2OfJnzrI8IPSWEY_7nMcURZkawZyJPfKg
Af Lene Bang og Pia Andersen


JFK21 BØN


Vi beder Forsynets / Kristus vise og kærlige kraft om beskyttelse og guidning til alle JFKere, som arbejder hen imod Jordens Gyldne Tidsalder.

Vi beder om:     
Fred, gensidig respekt og samarbejde

Frihed og retfærdighed til alle
Et liv i harmoni med Naturen
En retfærdig fordeling af Verdens enorme velstand
At ledelsen af landet tjener folket

Tak, fordi det er sådan!


(Bønnen er et frivilligt tiltag og kan anvendes efter ønsker og behov. Dog bedes samtidig af  JFKere, der vil deltage, hver aften kl. 22. Jo flere, des kraftigere virkning)

Om bønnens kraft
Invokationens / bønnens kraft skaber en intensiv tankeform, der påvirker menneskers tanker og holdninger.

Alt er energi, og energi følger tanken. Al invokation eller bøn er derfor baseret på tankens kraft – navnlig i dens telepatiske aspekt.

Kraftord, gamle mantraer og bøn har alene en virkning, hvis de anvendes af et kontrolleret tankesind og med fokus på ordenes dybere betydning. Ideelt set skal bønnen fremsiges med bevidst intention og viljestyrke.

Grupper kan fungere som ”kraftværker”Brugen af invokationer eller bønner kan blive ekstra kraftfulde i gruppearbejde. Enhver helhed udgør mere end dens samlede mængde af enkeltdele. Det gælder også for en gruppe af mennesker. Det er blevet sagt, at to menneskers forenede energi svarer til tre enkelt personers, at tre menneskers forenede energi svarer til syv enkelt personers, og syv menneskers forenede energi svarer til tolv enkelt-personers ... osv. Når mennesker arbejder i grupper, er kraften derfor stor.

Vi i JFK er en stor gruppe og udgør derfor en kæmpe KRAFT.
 

Everything Wrong With The World In 5 Minutes Or Less

Er du frisk på at hjælpe? Man vil få hjælp af JFK - partimedarbejdere til at komme i gang.

Skriv gerne tilbage, hvis du vil hjælpe, og hvilken opstillingskreds du bor i.
Ja selvfølgelig vil jeg hjælpe med at stoppe psykopaternes destruktion af Jorden!
Ja, det er så ikke heeeeelt rigtigt.....der er et lille parti i Danmark, der har recepten:

Læs
 https://www.jfk21.dk/category/partiprogram/
En statsadministration, der ikke kan få signalerne på S-Togs strækningerne til at virke på 7 år, mener den skal have lov til at sætte sindssygt farlige mikrobølgevåben op hver 50 meter foran vuggestuer og vores soveværelser!?!

What could possible go wrong???
Flere og flere JFK'ere laver deres egne flyers, det er ovennævnte og nedenstående eksempler på.

Men husk også at du kan finde flyers på www.jfk21.dk klik på omJFK21 og klik på flyers.

Flyers med politiske budskaber kan lovligt puttes i alle postkasser i Danmark, fordi politiske budskaber er en del af ytringsfriheden og ikke reklamer.


Kridttegninger på gaden er lovlig markedsføring!

Når det handler om markedsføring, går nogle virksomheder nye veje. De skaber opmærksomhed via kridttegninger på offentlig vej, men er det ikke ulovligt?


Når det handler om markedsføring, går nogle virksomheder nye veje. De skaber opmærksomhed via kridttegninger på offentlig vej, men er det ikke ulovligt?
”Nej, det er ikke ulovligt at tegne med kridt på offentlig vej, hvis du som virksomhed ønsker at gøre reklame på den måde”. Det fortæller advokat Simon Hauch fra Advodan i Lyngby. Det er heller ikke et lovkrav, at der indhentes tilladelse fra kommunen først, men det kan være en god idé at tage en dialog med kommunen om det, før man giver sig i kast med kridtmaling. ”Hvis kommunen siger nej eller kommer med forskellige indvendinger, kan du kontakte en advokat, for du har med den nuværende lovgivning loven på din side, og der burde derfor ikke være nogen problemer i det juridisk set”, tilføjer han.  
Simon Hauch har ført sager for klienter, der kom i klemme på grund af deres markedsføring i det offentlige rum. En tidligere klient, medievirksomheden Citrus Media, blev frifundet i en sag, der netop omhandlede kridttegninger på offentlig vej. Citrus Media havde for deres klient Calvin Klein tegnet deres virksomhedslogo på vejen med kalkbaseret spraymaling. Københavns Kommune anmeldte dem til politiet for både hærværk og overtrædelse af vejloven.
Simon Hauch fortæller, at retten i deres afgørelse om frifindelse lagde vægt på, at den spraymaling Citrus Media havde anvendt, ville forsvinde naturligt efter 1-10 dage, og da eventuelle rester nemt kunne vaskes af, kunne det ikke betegnes som hærværk. Retten lagde endvidere vægt på, at den anvendte kridtspray var stort set lige så nem at vaske af som den kridt børn bruger, når de tegner med kridt på vejen.
Efter frifindelse for hærværk allerede i byretten, blev det afgjort i landsretten, at der heller ikke var tale om overtrædelse af vejloven, som var det sidste springende punkt i sagen. Som virksomhed kan du ellers risikere at overtræde vejloven og få en bøde, hvis der ligger forskellige former for materiale eller affald tilbage på vejen efter endt reklamekampagne. 
Uanset lovgivningen kan den enkelte kommune også have sine holdninger, hvor det som virksomhed kan være svært at vide, hvad der er op og ned. ”Hvad der er okay for én kommune, er måske ikke i orden for en anden kommune, men uanset hvilken holdning kommunen har, er det ikke ulovligt at tegne på vejen med kridt, hverken som privatperson eller i erhvervsmæssigt øjemed”, siger Simon Hauch.
”Afgørelserne om kridtmaling åbner op for muligheden for anden form for reklame i det offentlige rum end kridt. Eksempelvis er det svært at se, at en lysreklame på vejen skulle være ulovlig. Dette i al fald så længe den ikke er til gene eller fare for trafikken”, afslutter Simon Hauch.
Kilde: Advodan Lyngby
https://www.advodan.dk/advodan-lyngby/nyheder/kridttegninger-paa-gaden-er-lovlig-markedsfoering!-8982/?fbclid=IwAR3vxDyNge13IBTB8E0QU085UIabN3TEw5mCM1HQgzLUeGIeg12p0daSESo
Når i kridter, så skriv også meget gerne:

"JFK21.DK", "STOP 5G" og/eller "Øjenåbner.com"

For information se link her:

https://www.øjenåbner.com/
Hvordan kridter man mest effektivt? Se med her:

Hvordan kan man lettere skrive med kridt på veje og offentlige pladser?

Vil du være med til at stoppe globalisternes destruktion af Jorden?

Så join JFK, bliv medlem, det koster kr 240 om året.

https://www.jfk21.dk/medlemsskab/
I en verden styret af mennesker, hvor mange af dem går ind for krige, at pengeskabelsen skal tilhøre få priviligerede, at pædofile ikke skal retsforfølges, pesticider og GMO i vand og mad, cancerfremkaldende 5G, censur, familien nedbrydes, Big Pharma forgiftning af befolkningen, centralisering, bureaukrati, medieløgne og krigspropaganda, er alle, der ikke er vrede enten underkuede kujoner eller (vidende eller uvidende) kollaboratører.

Jeg siger det rent iagttagende, helt uden vrede, blot en faktuel observation.

Gandhi har ret:
NU SKAL VI FORTSÆTTE VORES ARBEJDE, VI SKAL UD AT SKAFFE VÆLGERERKLÆRINGER, OG VI HAR BRUG FOR STØTTE TIL FLYERS:

Støt vores arbejde:

MobilePay 19680
Merkur Bank   8401  1298811
AL-Bank        5301  0263080

Alle beløb hjælper!

Og kom og vær med til at sætte mennesket, naturen, dyrene og insekterne over maskinen, robotterne og virksomhederne.

De sidstnævnte skal tjene de førstnævnte og ikke omvendt!

Mange travle hilsener

Mads 
Skrevet af Zandra:

De lover dig FRED mens de foranlediger KRIG.
De lover dig BEDRING mens de gør dig FATTIGERE.
De lover dig RETFÆRDIGHED mens de dækker over KRIMINALITET.
De lover dig FORANDRING men lyver HVER GANG.
De lover dig SIKKERHED mens de tager dine RETTIGHEDER.
De lover dig at stoppe TERRORISTERNE mens de supplerer dem med VÅBEN.
De lover din STEMME hjælper demokratiet mens du ikke ser deres falske EMPATI og HYKLERI i øjnene.
Det har stukket som en kniv i maven, at indse og erkende hvor enig jeg desværre er i ovenstående som nedenstående.
Så hvis du synes systemerne lever op til hvad de lover, behøver du heldigvis ikke læse videre. Men er du én af dem som er i tvivl om hvor du skal sætte dit kryds - ja så giv os alle en chance, ved at checke ud hvad JFK21 - JORDEN-FRIHED—KUNDSKAB står for og læs hvad alle JFK’s 31 mærkesager handler om.
På perfekt vis beskriver JFK’s formand Mads Palsvig i et nyhedsbrev, hvor det bl.a. er skoen trykker.
Vores dybt korrupte presse og journalister der er tilfredse med at være kollaboratører og propagandaarm for de multinationale virksomheder og deres superrige skattesvindelende, storforurenende, krigsliderlige, kleptokratiske hemmelige ejere.
Spot on Mads.
Og skal der ske en ændring OG DÉT SKAL DER, må det starte med os selv og vores tankegang. At indse vores trækken på skuldrene når vi siger “så’n er det joh” ikke ændre nogetsomhelst...tværtimod, så har “de” opnået hvad de ville og det er, at få endnu mere frit spillerum.
Hmmm....men 5G som er 100 gange stærkere, det er der ingen fare ved?
HVOR MEGET FYLDER DE KR 80 MILLIARDER SOM BANKERNE HVERT ÅR ØGER PENGEMÆNGDEN MED OG ALLOKERER TIL EJENDOMSSPEKULANTER, SOM OPKØBER PRESTIGEEJENDOMME I kØBENHAVN OG ÅRHUS?

SVAR:
8 LASTBILER MED ANHÆNGER STABLET MED KR 100 SEDLER FRA TOP TIL BUND!
(SE BILLEDET NEDENFOR)

ALLOKERER DEM TIL MILLIARDÆRER SOM KØBER EJENDOMME AF ANDRE MILLIARDÆRER.


 
SVAR: D
Vi vinder den her! Og det er vi vitterligt også nødt til!

No comments:

Post a Comment