Oct 27, 2019

🧑‍⚕️ ~ 💓 Er vi i stand til at helbrede os selv? Meditation er hvad du selv gør det til - musikken kan hjælpe dig på vej (Verdensalt Arkiv) 💕 ~ | Blogger: [🧘🏼Daglig praksis og selv på travle dage er bare et par minutters meditation bedre end ingenting🧘🏿] ... Her er nogle ideer til hvordan du kan med en del øvelse, komme dybere ned i en trancelignede tilstand, hvis musik, hjælper. 'Solfeggio Frequency Sleep Music' med selvvalgte Solfeggio frekvenser er en god start, der ikke kun hæver din vibration, men også rydder negativitet og fjerner underbevidste blokeringer m.m ... Hvis man er til guidet stemmemeditationer, så har Clairvoyant og spirituel lærer og mentor, Jette Harthimmer, flere podcast øvelser (gratis til download). Fik selv noget af min REIKI-master, Marzcia Techau .. Har skrevet lidt om KROP-SIND-ÅND-messerne, og den som slår ud i lys lue og jeg VIRKELIG var dybt nede på minutter, var hos Lea Bodin fra Allerød ... Tilbage til musikken, engelske David Bailey Music, kan også varmt anbefales, siges han får healende hjælp fra afdøde komponister og spirituelle hjælpere ... Der findes et hav af internet baseret guider såsom Bentinho Massaro, Linda Dillon Council of Love og Teal Swan som kan downloades gratis.. Det lidt mere langhåret musik som glider direkte ind i det tredje øje, er fra Alex Collier's forslag (som ikke mange kender), påstår, at have besøgt et ship fra Andromedagalaksen. Musikken som er nærmest heartbeatet fra sådanne et skib, Steve Roach - Structures From Silence (koster næsten ingenting at downloade) .. Men det bedste jeg har fået smidt i nakken, er en CD fra Conscious Life Expo 2018, 'Letting Go Into Bliss' (an Ascension Experience) lightparty.com eller 2012ascensionGuide.com (den hedder 'Earth Ascension' video, første på siden og kan klikkes på, som en lille appetizer) ... |


Udgivet den 7. Januar 2015 af verdensalt.dk

Er vi i stand til at helbrede os selv?  Svaret er Ja - med meditation og musik, er det en start. 


Der skal dog en længere forklaring inden vi kommer til det. Mange af os som har opgivet gamle Doktor Hansen på hjørnet, masser af år tilbage, hvor standardsvaret på alle diagnoser og prognoser er enten virus eller bakterier, som ikke kan stå alene og retfærdiggøre og opløse kroniske sygdomme, fysiske skavanker- og smerte, angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede eller depression. Men, at ordinere medicin i massive mængder, det kan han, præcist som din uvildige bankrådgiver ikke længere er rådgiver, men sælger bankprodukter, har lægen, Big Pharma i ryggen der fremstiller syntetisk medicin, der giver dig bivirkninger. Tag nu ikke fejl, det er penge og Big Business. 

Lad os antage et øjeblik at alternative behandlingsformer, forbedre vores levestil og sundhed. 


Masser af danskere valfarter frem og tilbage og bruger enorme summer som sikkert glæder alle de mangfoldige terapeuter og alternative behandlerne med eksotiske navne og behandlingstilbud. Var selv på vognen engang og har prøvet en del fine tilbud. Har selv lidt Reiki uddannelse.

Dog, har jeg fundet ud af, selv med deres fine kvaliteter, det der gør dem unikke og specialiseret indenfor deres felt, gør dem ikke til guruer som hjælper os med at fjerne alt ondskab i verden med ét trylleslag. For at få en vejledning frem for vildledning, så skal alle disse terapeuter og alternative behandlerne selv være HELT balanceret, elske sig selv, m.m. inden de kan projektere det over på dig. Og det er meget svært at finde, så snakker vi indiske guruer så som Swami Shankarananda Giri eller Sri Ramanamaharshisom ligger et sted på sjette og syvende dimension af bevidsthed, som også har det guddommelige aspekt, kan manifestere sig sig via de tre T'er: Telepati, Telekinese, Teleportere. De er 100 pct i balance med sig selv og omverden. De kender også til den virkelige "sandhed" af vores illusioneret 3D Matrix som vi lever i alle sammen - tro mig. Desværre vokser Indiske guruer ikke på træerne i Danmark, så vi må nøjes...      

Mange mennesker giver allerede op efter et par behandlinger. Hvorfor, fordi vi nu skal bevæge os hen i et ukendt territorium, tage imod den håndsrækning der bliver stukket frem med fysisk håndspålæggelse eller mentalt åbenhed, lokalisere os selv, heeelt nede fra det dybe hul, hvor vi selv har valgt, at placere os med hjælp fra vores underbevidste JEG-EGO. Tør vi nu give slip fra angsten og frygten, pinligheden ved at blotte vores sjæl overfor en fremmed, utilpashed svedende, åndenød, småhulkende, følelsesmæssigt kompromitterende eller hvad det nu kunne være - Puhaa det er da svært for mange.  

Ud af de mange, mange behandlingsformer, er min egen opfattelse, der findes én fællesnævner - nemlig vores frygt og følelsesmæssigt barndoms- og voksenstraumer fra nutids og flere inkarnationer tilbage i vores liv. Alle aflejret via vores eget Astrallegeme.

Frygten gør os mest syge og varer et helt liv


Mange inkarnationer tilbage projekterede vi vores frygt ind i vores organer, vi blev syge fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Vi projekterede vores frygt på planeten, der ikke havde andet valg end at reflektere tilbage til os de mønstre af ufuldkommenhed og vores Himlen på Jorden blev til helvede. Vi projekterede vores frygt over på vores "andet Selvet", og vi oplevede flere adskillelse gennem fattigdom, racisme og krig. Vores tro på adskillelsen var så stærk, at det fulgte os selv ud over vores tilsyneladende død - organernes undergang være det ultimative bevis på, at vi faktisk var begrænset, begrænsede væsener. Så når de forlader vores krop, sagde vores karma til os, 

"Du har ikke lært dine lektioner! Gå tilbage i den fysiske form, og prøv igen ... men denne gang forsøg at gøre det rigtigt" 

-  Denne gang slipper vi ikke, hvis vi nu skal tro på vores spirituelle lysguider.  Læs også: Åndelig livsstil. Vi har alle en guddommelig kontrakt for at arbejde os hen mod selv-healing og gøre vores verden et bedre sted at leve.   

Hjælp til selvhjælp med meditation og musikkens unikke helbredende egenskab
Mange er nok ikke bevidste omkring hvor meget f.eks. solfeggio hz meditation eller musik så som David Bailey kan kurere og nå dybt ind på vores chakra, blandt andet. Der findes et hav af internet baseret guider så som Bentinho MassaroLinda Dillon council of loveTeal Swan,  paradoxman316 giver deres bud på hvordan vi helbreder os selv, vores sind og krop og især åbner og for en ny virkelighed, slip frygten, lær hvordan vi transformere vores indre brokke-hoved til konstruktiv selvudvikling og angsten for nye ting, læs mere under Klage og selvudvikling

 .... Vigtigheden mht. til meditation er, at finde rolige stunder hver dag (uden undtagelse), med dybe indåndringer helt ned i maven (sug luften ind gennem næsten tæl-til-fire, HOLD, pust ud igen igennem munden tæl-til-8,) fordybe sig med lukkede øjne, så energien ikke forsvinder, finde et mantra som gentages, sørge for at slappe af i sind og krop. Du vil opdage, det er svært i starten, mange lyde fra ens omgivelser, med øvelse, kan man let, komme tilstrækkeligt "væk" så roen og balancen lægger sig i ens krop. Underbevidstheden sørger hele tiden for, at holde dig "vågen" den er ALTID et par sekunder væk fra din bevidste hjerne, så at sige. Dvs. hver gang en tanke bliver til realitet for din virkelighed, har din underbevidsthed allerede spillet dig et pusnok til at få dig ud af kurs. Måske vil Dagligdagen med Vasana - Åndelig livsstil hjælpe dig lidt på vej.

Det vil naturligvis være givende, hvis du tog et kursus med f.eks. Transcendental Meditation (som er blevet meget omkostelig affære) , men igen, ligesom alternative behandlingsformer, du kan hjælpe dig selv igang først med meget simple meditations-former som findes et hav af på nettet, Youtube osv. Men en meget vigtigt gylden regel er og bliver, du hele tiden er fastforankret / jordfæstet til vores Moder jord. Om du sidder ned i lotusstillingen på gulvet eller på en stol, med din fødder fast placeret nær jordhøjden, så energien forbliver intakt. (Keep grounded) som man siger. Hvis du spørger dine åndelige rådgivere om hjælp hver gang, så er vejen kridtet op.   

Lyt til dette fantastisk healing musik, som Body Mind Zone skriver, kan det benyttes til rigtigt mange ting.


Tak fordi du læste på min blog

Namaste 
--------------------------------------------

Body Mind Zone is our new channel that features additional new music tracks as well as many Yellow Brick Cinema videos in long-play format. Click the link to see this channel. https://www.youtube.com/user/BodyMind...

No comments:

Post a Comment