Aug 19, 2014

Fælles meditation på vores planet er vital lige nu for at hæve vores frekvens og vibration og skabe fred med os selv, sende positive energier til andre

Tiden er kommet for os alle på vores Gaia for at nå frem til en ny grad af sammenhold og samarbejde, uanset vores personlige forskelle, for at hjælpe planeten med sin forvandling. Derfor samles alle kræfter og alle lysarbejdere til at udstede en opfordring for alle meditations-grupper på planeten, tilslutte os sammen og skabe en stærk felt af positiv energi.

Idéen er at have en verdensomspændende meditation en gang om ugen i samme øjeblik, hvor alle grupper og enkeltpersoner kan gøre deres egen meditation på deres egen måde. Hvis vi alle mediterer på samme tidspunkt, skabes der en meget stærk sammenhængende resonansfelt, der virkelig kan begynde at omdanne vores kollektive virkelighed. Videnskabelige undersøgelser har bekræftet positive effekter af masse-meditationer over det menneskelige samfund, så hver af jer, der vil deltage i denne meditation, kan faktisk hjælpe, at sende positivt energi, ligesom REIKI healing kan sende positiv energi til mennesker som ønsker, at modtage.

Alle kender Oprah. Hun har skabt et samarbejde med Deepak Chopra omkring en 21-dages meditation. Hver dag er der en 20 minutters meditation, de planter en ny ideologi (så at sige), mantra og meditation i kærlighedens tegn. Læs mere om det her

Herunder kilder:

http://www.worldmeditationday.com

http://www.mum.edu/m_effect/dc_md.html

http://www.minute4peace.org/thescience.html

Herunder sider, hvor der findes meditations-initativer:

http://chopracentermeditation.com

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/proof-that-group-meditation-can-change-the-world/

http://www.minute4peace.org/

http://johnsmallman2.wordpress.com/2014/08/14/a-peace-meditation-invitation-for-friday-august-15th-2014/

Forestil dig kraften i alle de initiativer af meditation, kombineret sammen, regelmæssigt, en gang om ugen!

Det eneste, vi skal gøre, er at sætte det rigtige tidspunkt og begynde at invitere meditation grupper til at tilslutte sig initiativet!

Du kan begynde at sende dette til alle meditation grupper, som du kender!