Feb 4, 2019

Chemtrails-geo-nyheder-blog | ~ Særpræget hul i skyerne set flere steder over Københavnsområdet ~ | Blogger: [🛫Hvad sagde du? Findes "Chemtrails" ikke? Jeg sagde ikke “con-trails.” Der er altså forskel!🌪️] ... Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det, sagde Storm P engang... Jeg snakker om bevidst sprøjtning af stratosfæriske aerosoler oppe i Jordens atmosfære. Er du stadigvæk ikke overbevist?... |

Faldstribehullet set fra Amager Strand den 4. oktober 2018. Foto: Kim Petersen / Privatfoto

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL SOM VI TIT STØDER PÅ OM VEJRMANIPULATION.

Er flystriberne farlige for mennesker ? JA
Skaber flystriberne over Danmark klimaforandringer ? JA
Hvorfor er der altid flystriber foran solnedgangen og ikke andre steder på himlen ? FORDI SOLEN SKAL DÆKKES TIL, BEVIDST VEJRMANIPULATION.
Hvilke konsekvenser har det når flyvemaskinerne laver kunstige skyer ? REDUCERING AF SOLENS LYS, ÆNDRINGER I FOTOSYNTESE, VITAMIN MANGEL, SLØVER OG ÆNDRE ALT LIV, KLIMAFORANDRINGER OG TEMPERATUR ÆNDRINGER, JORDEN KAN IKKE FØRE SIN NATURLIGE CYKLUS OG KÆMPER FOR AT ÅNDE (UDSKILLE FUGT OG REGULERE SIN NATURLIGE TEMPERATUR) GIFTIGE PARTIKLER SYGDOM OG NYE LIDELSER.
Hvorfor snakker politikere kun om klima, hvorfor gør de ikke noget ved det ? FORDI DET HELE HANDLER OM PENGE OG IKKE SELVE KLIMA PROBLEMERNE, DET SKAL BARE SE SÅDAN UD.
Kan vi tro på det medierne og  DMI fortæller os om flystriberne over Danmark ? NEJ, FOR DET MESTE IKKE.
Chemtrails er det en sandhed eller en konspiration der måske er virkelig ? JA
Hvem sprøjter gift ud i atmosfæren og hvorfor ? VERDENS RIGESTE, USA OG ENGLAND HAR STOR INDFLYDELSE, DER ER PENGE I AT SKABE OG ÆNDRE VORES KLIMA, DER ER KONTROL OG STYRING, STORE ØKONOMISKE FORDELE FOR DE SOM STYRE DENNE VERDEN, SOM BANKERNE, VERDENS STØRSTE VIRKSOMHEDER, MICROSOFT OG FLERE.
Hvad er HAARP ? ET MEGET FARLIG VÅBEN SOM I DAG FINDES I SNART ALLE LANDE, ET STED SOM LIGNER ET ANTENNE ANLÆG (TRANSFORMATORSTATION) HVOR DER KAN SENDES MIKROBØLGER (SOM EN MICROOVN) OP I ATMOSFÆREN OG ÆNDRE JETSTRØMMEN, HAARP KAN OGSÅ SENDE BØLGER I JORDEN OG SKABE KUNSTIGE JORDSKÆLV OG TSUNAMI, DET ER BEVIST OG HAARP BETRAGTES AF MANGE MENNESKER I DAG SOM DET USYNLIGE VÅBEN.
Hvad har HAARP med chemtrails og vejrmanipulation at gøre ? HAARP ER ET LED I VEJRMANIPULATIONS PROGRAMMET OG ET HJÆLPEMIDDEL TIL AT ÆNDRE VINDE OG RETNINGER I ATMOSFÆREN OG MEGET MERE.
Kan HAARP virkelig lave menneskeskabte jordskælv ? JA
Er HAARP, ICECAT og LOFAR det samme ? I DET STORE HELE, JA
Det er nogle af de spørgsmål vi ofte er blevet spurgt om, måske syntes du, at du her på siden kan finde svar og få information om nogle af dine spørgsmål. Vi arbejder hårdt for at frigive så meget info vi kan indsamle og som har relavans for disse spørgsmål og mere til. Vi opdatere løbende denne side og nytilkommende informationer. Tak
OVERSTÅENDE SVAR ER MEGET KORTE, MEN FIND MERE INFORMATION HER PÅ DENNE SIDE.


********************************************************************************





Udgivet den 3. December 2016 af verdensalt

Hypnosen eller sammensværgelsesteorien hævder nemlig, at flyenes udstødning efterlader farverige brede 'flystriber' eller 'haler' som ikke er naturlige kondensstriber "Contrails" men faktisk kemiske eller biologiske agenser (nano-mikroorganismer), der bevidst udledes i ganske store højder og som danner hvidt skylag, senere alle regnbues farver, der dækker for Solen. Dvs. et målrettet militært eksperiment udenom offentlighedens søgelys i hemmelige programmer rettet af amerikanske regeringsrepræsentanter årtier tilbage og  'solgt' videre til vestlige lande, amerikanske samarbejdspartnere, som Danmark. 

Chemtrails(geoengineering): Det startede faktisk med at US Air Force (USAF) forsøgte sig med at spraye skinnende svovl-partikler langt ude i atmosfæren som efterligner den kølende effekt som vulkanudbrud har - vejrmanipulation i 1970'erne. Senere udviklede det sig drastisk at indeholde alt hvad forsvarsindustrien, den medicinal-industrielle kompleks og 'corporatocracy' virksomheder, kunne sælge for profit. (Vejr-derivater)  

DMI's nationale partnere
Lad os antage, at DMI (Vejr, Klima, Hav) sammen med Deres partnere kender til disse faktiske forhold. Hvad tror du så ikke de er i stand til at fortie med mht. forureningsformer der kommer fra Fukushima udslippet, GMO fra landbruget, jordbundsundersøgelser (pesticider og deslige), underjordiske geologiske formationer (kildevand tilsat fluor, klor)... Det hele er ikke en konspiration. NEJ, men, hvis DMI kan fortie om noget så modbydeligt som "Chemtrails" i Danmark i over 20 år, hvad kan de så ikke finde på?     

Danmark blev ledet af en VKR-regering i 90'erne. Tænk hvis det faktisk kom frem i lyset, at 'nogen' i vores regering har tilladt fly af hvide eller umærkede eller ligefrem CIA-relaterede ubemandede luftfartøjer i dansk luftrum i over 20 år for at dumpe toksiner, Nano-Aerosoler(programmerbare nanopartikler), aluminiumoxid, vacciner(du hørte rigtigt), strontium, barium, biologiske agenser og masse andet skidt, folk i Danmark ville jo gå bananas..

"Vi kalder det bare 'Contrails', naturligvis benægter vi alt", tænkte vores regering (bare en lille nødløgn ud af mange - det er jo bare cool business mellem os og USA)

Disse 'smart' nanopartikler forstærker H.A.A.R.P. ( geoengineering) som bla. er placeret i Norge, samt booster wifi signaler, varme og solblokering, befolkning kontrol og ikke mindst, når denne nano-partikler inhaleres i lungerne er den i stand til at trænge ind i cellerne og give os alle mulige sygdomme. Kunne være lige fra inflammatorisk reaktioner, vira, nedsætte din hjernekapacitet, autisme, hjertekarsygdomme osv. - kun fantasien sætter grænser

For slet ikke at tale om militæret fik grøn lys til, at sprede sværme af disse trådløst-netværksbaserede nanobots i atmosfæren via eksternt styrede UAV droner til "global opvarmning mitigation" allerede i 1990'erne og indtil i dag.

ContrailsDannes ved, at vanddampen fra flyets udstødning fryser til is, og ved lufttemperaturer under -35° sker dette selv om der ikke er kondenssationskerner til stede.

Sider som Selvet.dk - Danmarks spirituelle webmagasin- som skulle være center for åbne og åndelige individer påstår, at "Chemtrails" ikke findes...

Du kan mene hvad du vil, vi har fri vilje, ved godt der er mange derude i det ganske land, som er styret af sit velopdragen egocenter, jantelov, kollektiv bevidstheder, stædighed, utålmodighed og modvilje til forandring. Måske er de manglende konkrete beviser der fysisk kan hentes via vores egen fem sanser, ikke overbevisende nok.

Det er også okay.

Eller som Dennis Søndergaard der er trancemedium og kanalisere "Niham" ville sige: "de adopterede tankemæssige mønstre der forhindrer os i at lytte til hjertets åbenhed".

Vil dog selv stadigvæk anfægte alle de autoriteter som nægter os adgang til konkrete beviser fra statsarkiverne. Chemtrails findes.. også i Danmark.. Søg selv viden..

Læs også: Se mor!, Se.... de flotte fartstriber på himlen (Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det, sagde Storm P engang) 
Læs også: Hvide flystriber på himlen (Chemtrails) er tilbage her i Maj måned - beviser fra Nordsjælland / Hillerødmotorvejen 
Læs også: Chemtrails - hvad i alverden er det de sprayer? (Danske Ingeniør Frank Rasmussen: Alle lavprisselskaber har 'lange striber' som er tankevækkende, får de tilskud? med andre ord, udleder de Chemtrails og får betaling fra det militære industrielle kompleks? De fly, der flyver over hoved på dig, men ikke er registeret i 'flightradar24' app eller softwaren, er omdannet militær tankfly, der indgår i en global geoengineering kampagne...)
Læs også: Månen er lavet af ost, jorden er flad og chemtrails findes ikke! Billeder taget på en ganske almindelig Oktober måned i Nordsjælland
Læs også: The United Nations Exposes Chemtrails: 100% PROOF We Are Being Poisoned! - March 21, 2015 CET
Læs også: Chemtrail Whistleblower exposes "Metabunk" & "Contrail Science" as gov' sponsored disinfo sites! (Blogger: Chemtrail Debunkers and Heroes...)

Nedenstående billeder taget med Iphone den 3. December 2016 i en nordsjællandsk provinsby kl 10.10 da solen skinnede klarest på diverse "Chemtails" striber på himlen.  


 






No comments:

Post a Comment