Feb 18, 2016

Se mor!, Se.... de flotte fartstriber på himlen (Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det, sagde Storm P engang)


Udgivet den 18. Februar 2016 af Verdensalt 

Nanopartikler / Chemtrails / Geoengineering = opvarming af jorden


Læs også: U.S. Senate Reports Chemtrails Are Real and Are Killing Us
Månen er lavet af ost, jorden er flad og chemtrails findes ikke! Billeder taget på en ganske almindelig Februar-dag i smukke  Nordsjælland....Hvor er det træls at gentage sig selv, men jeg gør det gerne. Søg på min hjemmeside på "chemtrails" eller bare 'google' ordet. Du vil blive meget overrasket. Tænk på det gamle ord om, at af børn og fulde folk skal man høre sandheden... Hvis du er overbevidst om det sikkert kun findes i USA og vi alle er crackpots samt konspirationsteoretikere... skifter du måske mening, hvis jeg kan fortælle dig, det rent faktisk på længere sigt kan forårsage alvorlige lidelser og sygdomme blandt dine egne børn og dig selv... Du får ALDRIG nogen fra offentlige statsapparat til at indrømme, noget i nærheden af, at Chemtrails findes, også, i Danmark.... Jeg er af den overbevisning, Chemtrails,  er menneskeskabt, primært formål kunne være Solstråle-blokering, psykologisk manipulation, eller menneskelige befolkningskontrol, forstærker trådløs WiFi-netværk,  vejrmodifikation eller biologisk eller kemisk krigsførelse - Jeg er konspirator, så jeg tør godt sige det. Almindelig rutefly får betaling for at udlede kemikalier, der findes sågar fabrikeret fly som udelukkende submitter kemikalier, for at påvirke os i en eller anden form. Målinger af forhøjet barium, strontium, aluminium, kromium  (for at nævne nogen toksiner) i jordprøver, mennesker, pattedyr, hvaler og disse partikler, har en meget skadelig påvirkning for os som færdes på Jorden.

Jeg har mødt for mange kilder indenfor det amerikanske militær, til blot, at anskue det som værende en kedelig logisk forklaring fra vores elskede eksperter:

"At udstødningen fra flyenes brændstof indeholder vand, og når dette blæses ud i iskold luft i stor højde, kondenserer det og bliver til "skylignende" streger..  Farverne er selvfølgelig lysets brydning, og at der er ophold i dannelsen af iskrystaller skyldes (igen) meteorologiske og atmosfæriske forhold, samt muligvis at flyet skifter højde undervejs" bla bla bla..... 

Det er jo altid en logisk forklaring på alt, ikk? .. Det er meget, meget svært at overbevise danskere om noget som helst... Det er VORES fem sanser vi benytter, når vi går på opdagelse som videnskabsmænd. Derfor glemmer vi ofte, at vores sjæl, tanker, følelser og krop består af energi. Alle levende ting består af en energisk eller vibrations frekvens. Dig, mig, vores kæledyr, stolene vi sidder på ... det er al energi, og vi alle er forbundet... MEN, så længe vi ikke kan se, føle, mærke, smage, høre.. kan det jo ikke bevises... Danskere er meget trofaste på andre autoriteter og hvad der står på DMI.dk (de er jo specialister og har jo ingen onde intentioner, styret af censur osv.) ....

Søg selv viden.....