May 24, 2015

(Repost&Reblog) Hvide flystriber på himlen (Chemtrails) er tilbage her i Maj måned - beviser fra Nordsjælland / Hillerødmotorvejen

24.5.2015
24.5.2015
Update - 24. Maj 2015 -  Efter mange uger uden Chemtrails, som normalt kaldes 'Contrails',  er tilbage, ihvertfald her i Nordsjælland.

(21 May 2015) - oversat fra ZAP Office Of Poofness, "Chemtrails syntes at have stoppet. Blå himmel, ikke sølvfarvede hvidt. Det amerikanske militær blev anklaget for og have kontrollen på vejrsystemer i 2015 og de har givet slip. Systemet har allerede taget brodden på nogen større storme, så vidt jeg er informeret om. Det betyder ikke, jeg tolerere det væmmelige HAARP systemet som har overtaget kontrollen. Måske i sidste ende, vil sådanne en kontrol hjælpe vores menneskelighed på en god måde".

8. April 2015 - Urolig soverytme i nattens løb, svedeture, tissetue, og svimmelhed og træthed som ingen ende ville tage, der vil helt sikkert kunne findes logiske grunde, dog da jeg stod op til morgen (meget tidligt) på vej til job, kiggede jeg op som jeg plejer og kæmpemæssige formationer af Chemtrails nærmest svang mig i knæ lige oppe over mit hoved. Tog straks nogen billeder. Hele dagens observationer gjorde det unægteligt sole klart, dagen idag, var spækket med Chemtrails hele vejen ind til Københavnstrup og tilbage... nu er det ikke mig at bande, slet ikke på min blog.. men fandme det er, noget svineri..... Du får ALDIG nogen fra offentlige statsapperatur til at indrømme, noget i nærheden af, at Chemtrails findes, også i Danmark.... 


Således fortsætter 'Regeringen Helle Thorning-Schmidt II' på regeringsgrundlaget 'Et Danmark der står sammen', som SF var med til at formulere på Crown Plaza efter valget i oktober 2011. Et regeringsgrundlag er en programerklæring, som skrives af de partier, der indgår i regeringen efter et valg. Regeringsgrundlaget skal signalere, hvor regeringen vil hen i den kommende regeringsperiode.

Her er et link. Hvad vil jeg sige med det, ser du, lad os bladre ned i Regeringsgrundlaget og finde ordet 'Luftforurening': 

Grøn Omstilling
"Verden står overfor to alvorlige kriser. Den økonomiske krise og klima/miljøkrisen. Begge kriser skal løses i en verden præget af store forandringer på vej mod en ny verdensorden(NWO?). Kloden kan ikke bære presset på ressourcer og klima, hvis den nuværende retning fastholdes. Derfor står bæredygtighed, grøn økonomi og konkret indsats overfor stigende forureningsproblemer, ressourcemangel og klimaforandringer meget højt på regeringens dagsorden"..

KLIMA- OG ENERGI
"En nedbringelse af udslip af drivhusgasser vil samtidig reducere andre former for luftforurening markant, da en meget stor del af forureningen med bl.a. NOx og partiklerskyldes afbrænding af fossile brændstoffer".

Trafik
"Det er nødvendigt at nedbringe forureningen fra transportsektoren. Det er herunder nødvendigt at lavere CO2-udslip fra sektoren bidrager markant til at nå klimamålsætningerne"

Regeringen vil derfor fremlægge en Naturplan Danmark, der vil have til hensigt:

"Bidrage til at reducere Danmarks klimaforurening og som tager udgangspunkt i EU og FN beslutninger og love om havmiljø, vandmiljø, naturbeskyttelse og biodiversitet".

Og jeg kunne blive ved. Ikke ét eneste sted står der nogen KONKRET om; ContrailschemtrailsFukushima strålingsudslipskifergasPesticider i drikkevandetsprøjtegifte i landbrugetMikroplast og andre miljøfremmede stoffer (også fra slam fra spildevandsanlæg), forurening på gamle garverigrunde (Oprensning af en forurenet grund), dumpning af kemisk og radioaktivt affald og afbrænding af kemikalier og olie på havet, regeringsgrundlaget er kogt ned til, simple overordnet mål, der ingen konkrete udmeldinger eller tilkendegivelser eller bestemte tiltag, så kan man jo ikke klandres for noget eller holdes op på noget og fornærmere ingen...... 

--------------------------------------------------------------

Udgivet den 22. Marts 2015 af Verdensalt.dk

Taget en tidlig morgen fra en afkørsel på Hillerødmotorvejen den 22. Marts 2015

Jeg indrømmer det gerne, min indre BS ur brummer højlydt, hver gang Statsapparatet fortier, benægter, sidder på tophemmelige dokumenter eller blot har en simplificeret forklaring på ting som skaber flere spørgsmål end svar..... derfor går jeg også i selvsving, når vi vælter i beviser på, Chemtrails eksistere...også i Danmark.. ser du, den danske regering har altid tilladt USA og andre lande, måske endda også tilladt at genfylde de special fremstillede militær fly eller skrupelløse kommerciel luftfart, med kemikalier og nanopartikler, der udelukkende submitter det som betragtes som bakteriel eller kemisk krigsførelse.
Hyposen eller sammensværgelsesteorien hævder nemlig, at flyenes udstødning efterlader farverige brede 'flystriber' eller 'haler' som ikke er naturlige kondensstriber "Contrails" (består hovedsagligt af frossen vanddamp) men faktisk kemiske eller biologiske agenser (nano-mikroorganismer), der bevidst udledes i ganske store højder og som danner hvidt skylag der dækker for Solen. Dvs. et målrettet militært eksperiment udenom offentlighedens søgelys i hemmelige programmer rettet af regeringsrepræsentanter. Solstråle blokering, psykologisk manipulation, eller menneskelige befolkningskontrol, vejr-modifikation eller biologisk eller kemisk krigsførelse...vælg selv.


Videnskab.dk har udgivet en artikel om emnet 'flystriber på himlen farlige for mennesker?' som virker blåøjet og videnskabens bedst bevaret hemmelighed, nedslående læsning:
"Ingen dansk forskning i kondensstriber eller Ingeniørernes bedste bud lyder, at man ser flere kondensstriber - kaldet 'contrails' - på himlen, fordi der er kommet flere fly. Flere fly på himlen betyder i sig selv flere contrails, men også flere små partikler (aerosoler, især sod og sulfat), som er med til at danne både skyer og contrails, og som muligvis kan være med til at holde dem synlige i lidt længere tid." 
Steen Lund som er flyvemeteorolog. En flyvemeteorolog er en meteorolog med speciale i vejrudsigter til luftfarten (flyvemeteorologi), deler samme mening som de officielle forklaringer for Contrails: "Contrails kaldes også for kondensationsstriber og er hvide striber efter jet-fly i stor højde. De skyldes at vanddamp fra flyets jetmotorer fryser til iskrystaller. Contrails opløses normalt efter kort tid, men kan i visse tilfælde observeres på himlen i flere timer" - vejret.info 

Du kan selv læse meget mere om det her: http://www.verdensalt.dk/2014/10/hvide-striber-pa-himlen-chemtrails.html eller blot ved at søge på verdensalt.dk

Det er faktisk nemt at se, hvis man tillader sig selv at kigge efter. Men i lille Danmark, har Hr. og Fru. Jensen travlt med at kigge nedad, i stedet for at kigge opad. Måske derfor, observere vi hverken nattehimlen efter stjerner og objekter eller himmelen i dagstiden, men det gør de i aller højeste grad andre steder på kloden....

Billederne er fra Hillerødmotorvejen i Nordsjælland kl. 18.15 den 22. Marts 2015. Jeg talte 12-15 Chemtrails som fyldte hele himmelen. Det man ikke kan se, er der forekommer et svagt 'slør' som er mere farverigt og gennemsigtigt end et almindeligt skydække når Chemtrails optræder. Det slør vil til sidst tildække Solens stråler med kemikalier. Idag var det også ekstremt slemt ... men det er ingenting, hvis man 'googler Images' og Chemtrails....

Billeder nedenfor: Læg mærke til mærkelige bøgler af skydække som fremkommer efter den 'fine' chemtrails udstødning fra flyene dækker hele himlen efter mange timer efter. De forsvinder ikke.