Feb 4, 2019

Verdensalt | Arkivskabet | ~ Hvad er Global opvarming - ægte eller fabrikeret? (Klimaaktivisterens modefænomen "global opvarmning") ~ | Blogger: [🌡️Husk at Lytte til Dine Konservative Klimabørn og Mongoler fra Sverige som 'Skralder Bananen'🍌] ... Nu hvor vi har 'kisser' tilbage i sadlen, og opvarmer studiet med Greta Thunberg, en 16 år gammel klimaktivist med Asperger, der slikker skålen rent med non-klimavenligt foliebakke af leverpostej, fordi hun fik at vide, at kloden ellers ville stige med 2 grader. De har ikke nogle former for fremtidsvisioner, så- danne nogenlunde, siger Kirsten Birgit, der også tror på jorden går under, efter skolevalgets elever valgte de konservative med 13 procent... Hun kan se tenden- sen, ligesom SF's "Vikar fra Helvede," Karsten Hønge, er tilbage i Folketinget og kan spotte lobbyister på 4 kilometers afstand, så kan hun se en mongol på fem... Thule har desuden bedt Kim C. om at sælge sin restaurant A Porta, fordi hans medarbejdere, ingen overenskomst har og der er snarligt valg... |


Den Korte Radioavis 04-02-2019

********************************************************************************

Hvad er Global opvarming - ægte eller fabrikeret? (Klimaaktivisterens modefænomen "global opvarmning")


Ægte eller fabrikeret opspind?
Udgivet første gang den 30. Juni 2014 af Verdensalt 

Læs også: SCAM - Nyt studie viser, at ozonlaget er ved at heles, og ozonhullet over Antarktis skrumper.  

Update 20. Juni 2015: Havene omkring København kan stige 1,6 meter i dette århundrede. Global opvarmning betyder, at havene omkring os vil stige mere end forventet, viser beregninger fra Niels Bohr Instituttet - dr.dk

Global opvarmning er et udtryk, der bliver anvendt dagligt og i en masse forskellige sammenhænge. Men hvad betyder global opvarmning - Eller rettere global køling? Mange miljøforskere kan ikke helt finde ud hvad en præcist definition er. Dog er NASA og NOAA blevet fanget i at manipulere temperatur data og overvurderet omfanget af det 20. århundrede "global opvarmning" siden år 2000. Faktisk er det varmeste årti i USA - 1930'erne. UPS!

Personligt undre det mig ikke, som så mange andre, vi er under manipulation og vildledelse af vores verdens elite. Bedøm selv

Den generelle opfattelse af Global opvarmning;  


Kuldioxid og andet luftforurening indsamles i atmosfæren som en tykt tæppe, fanger solens varme og forårsager planeten til atvarme opKulfyrede kraftværker er den største amerikanske kilde på kuldioxid forurening - de producerer 2,5 milliarder tons om året. Bilerden næststørste kildeskaber næsten 1,5 milliarder tons CO2 årligt. 

Forskere ved to af verdens førende klima-centre - NASA og NOAA - er blevet fanget i manipulere temperatur data og overvurderet omfanget af det 20. århundrede's "global opvarmning".

Beviset for deres lappeløsninger kan tydeligt ses på bloggen Real Science, hvor Steven Goddard har udsendt en række grafer, der viser "klima-ændringer" før og efter justeringerne.

Når de rå data bliver anvendt viser de, ganske lidt, hvis nogen former overhoved for tegn på den globale opvarmning samt global afkøling. Men når data er blevet korrigeret - altså fremstillet ved computermodeller - er det 20. århundrede's "global opvarmning" pludselig meget mere dramatisk.

Dette er især mærkbar på de amerikanske temperatur optegnelser. Før 2000, blev det generelt accepteret - selv ved klima-aktivister som NASAs James Hansen - at det varmeste årti i USA var i 1930'erne.

Som James Hansen selv sagde i en rapport 1989;

"I USA har der været ganske få temperaturændringer i de sidste 50 år - tidspunkt for hastigt stigende drivhusgasser - faktisk var der en lille afkøling i det meste af landet".

Men James Hansen har efterfølgende ændret sin vurdering, præcist efter år 2000 hvor  temperaturerne blev justeret i overens med klimaaktivisterens modefænomen "global opvarmning". Ved at sætte varmerekorden ned for 1934, og fremme 1998 som det varmeste år i amerikansk historie, har forskerne foretaget justeringer, der var i stand til pludselig at vise, at det 20. århundredes temperaturer skyder op - hvor der før var en enten flad tendens eller faldende temperaturer. 

Men som Steve Goddard bemærker, så er Miljøstyrelsens hedebølge rekord en direkte hån mod disse justeringer. Det viser helt klart, at de amerikanske hedebølger i 1930'erne var af en størrelsesorden større end noget oplevet på noget andet tidspunkt i løbet af dette århundrede - langt mere alvorlige end i 1980'erne eller 1990'erne, og ikke værre end i 1950'erne.

Disse justeringer er imidlertid ikke begrænset til de amerikanske temperatur datasæt. Lignende påfund har fundet sted overalt fra Island til Australien.

Det faktum, at angiveligt velrenommerede forskere kan gøre disse uærlig justeringer og slippe afsted med det er, har skeptiker Christopher Booker bemærket over lang nu, som Én af ​​de mere bemærkelsesværdige anomalier i den store klimaændring og fidusmageri.

Christipher Booker:

"Da jeg først begyndte at undersøge den globale opvarmning skræmmekampagne, fandt jeg intet mere gådefuldt end den måde officielle godkendte forskere bliver holdt i kort snor og på en lusket måde ændre deres data, som i de latterlige graffer, foregiver at bevise, at verden pludselig bliver meget varmere end på noget tidspunkt i 1000 år".

"Konsekvent at stole på enhver teori med vildledende beviser, konkluderede jeg, skal ses som værende ikke videnskab overhovedet, men blot en temmelig alarmerende case studie i påpege ulogiske og vanvittige påstande i gruppe psykologi."

No comments:

Post a Comment